Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Jasenovac

Dragan Todorović

Jasenovac

Juče, 23:05     |    post #21

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 4.January 08

Istinu o Jasenovcu znamo svi, ali od toga nema koristi, jer nase poimanje takvih strahota nema ko da predstavi svetu. Onaj ko nas zastupa pruza ruku svakome a ko zna mozsa daje i jos nesto. Sve to zarad prijateljskih odnosa ili bog sami zna zbog cega. Sto se mene tice hrvati nikad nisu bili prijatelji Srba i to sigurno nikad nece ni biti, pa bi ih ja rado zapamtio samo po zlu i nikad im nebih pruzio ruku. Tretirao bi ih kao i narod Somalije za koju verovatno vecina i nezna gde se nalazi. Nasi Srbi koji zele da zive zajedno s njima zasluzuju svaki oblik pomoci i saradnje s nama, ali svest o riziku koji nose zbog svog opredeljemja mora da im se izgradi ako je jadni nemaju. Mi danas verujemo u dobre namere evrope prema nama a zaboravljamo da je hrvatska imala svu podrsku te iste evrope za sve sto je uradila Srbima i to nedavno. Kojim argumentom moze neko da me ubedi da evropa i hrvati misle dobro Srpskom narodu ? ( Mala i velika slova su namerno pisana ovako kako ih vidite. Dovoljno sam pismen da znam sta se pise velikim a sta malim slovom, al mi ovako vise odgovara)

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

1 2 3  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet