Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Hrvati u svetlu istorijske istine

istina87

21:45, 8. July 2008     |    post #21

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 23.November 07

Jeste ljepse i ja sam uvijek protiv svadja i ratova jer sam svaki dosad propatila. Ali neke stvari se ne zaboravljaju

Bez komentara! U cutanju je sigurnost...

Vrh strane istina87 .....................................
+Odgovor na post sa citatom

Lidija Vuksanović

8:59, 9. July 2008     |    post #22

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 4.April 08

CITAT (istina87 @ 22:45, 8. July 2008)
Jeste ljepse i ja sam uvijek protiv svadja i ratova jer sam svaki dosad propatila. Ali neke stvari se ne zaboravljaju

Slažem se s tobom, takve stvari se ne zaboravljaju, ali so baš i ne ide na ranu, jer ona onda još više peče, zar ne?
Pozdrav! girl_sigh.gif

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

istina87

12:26, 9. July 2008     |    post #23

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 23.November 07

Naravno, slazem se s tobom.

Bez komentara! U cutanju je sigurnost...

Vrh strane istina87 .....................................

Wendelin

20:18, 28. July 2008     |    post #24

Pol:

I - Tirones
Reg: 25.July 08

Smatram da su Hrvati slaovenskog porekla, kao i Srbi, i sva ta prica da su Hrvati iz Irana ili kelti, Skiti, ne pije vodu kao ni one budalastine, mislim Deretica i slicnih da su Srbi neki poseban narod, koji ke star hiljadama godina, Nebeski, Izabrani... sve su to gluposti. Za mene su pravi i veliki oni narodi, ne koji imaju mitove, legende, mrtve heroje (naravno, i to treba), vec koji imaju sta da pokazu turistima, a da to nisu vasari, kao npr Cesi, Italijani, Spanci, Francuzi. Narodi gde radnik moze da se skuci od postenog rada, gde se od livade pravi ekonomska sila (Holandija), a od kamenitog, hladnog i negostoljubivog ostrva sredjena zemlja radnih ljudi (island), od pustinje turisticki raj (Emirati). :ljudi koji guslaju o proslosti a deca im nemaju plate, posao, stan, ne putuju, nemogu da zasnuju porodicu, ulice su im prljave a svo cinovnistvo korumpirano, mogu da se pokriju usima. Ugledajte se na Jevreje. Progonjeni i odbacivani su stvorili zapad na tlu Palestine. Zapad i samo Zapad. Veliki su za mene Norvezani cije Vikinske ladje deca celoga sveta imaju u citankama. Ko van Balkana ima sliku dalmatinske fuste ili srbijanske sajkace? zalutali Srbin kojega je njegova siromasna i korumpirana zemlja isterala na zapad, pa tamo ga tuce nostalgija ili Hrvat koji isto tako radi da bolje zivi, jer u toj Keltskoj Hrvatskoj ne moze. Niste veliki, vec mali. Dosta o tome

...to je nasa ledina, nasa Vojvodina, jedna i jedina...

Vrh strane

Drbob

9:49, 31. July 2008     |    post #25

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

CITAT (Wendelin @ 21:18, 28. July 2008)
Za mene su pravi i veliki oni narodi, ne koji imaju mitove, legende, mrtve heroje (naravno, i to treba), vec koji imaju sta da pokazu turistima, a da to nisu vasari,

Imamo mi šta da pokažemo svetu, ali na mestima sede pogrešni ljudi, sa problemima u svojim glavama, kakv i ti sigurno imaš!?

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju

1 2 3  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet