Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Zvaniča prezentacija ili učenički sajt tj prezentacija

* Mirjana *

14:18, 21. July 2008     |    post #11

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 1.November 07

Ok, ne vređamo se, samo razmenjujemo mišljenja...

CITAT
OK, slazem se da je glavni deo sajta monoton, ali ucenicki portal nije.
Upravo zato sam razvio ucenicki web portal na kom ucenici imaju sve potrebne informacije, slike, viceve, melodije, sms-ove......

CITAT
Na portal mogu pristupiti iskljucivo ucenici uz svoj user i pass.

Ovo mi malo nije jasno. Zašto portal nije dostupan "javnosti", zašto je zaštićen password-om? Postoji li logično objašnjenje?

CITAT
Oficijelni web sajt treba da predstavlja skolu u najboljem svetlu, dovoljno je samo da postoje stranice o skoli, geo polozaju, kontakt, obilazak skole, i organizacija rada...

Kome je namenjen taj oficijelni sajt? Zar u to "predstavljenje škole u najboljem svetlu" ne treba da uđu i rezultati rada, razne svakodnevne aktivnosti i dešavanja, sve ono što je aktuelno u okviru rada škole?

Naš sajt posećuju i učenici iz drugih škola u gradu, kao i iz drugih mesta, jer sadrži i mnoga korisnih obaveštenja (npr. kalendar takmičenja za ovu šk. godinu, ključ sa rešenjima testova iz srpskog i matematike se postavlja svega par sati pošto se završi kvalifikacioni ispit, preliminarni rezultati opštinskog i okružnog takmičenja koje se održava u školi pojavljuju se na sajtu čim se testovi pregledaju... )

Mislim da sajt jedne osnovne škole treba da bude interesantan i koristan, pre svega, učenicima i njihovim vršnjacima (koji ne moraju biti članovi portala ili foruma).

PS.
Pročitaj i ovo, pa razmisli: http://www.pcpress.co.yu/arhiva/tekst.asp?... mp;tekstID=6821

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Jelmar

15:27, 21. July 2008     |    post #12

Pol:

III - Discentes
Reg: 18.October 07

CITAT
Ok, hajde sada da pogledamo koji je sajt bolji...
Ne vredi prepucavati se bzvz, kad je sajt bio u tzv. UNDER CONSTRUCTION, odnosno to je bila probna verzija. Predlazem da ponovo pogledate zvanicnu verziju i ponovo prokomentarisete. Ovo do sad je bila neravnopravna trka jer novi sajt nije bio azuriran...
Zelim sada da chujem komentare:
Zvanicna verzija - www.osmmilos.edu.yu
Ucenicka prezentacija - www.jagnjilo.co.cc

Hvala sto si me pozvao da pogledam sajt na PP
Evo rado sam se odazvala i detaljno ga prelistala, pogledala stranice, zatim kodove...

Bolje nego ranije.........

Post izmenjen - Jelmar @ 18:43, 1. August 2008

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

1 2  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet