Ok, ne vređamo se, samo razmenjujemo mišljenja...
CITAT
OK, slazem se da je glavni deo sajta monoton, ali ucenicki portal nije.
Upravo zato sam razvio ucenicki web portal na kom ucenici imaju sve potrebne informacije, slike, viceve, melodije, sms-ove......
CITAT
Na portal mogu pristupiti iskljucivo ucenici uz svoj user i pass.
Ovo mi malo nije jasno. Zašto portal nije dostupan "javnosti", zašto je zaštićen password-om? Postoji li logično objašnjenje?
CITAT
Oficijelni web sajt treba da predstavlja skolu u najboljem svetlu, dovoljno je samo da postoje stranice o skoli, geo polozaju, kontakt, obilazak skole, i organizacija rada...
Kome je namenjen taj oficijelni sajt? Zar u to "predstavljenje škole u najboljem svetlu" ne treba da uđu i rezultati rada, razne svakodnevne aktivnosti i dešavanja, sve ono što je aktuelno u okviru rada škole?
Naš sajt posećuju i učenici iz drugih škola u gradu, kao i iz drugih mesta, jer sadrži i mnoga korisnih obaveštenja (npr. kalendar takmičenja za ovu šk. godinu, ključ sa rešenjima testova iz srpskog i matematike se postavlja svega par sati pošto se završi kvalifikacioni ispit, preliminarni rezultati opštinskog i okružnog takmičenja koje se održava u školi pojavljuju se na sajtu čim se testovi pregledaju... )
Mislim da sajt jedne osnovne škole treba da bude interesantan i koristan, pre svega, učenicima i njihovim vršnjacima (koji ne moraju biti članovi portala ili foruma).
PS.
Pročitaj i ovo, pa razmisli:
http://www.pcpress.co.yu/arhiva/tekst.asp?... mp;tekstID=6821
Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.