Ne znam sta vi mislite, ali po meni je Armani broj 1 sto se tice muske mode.
Crna i siva boja su najbolje za eksperimentisanje, a sako je osnova muške garderobe, otkriva čuveni kreator...
Jedan od kreatora koji je tokom poslednjih decenija najmanje odstupao od dobrog ukusa i ostao dosledan svom stilu Đorđo Armani, otkriva muškarcima kako da postanu moderni, poštovani i uspešni.
Saveti:
1. Jeftine cipele su lažna ušteda. Nikada ne štedite na ključnim delovima garderobe.
2. Balans između života i posla je ključ uspeha svakog muškarca. Ja sam žrtvovao život zarad posla i kada bih mogao da počnem ponovo, to bih promenio.
3. Crna i siva boja su najbolje za eksperimentisanje. Slobodno možete da eksperimentišete sa krojevima i materijalima kada na sebi imate ove boje.
4. Nikada ne poklanjajte previše pažnje tome šta ćete obući. Najbolje obučeni muškarci su oni koji izgledaju kao da su svom izgledu poklonili minimalni trud.
5. Ljudi mi govore da izgledam 20 godina mlađe i pitaju me u čemu je moja tajna. Jednim delom se radi o genima. Moja majka je umrla u 90. a izgledala je kao da ima 65. Mislim da je važna i samodisciplina. Ne odlazite na spavanje suviše kasno, ne konzumirajte previše alkohola, nemojte da pušite. Naučite da razumete i kontrolišete sebe.
6. Seksepil muškarca je stvar samopouzdanja.
7. Sako je osnova muške garderbe. Uvek proverite da li je dobro sašiven, da li dobro pada i osećate li se u njemu prijatno i samouvereno. S dobrim sakoom sve ostalo je manje važno.
8. Danas modni detalji sve češće obeležavaju stil muškarca. Ne štedite na dobrim cipelama, kaišu, tašni, kravati. Ručni sat mnogo govori o tome kakav ste muškarac. Ja nosim sat „Borgo 21”, koji izuzetno volim.
9. Dobro izabran parfem može da postane vaša karakteristika. Miris je prva stvar koju ljudi osete kada uđete u prostoriju i poslednje što ostaje kada iz nje izađete.
10. Drago mi je što muškarci ponovo žele da izgledaju elegantno. Nisam voleo granž. Ubeđen sam da je elegancija neprolazna. Za mene je stil važniji od prolaznih trendova.