CITAT (Sara @ 11:03, 12. March 2008)

Trazim savjet, pomoc, podrsku......... neznam ni sama sta da radim............ .
Volili smo se ludo. Nakon tri godine zabavljanja vjencali smo se. Nakon nekog vremena pocelo mi je puno da smeta njegova ljubav i briga prema njegovoj mami. Imala sam osjecaj da se sve vrti oko nje. Kad mu kazem da porodica ide prva, govorio mi je da mu je mama bog i svetica. Da je ona na prvom mjestu pa sve ostalo.
Trosio je zajednicke pare u njenu kucu ulagao. Kad mu kazem da se ne slazem zavrsi u svadju. Poceo je da naljiece na mene, da me udari. Vise puta me udario.
Nije me nikada bas izudarao ali je dizao ruku na mene. I pred malom. To mi je sve smetalo. Osjecala sam se bezvrijedno. Nisam mogla da vjerujem da se to meni dogadja.
Svo vrijeme sam radila puno radno vrijeme, pravila kucu zajedno snjim, brinula se o kuci, djetu ali on nikada nije me cijenio. U svadji mi kaze kako je to on sve sam ostvario, da bez njega nebi nista mogla sama.
kad sam njegovoj mami rakla da dize ruku na mene, ona mi je rekla da sam sigurno zaradila. Mora da sam mu nesto rekla pa zasluzila.
Shvatila sam da to nije zivot za mene ali se bojim razvoda. Jer opet nakon svega bojim se da ga volim i da necu moci bez njega. Luda sam. Kako mogu da volim nekoga ko dize ruku na mene? To nije normalno.
Ima li neko ko ce da mi da savjet? Bojim se razvoda, bojim se da ce mi nedostajati...... .da cu ostati sama zauvjek...............
Meni je 28 godina, imam malu od 2.5 god.
Bezi odatle, nema tu spasa, nema ostajanja, skupi muda i bezi dalje!