Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

IQ i vrsta muzike

Snežana

IQ i vrsta muzike

9:24, 26. February 2008     |    post #11

Pol:

III - Discentes
Reg: 28.January 08

Ne bih se složila da po vrsti muzike koju čovek sluša odmah znamo njegovu inteligenciju. Mislim da tu nepostoji nikakva paralela. Koliko puta Vam izbor zavisi od raspoloženja i prilike. Neka kaže ko šta hoće ali bez određene vrste muzike neke svečanosti nemogu da prođu - svadba, ispraćaj u vojsku, rođenje deteta..

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Milica

IQ i vrsta muzike

9:52, 26. February 2008     |    post #12

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

Ja mislim da ima veze i da ne moze neko da ima visok nivo inteligencije, da mu se rodi dete a on da se sece na 39 sa 2. Nemoguce je!

Vrh strane Milica pravi planove :)

Riziko

IQ i vrsta muzike

10:52, 26. February 2008     |    post #13

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

CITAT (Snežana @ 9:24, 26. February 2008)
Ne bih se složila da po vrsti muzike koju čovek sluša odmah znamo njegovu inteligenciju. Mislim da tu nepostoji nikakva paralela. Koliko puta Vam izbor zavisi od raspoloženja i prilike. Neka kaže ko šta hoće ali bez određene vrste muzike neke svečanosti nemogu da prođu - svadba, ispraćaj u vojsku, rođenje deteta..

Treba dopuniti temu da bude IQ i vrsta muzike i pismenost. To je takođe povezano.

E ima od sad (ako me moderatori ne spreče) svaki put da ukazujem na (ne)pismenost

A koliko vidim postoji i pravopis: http://forum.aladin.info/t899-pravopis-srpskog-jezika

Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.

Vrh strane Riziko priziva novu revoluciju...

Admin

IQ i vrsta muzike

11:05, 26. February 2008     |    post #14

Pol:

Administrator
Reg: 22.August 07

CITAT (Riziko @ 10:52, 26. February 2008)
Treba dopuniti temu da bude IQ i vrsta muzike i pismenost. To je takođe povezano.

E ima od sad (ako me moderatori ne spreče) svaki put da ukazujem na (ne)pismenost

A koliko vidim postoji i pravopis: http://forum.aladin.info/t899-pravopis-srpskog-jezika

Pravopis postoji. 
A što bi rekao Cane iz Brejkersa kada su dali panduru pivo da ih pusti i ne piše kaznu "Ako ne umeš da koristiš ti vrati."

Već je davno odlučeno da se samo interpunkcija automatski popravlja u postovima, a pravopis (npr. dali ili nemogu) se ne popravlja.
Pa ko nije osnovnu pismenost savladao i neće da pročita i nauči - nek se to vidi u njihovim postovima.

Zaključak: ne treba da ukazuješ na to ko greši.

Koja je tvoja želja?
www.aladin.info

Vrh strane Admin administrira, za promenu : )

Zeleni Zub

IQ i vrsta muzike

23:36, 28. February 2008     |    post #15

Pol:

III - Discentes
Reg: 12.September 07

CITAT (Snežana @ 9:24, 26. February 2008)

Ima veze, svakako, onaj ko slusa g**no od muzike kao sto je recimo grand, ne moze da bude normalna osoba, pa cak ako je to i samo na proslavama, na mnogim zurkama, rodjenjima i svadbama sam bio bez tog kicha i shunda. Inteligentna osoba nikada ne bi slusala muziku koja nema veze sa zivotom niti ikakvo znacenje, a da ne pominjem tekstove... tragicne.
Sto bi jedan moj prijatelj rekao, ne bih to slusao ni za hektar gibanice.

...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja,
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...

Vrh strane Zeleni Zub voli sto je normalan!

Mr.Black

IQ i vrsta muzike

11:44, 1. April 2008     |    post #16

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

CITAT (Zeleni Zub @ 0:36, 29. February 2008)
Ima veze, svakako, onaj ko slusa g**no od muzike kao sto je recimo grand, ne moze da bude normalna osoba, pa cak ako je to i samo na proslavama, na mnogim zurkama, rodjenjima i svadbama sam bio bez tog kicha i shunda. Inteligentna osoba nikada ne bi slusala muziku koja nema veze sa zivotom niti ikakvo znacenje, a da ne pominjem tekstove... tragicne.
Sto bi jedan moj prijatelj rekao, ne bih to slusao ni za hektar gibanice.

Slazem se.
Kako neko uopste moze da se lozi na pesmu Brushalter ili Gacice???
To je manjak inteligencije.

Vrh strane Mr.Black ...hladnooooo

joga_bonito

IQ i vrsta muzike

15:52, 6. October 2008     |    post #17

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 11.October 07

slazem se u potpunosti sa vama..a zamislite kako je meni bilo smesno kad sam cuo da ljudi prosto hrle u indjiju da povecaju svoj IQ..
i to oni najgori grandovci!!! (peppers 2007)

Vrh strane

Zeleni Zub

IQ i vrsta muzike

17:08, 6. October 2008     |    post #18

Pol:

III - Discentes
Reg: 12.September 07

I ja mislim da ima itekako veze sa inteligencijom. Manjak inteligencije moze da slusa textove koji nemaju veze sa zivotom

...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja,
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...

Vrh strane Zeleni Zub voli sto je normalan!

1 2  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet