Pocinjemo temu sa kujom koja se zove Beti.
Beti je stara oko 7 meseci, vakcinisana je i chipovana, a bice i sterilisana. Nju i Fredija koga cete videti posle, su uhvatili shinteri
negde oko srpske nove godine i kadsa smo otisli da ih trazimo tamo, pokazivali smo sliku Betinu i lagali su nas da nisu tu njih dvoje. Posle smo uspeli da udjemo i nasli smo ih, tako da je ta horor prica konachno bila zavrsena.
Sada je Beti kucni pas. Pristojno se ponasa u stanu, mirna je i ne pravi haos.
Beti je i dobra chuvarkuca kada zatreba. Setam je bez povodca, a na povodac je jos uvek navikavam i odlichno joj ide

.
Ona je divan pas koji nesebichno pruza ljubav. Ujutru voli da me docheka tako sto se prishunja krevetu kada vidi da sam budna i namerno me ubode njushkom u oko

, a posle me shapom "zove" da je izvedem napolje da ide u wc... i tako dok ja ne ustanem konachno.
Ukoliko zelite da vam Beti bude najbolji prijatelj i saputnik, javite se na 064 926 31 71.
Ovo je Fredi koji je star oko godinu dana.
Takodje je vakcinisan i chipovan, ima pasos, i veoma je tuzan zato sto nema topli dom pun ljubavi.
Ja brinem o njemu, ali njemu to nije dovoljno, napolju mu je hladno, pa samo lezi sklupchan u lopticu i trese se. Kucicu smo namestili pre nekog vremena ali ju je neki pacenik polomio namerno i bacio.
Fredi je mili psic koji jedva ceka da ga neko pomazi i da mu se neko obrati, on prosto chezne za nekim ko ce ga primiti kod sebe i ko ce mu biti prijatelj i ko ce ga voleti. Ovo ne pisem samo da bi se neko sazalio, ovo pisem zato sto je zaista tako, da njemu nije potreban vlasnik koji ce ga lepo paziti i voleti, ja ne bih pokusala da ga udomim, posto ne bi bilo svrhe udomiti ga ako je njemu lepo napolju samom...
Njemu zaista treba dom pun topline i ljubavi.
Pomozite Frediju da nadje svoje mesto pod toplim suncem, usvojite ga i olaksajte mu zivot, a sebe nagradite sa najboljim prijateljem
064/926 31 71