![]() ![]()
|
Udomljavanje Pasa, Mačaka, itd... |
Udomljavanje Pasa, Mačaka, itd...
19:19, 15. February 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Beograd III - Discentes Postova: 114 Reg: 15.February 08 |
Pocinjemo temu sa kujom koja se zove Beti.
Beti je stara oko 7 meseci, vakcinisana je i chipovana, a bice i sterilisana. Nju i Fredija koga cete videti posle, su uhvatili shinteri negde oko srpske nove godine i kadsa smo otisli da ih trazimo tamo, pokazivali smo sliku Betinu i lagali su nas da nisu tu njih dvoje. Posle smo uspeli da udjemo i nasli smo ih, tako da je ta horor prica konachno bila zavrsena. Sada je Beti kucni pas. Pristojno se ponasa u stanu, mirna je i ne pravi haos. Beti je i dobra chuvarkuca kada zatreba. Setam je bez povodca, a na povodac je jos uvek navikavam i odlichno joj ide Ona je divan pas koji nesebichno pruza ljubav. Ujutru voli da me docheka tako sto se prishunja krevetu kada vidi da sam budna i namerno me ubode njushkom u oko Ukoliko zelite da vam Beti bude najbolji prijatelj i saputnik, javite se na 064 926 31 71. Ovo je Fredi koji je star oko godinu dana. Takodje je vakcinisan i chipovan, ima pasos, i veoma je tuzan zato sto nema topli dom pun ljubavi. Ja brinem o njemu, ali njemu to nije dovoljno, napolju mu je hladno, pa samo lezi sklupchan u lopticu i trese se. Kucicu smo namestili pre nekog vremena ali ju je neki pacenik polomio namerno i bacio. Fredi je mili psic koji jedva ceka da ga neko pomazi i da mu se neko obrati, on prosto chezne za nekim ko ce ga primiti kod sebe i ko ce mu biti prijatelj i ko ce ga voleti. Ovo ne pisem samo da bi se neko sazalio, ovo pisem zato sto je zaista tako, da njemu nije potreban vlasnik koji ce ga lepo paziti i voleti, ja ne bih pokusala da ga udomim, posto ne bi bilo svrhe udomiti ga ako je njemu lepo napolju samom... Njemu zaista treba dom pun topline i ljubavi. Pomozite Frediju da nadje svoje mesto pod toplim suncem, usvojite ga i olaksajte mu zivot, a sebe nagradite sa najboljim prijateljem 064/926 31 71 |
|
![]()
|
23:02, 15. February 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Beograd V - Legionarii Postova: 1.187 Reg: 15.September 07 |
Kuce su divne, valjda ce se ovde naci neko ko moze da ih udomi
Milica Speak to the hand!
|
|
![]()
|
2:51, 16. February 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Beograd I - Tirones Postova: 44 Reg: 15.February 08 |
Bebe imaju oko nepunih 15dana, i jos bauljaju ali jedu konzervice i kesice za stence i piju mleko i plazmu!!! Obe su devojcice i jako su slatke i razlicitog su karaktera, crno-brao je jako dobra i zove se Mirna a crna Cupka j, e jako energicna i lajava i stalno se svadja i izlazi iz kutije i svadja se!!! Ako ste zainteresovani za ove dve slatke bebe javite se na 064/397-00-66 ili na dejannoa@yahoo.com Rezervacije u toku!!! |
|
![]()
|
13:53, 16. February 2008 | post
|
|
![]() Pol:
A ovo je Tina, isto mesanac jazavicara i pekinezera, stara oko 2godine, zenka!!! Ovo je zuja, malo stene koje je nadjeno ispod tockova automobila, pokupio ga je nas poznati novinar ali nazalost nemoze da ga zadrzi Zuja ima oko 2meseca i ceka novi dom!!! Mila je udomljena a Zuja i Tina cekaju dom!!! |
|
![]()
|
12:02, 17. February 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Ovako 4maceta imaju oko 5 meseci, 3imaju 6meseci a 3 imaju 8mesci, niusu mnogo mali jer dok je njena unuka Milena htela da ih udomi dok su bili mladji baka nije dala!! Milena kod kuce ima 2haskija 3mace u kuci i 6maca sa ulice koji spavaju u garazi a njena sestra ima 1macu i 2 psa, tako da niko nije u mogucnosti da uzme neku jos zivotinju. Milenina majka ide povremeno u pancevo da bude sa zivotinjama i posto zna da necu moci da udomim mazu i 10 odrasalih macaka odlucila je njih da zadrzi!!! Tako da macici moraju da nadju dom i to iskljucivo u kuci da zive jer nisu navikli da zive van kuce!!! |
|
![]()
|
0:05, 18. February 2008 | post
|
|
![]() Pol:
IV - Immunes Postova: 644 Reg: 12.September 07 |
Ovo je zuja, malo stene koje je nadjeno ispod tockova automobila, pokupio ga je nas poznati novinar ali nazalost nemoze da ga zadrzi Zuja ima oko 2meseca i ceka novi dom!!! Jel musko ili zensko? Lici mnogo na retrivera ...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja,
mandraka, fantoma i betmena. Svestan svoje super moci, Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor kojim izbezumljuje svoje protivnike a njih naravno ima mnogo... Zeleni Zub voli sto je normalan!
|
|
![]()
|
3:35, 18. February 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Zuja je muzijak, i bice velicine bretonca
|
|
![]()
|
15:48, 18. February 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Novi Sad III - Discentes Postova: 102 Reg: 14.September 07 |
Žuja je smešan:)
Šteta što imam milion problema i sve mi je od danas do sutra, a kamoli da imam još i tu obavezu. A nemam ni uslova za držanje kuce. Da imam kuću sigurno bi imao bi psa. A ovako će morati da se udomi negde drugde... Where were you last night?
That's so long ago, I don't remember. Will I see you tonight? I never make plans that far ahead. |
|
![]()
|
| sanjac |
16:00, 18. February 2008 | post
|
|
Pol: |
Ko zeli, ne moze, iz X razloga... ko moze da udomi kucu, nece...
Bas bzvz. |
|
![]()
|
2:42, 20. February 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Ko zeli, ne moze, iz X razloga... ko moze da udomi kucu, nece... Bas bzvz. Ali uvek se nadje neko ko moze A ovo je Maza, stara oko 7meseci zenka, izuzetne naravi i lepih navika! Maza je udomljena!!! |
|
![]()
|
![]() ![]()
|
|
Lo-Fi verzija
Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o. © 2002-2010 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by |