CITAT (Iceman @ 23:49, 17. February 2008)

Koliko godina si imao "81 kad tako poznaješ politička dešavanja! A ako veruješ u istoriju koju su pisali naši političari, u velikoj su zabludi. I za informaciju, a i drugih, ja nikog nisam IZDAO, niti hoću, jer sam imao godina kao i ti sada, kada sam išao da pucam na nekog koga nikad nisam video i upoznao, a zašto, NEZNAM!!! Možda da bih branio kuće onih koji su pokupovali pola Beograda, a primaju socijalnu pomoć kao izbeglice. Na sreću, imaš vremena da naučiš još šta je život, ako gledaš svojim očima i glavom!!!
A što se tiče bratoubilačkog rata, najveći Hrvati, Bošnjaci i šiptari su prekršteni Srbi!!! (Na žalost!!!)
Ja nisam Veliki srbin, ja sam samo običan SRBIN koji želi da svojoj deci obezbedi mirnu budućnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koliko ste godina imali G-dine Icemane, kada su mene kamenovali u Ajvaliji 1971. godine i otvoreno mi rekli da će Kosovo kad, tad postati republika i nezavisno od Srbije. A to kada ste išli da pucate, to je posledica mnogo, mnogo ranijih dešavanja, koje ste Vi G-dine Icemane samo u nastavku prihvatili voljno ili nevoljno. A što se tiče Albanaca, nikada nisu bili ni blizu da budu Srbi a kamoli da su to prekršteni Srbi.
Pozdrav, uz želju za dobro zdravlje, mir i svako dobro !