Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Nezavisnost Kosova

Yossarian

Nezavisnost Kosova

17:34, 17. February 2008     |    post #11

Pol:

I - Tirones
Reg: 17.February 08

То није то. Ни близу. Ово није крај, није ни почетак краја. Ово је само крај почетка.

"Dok postoji srpski narod Kosovo je Srbija", zaključio je premijer Vojislav Koštunica u obražanju gradjanima Srbije po proglašenju nezavisnosti Kosova.

Bilo bi super, bilo bi super
bilo bi sjajno, beskrajno
mi tako mladi, sami odavno
bilo bi nezaboravno

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Voytsche

Nezavisnost Kosova

18:27, 17. February 2008     |    post #12

Pol:

III - Discentes
Reg: 30.January 08

Zar nikome nije jasno da Ameri i njihova kamarila jednostavno rade samo za svoje interese. Siptari su nacija u expanziji (kote se) i sa tom mladom nacijom zele da razgovaraju. Sa starcima to jest sa nama nemaju o cemu da pricaju i sve sto vise hara Bela kuga u Srbiji sve ce gore i teze biti. Zna se "Cije ovce njegova i planina"Zato sto pre u akciju da se omnozimo, da se podmladimo. Ja sam toj stvari dao za sada skroman doprinos sa tri deteta. Tesko jeste ali ima stvari koje ispadaju i jeftinije. Recimo upotrebu ADSL-a delim sa 5 pa tako ispada po clanu 300din a da smo samo tri clana porodice bilo bi 500din. To je samo jedan primer. Bilo je i tezih vremena pa su se nasi pra stari mnozili. U doba oko prvog sv.rata bilo je sramota da se ima manje od 4-5 deteta. Toliko o tome a Siptarima ce se kad tad ukiseliti torta sto je sada jedu.

Vrh strane

andjeo007

Nezavisnost Kosova

18:38, 17. February 2008     |    post #13

Pol:

III - Discentes
Reg: 17.September 07

Incidenti ispred Ambasade SAD
17. februar 2008. | 17:40 -» 18:21 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd, Merdare, Niš, Banja Luka -- Nekoliko stotina mladih blokiralo je Ulicu kneza Miloša ispred Ambasade SAD u Beogradu protestujući protiv nezavisnosti Kosova.

Ka zgradi američke ambasade lete kamenice i baklje, demoliraju se automobili, a uzvikuju se i ultradesničarske parole. Prisutne su snage policije koje pokušavaju da spreče veće incidente. Okupljeni demonstranti su prethodno prošetali beogradskom Ulicom kneza Miloša, i kraće se zadržavali ispred Vlade Srbije. Manji protesti i u Nišu i Banjaluci.

Do incidenata je došlo, iako su učesnici protesta najavili da će "danonoćno blokirati, ali da neće ni napadati ni gađati" zgradu ambasade, već će održavati protest pevanjem srpskih pesama.

Učesnici protesta nose zastave Srbije i parole "Kosovo je Srbija", "Ne damo Kosovo", ali i "Spasi Srbiju i ubi se, Koštunice", "Ubi, zakolji, da Šiptar ne postoji", skandiraju ime bivšeg lidera bosanskih Srba i haškog optuženika Ratka Mladića i pevaju pesme posvećene Kosovu.

Okupljenima se obratio predsednik Udruženja kidnapovanih zarobljenih i ubijenih na Kosovu i Metohiji Simo Spasić, koji je izjavio da se radi o spontanom okupljanju da se izrazi nezadovoljstvo zbog toga što je "Amerika Albancima dala državu".

On je izjavio da su učesnici protesta tu u ime poginulih tokom NATO bombardovanja. U Ulici kneza Miloša ima pripadnika policije, ali nije bilo incidenata.

A sto se tice torte verovatno hoce ali ce nama ostati gorak ukus u ustima... .

I believe i can fly...

Vrh strane

JSrdjan

Nezavisnost Kosova

19:38, 17. February 2008     |    post #14

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 2.December 07

Otcepljenje KiM je žapočelo još 1981.godine na protestima u Prištini. Već tada se znalo da će šiptari preko k... . doći do država jer svaki ima mnogo dece, i vaspitavana su tako da mrze srbe. A šta su naši političari radili sve vreme, vidi se sada. Od 1991 kad je počeo sunovrat, SRS i DSS su veličali srpstvo i zalagali se za Veliku Srbiju. Koliko je velika, vidi se. I što je još žalosnije, mladi ljudi nasedaje na iste priče tih istih stranaka, koje su dobrim delom doprinele da Srbi u celom svetu budu smatrani narodom koji voli da ratuje. Ova politika je dovela do najvećeg bratoubilačkog rata na kraju XX veka, do najveće inflacije u svetu, do ogramnog procenta siromašnih. A "viđeniji" članovi tih partija su u međuvremenu stekli ogromna bogatstva sa kojima danas kupuju fabrike po Srbiji za siću, dok se običan narod junačio i ginuo po okolnim zemljama zarad njihovih ideala. Nisam čuo da je poginuo sin nekog političara u prethodnim ratovima. Nisu ni mogli, nisu bili u zemlji. Do juče su ti radikali i koštunci galamili da ne daju Kosovo, (kao i Krajinu, Zapadni srem, republiku Srpsku), a rezultati se vide. Zato, pamet u glavu na skorašnjim izborima. Gledajmo napred, a pustimo prošlost istoriji, i te likove iz bliske prošlosti. Što ih brže zaboravimo, pre ćemo živeti kao LJUDI! I OKRENIMO SE PRAVIM PROBLEMIMA!!! spiteful.gif

jer se ne stidim svog otegnutog govora i slanine i kudeljnih gaća,
od paorske sam krvi, psovki, radosti, snova...

Vrh strane JSrdjan Prijatan badnje veče i Božić! Hristos se rodi!!!

Yossarian

Nezavisnost Kosova

19:51, 17. February 2008     |    post #15

Pol:

I - Tirones

CITAT (Iceman @ 19:38, 17. February 2008)
Otcepljenje KiM je žapočelo još 1981.godine na protestima u Prištini. Već tada se znalo da će šiptari preko k... . doći do država jer svaki ima mnogo dece, i vaspitavana su tako da mrze srbe.

Албанизација и отимање Косова почело је пре 2-3 века.
http://www.rastko.org.yu/kosovo/istorija/k... 2_c.html#2_VI_2://http://www.rastko.org.yu/kosovo/ist... 2_c.html#2_VI_2://http://www.rastko.org.yu/kosovo/ist... 2_c.html#2_VI_2://http://www.rastko.org.yu/kosovo/ist... 2_c.html#2_VI_2://http://www.rastko.org.yu/kosovo/ist... 2_c.html#2_VI_2

CITAT
A šta su naši političari radili sve vreme, vidi se sada. Od 1991 kad je počeo sunovrat, SRS i DSS su veličali srpstvo i zalagali se za Veliku Srbiju. Koliko je velika, vidi se. I što je još žalosnije, mladi ljudi nasedaje na iste priče tih istih stranaka, koje su dobrim delom doprinele da Srbi u celom svetu budu smatrani narodom koji voli da ratuje. Ova politika je dovela do najvećeg bratoubilačkog rata na kraju XX veka, do najveće inflacije u svetu, do ogramnog procenta siromašnih. A "viđeniji" članovi tih partija su u međuvremenu stekli ogromna bogatstva sa kojima danas kupuju fabrike po Srbiji za siću, dok se običan narod junačio i ginuo po okolnim zemljama zarad njihovih ideala. Nisam čuo da je poginuo sin nekog političara u prethodnim ratovima. Nisu ni mogli, nisu bili u zemlji. Do juče su ti radikali i koštunci galamili da ne daju Kosovo, (kao i Krajinu, Zapadni srem, republiku Srpsku), a rezultati se vide. Zato, pamet u glavu na skorašnjim izborima. Gledajmo napred, a pustimo prošlost istoriji, i te likove iz bliske prošlosti. Što ih brže zaboravimo, pre ćemo živeti kao LJUDI! I OKRENIMO SE PRAVIM PROBLEMIMA!!! spiteful.gif

Управо они који нам отимају Косово и уништавају државу тврде да су Срби криви за распад Југославије (ваљда прерушени у Словенце убијали регруте ЈНА и прерушени у Шпегеља увозили оружје), да су народ који "воли да ратује", те да се Срби окрену "битнијим проблемима", ваљда битнијим од постојања државе.
Управо они који нам отимају Косово плаћају којекакве издајнике да пљују по јединим странкама које се томе искрено противе - ДСС, НС, СРС...

bilo bi nezaboravno

Vrh strane

Riziko

Nezavisnost Kosova

22:14, 17. February 2008     |    post #16

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

Sraaaamoootaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

A mogu da citiram Mikija Manijlovića iz filma Rane: Izdaja, mamu vam j****m izdajaaaa!!!!!!!!!!!

Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.

Vrh strane Riziko priziva novu revoluciju...

Voytsche

Nezavisnost Kosova

22:26, 17. February 2008     |    post #17

Pol:

III - Discentes
Reg: 30.January 08

Neko pomenu "bratoubilacki rat". Nesto se ne secam da su mi Hrvat i Sqiptar braca. A i koji su to pravi problemi? Zna se da su prave vrednosti coveka tako i drzave Cast i Obraz. Sponzorusa ima lagodan i lep zivot ali je ipak na nizem nivou od profi prostitutke.

Vrh strane

Vucinic88

Nezavisnost Kosova

22:32, 17. February 2008     |    post #18

Pol:

IV - Immunes
Reg: 22.October 07

Ne gledam TV, pominje li se rat?

Zivot je *urva ali ja sam MAKRO :P

Vrh strane

Yossarian

Nezavisnost Kosova

22:41, 17. February 2008     |    post #19

Pol:

I - Tirones

Не помиње се рат.

bilo bi nezaboravno

Vrh strane

JSrdjan

Nezavisnost Kosova

22:49, 17. February 2008     |    post #20

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 2.December 07

CITAT (Yossarian @ 19:51, 17. February 2008)
Албанизација и отимање Косова почело је пре 2-3 века.
http://www.rastko.org.yu/kosovo/istorija/k... 2_c.html#2_VI_2://http://www.rastko.org.yu/kosovo/ist... 2_c.html#2_VI_2://http://www.rastko.org.yu/kosovo/ist... 2_c.html#2_VI_2://http://www.rastko.org.yu/kosovo/ist... 2_c.html#2_VI_2://http://www.rastko.org.yu/kosovo/ist... 2_c.html#2_VI_2://http://www.rastko.org.yu/kosovo/ist... 2_c.html#2_VI_2

Управо они који нам отимају Косово и уништавају државу тврде да су Срби криви за распад Југославије (ваљда прерушени у Словенце убијали регруте ЈНА и прерушени у Шпегеља увозили оружје), да су народ који "воли да ратује", те да се Срби окрену "битнијим проблемима", ваљда битнијим од постојања државе.
Управо они који нам отимају Косово плаћају којекакве издајнике да пљују по јединим странкама које се томе искрено противе - ДСС, НС, СРС...

Koliko godina si imao "81 kad tako poznaješ politička dešavanja! A ako veruješ u istoriju koju su pisali naši političari, u velikoj su zabludi. I za informaciju, a i drugih, ja nikog nisam IZDAO, niti hoću, jer sam imao godina kao i ti sada, kada sam išao da pucam na nekog koga nikad nisam video i upoznao, a zašto, NEZNAM!!! Možda da bih branio kuće onih koji su pokupovali pola Beograda, a primaju socijalnu pomoć kao izbeglice. Na sreću, imaš vremena da naučiš još šta je život, ako gledaš svojim očima i glavom!!!
A što se tiče bratoubilačkog rata, najveći Hrvati, Bošnjaci i šiptari su prekršteni Srbi!!! (Na žalost!!!)
Ja nisam Veliki srbin, ja sam samo običan SRBIN koji želi da svojoj deci obezbedi mirnu budućnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jer se ne stidim svog otegnutog govora i slanine i kudeljnih gaća,
od paorske sam krvi, psovki, radosti, snova...

Vrh strane JSrdjan Prijatan badnje veče i Božić! Hristos se rodi!!!

1 2 3 4     
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet