Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Jehovini svedoci

Zvonko Stankovic

Jehovini svedoci

0:19, 29. August 2008     |    post #21

Pol:

III - Discentes
Reg: 26.May 08

CITAT (Drbob @ 1:35, 6. August 2008)
Treba ih zabraniti, jer su agresivna sekta.

Slazem se da su agresivna sekta, i slazem se da ih kao sektu treba zabraniti, ali dali vama Drbob oni i pored sve svoje agrasivnosti mogu nametnuti svoje misljenje i stavove, sigurno ne. Jer ste edukovani u tom smislu, da znate razlikovati pravoslavne smernice od smernica jehovinih svedoka, pravoslavno tumacenje od tumacenja jehovinih svedoka. E u tome je poenta za sve nas, edukujmo se u pravoslavnoj veri da bi smo razlucili sta je sta.
Puno pozdrava, uz najbolje zelje za dobro zdravlje, mir i svako dobro !

Vrh strane Zvonko Stankovic Usavrsavam znanje
+Odgovor na post sa citatom

Čomi

Jehovini svedoci

10:08, 31. August 2008     |    post #22

Pol:

III - Discentes
Reg: 31.March 08

Nikad nisam pripadala nijednoj verskoj ili političkoj grupi, pa ni sekti. Svaka grupa očekuje istomišljenika, a ja bih u svakoj bila najveći kritičar baš grupe kojoj pripadam, pa ne bih ličila na istomišljenika. To se teško vari. Verovatno bi se zapitali šta radim u njihovoj grupi. Po principu kritikujem svoje dete zato što je moje, tudje dete ima svoje roditelje, pa nek ga kritikuju. Sebi dajem pravo na kritiku samo onda kada sam bliska s grupom ili pojedincem.

Vrh strane Čomi šta trenutno radite?

Snezana1909

Jehovini svedoci

21:31, 21. October 2008     |    post #23

Pol:

III - Discentes
Reg: 21.October 08

nemam kom.na njih i njihovo gledanje hriscanstva..znam samo da mi nije dobro kad ih ugledam na vratima..i da sam skoro jednoj nogu polomila jer je pokusala da zadrzi da ne zatvorim vrata...

plava orhideja

Vrh strane Snezana1909 dobro je kad u zivotu..nekoga volis i neko te voli

1 2 3  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet