Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Posao    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Power Plate

Offline Angel

Power Plate

16:56, 4. February 2008     |    post #1

Pol:

III - Discentes
Reg: 15.September 07

Jeste li koristili nekada spravu Power Plate?
Sve vise fitnes centara i teretana je ima i ljudi su totalno poludeli za njom.

Power Plate je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta, koja radi na vibracionom principu. Power Plate otvara novu dimenziju “wellness”-a i mogu ga koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Power Plate koristi elemente Acceleration Training-a i stimuliše prirodnu reakciju tela na vibracije. Vibracije prenose talase energije kroz telo, što podstiče mišićne kontrakcije (od 25 do 50 puta u sekundi). Kontrakcijama se povećava snaga mišića, ubrzava cirkulacija i raste opšta izdržljivost organizma, za samo 15 minuta dnevno, tri puta nedeljno.

Telesne Reakcije
Acceleration Training na Power Plate-u je koristan iz mnogo razloga. Osim trenutnog poboljšanja cirkulacije, vidljivi rezultati se ogledaju u povećanju mišićne snage i boljoj pokretljivosti tela, smanjenju celulita, povećanju gustine kostiju, otklanjanju bolova i mišićnih upala, a brži je i oporavak od povreda. Vežbajući, korisnici Power Plate-a uživaju u trenutnom oslobađanju endorfina, “hormona sreće”. Pravilnom upotrebom Power Plate zateže telo, jača ga, masira i opušta.

Do rezultata za 10 minuta
Za postizanje željenih rezultata, potrebno je samo 10 minuta na Power-Plat-u, 2 ili 3 puta nedeljno. Većina ljudi još uvek veruje da dužina treninga doprinosi povećanju snage i kondicije. Zapravo ono sto daje rezultate je intenzitet treninga. Zauzimajući različite položaje na Power-Plate-u stimulišu se različiti mišići i mišićne grupe. Power-Plate Vam omogućava postizanje brzih i efikasnih rezultata na gotovo svim delovima tela.

I don't have PMS, I'm always a bitch!

Vrh strane Angel je uspavana
+Odgovor na post sa citatom

Offline Gazaphuli

Power Plate

15:45, 19. February 2008     |    post #2

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 19.November 07

Koristim ga vec neko vreme, i prezadovoljna sam!
Naravno, jako mnogo zavisi i od trenera - da li ca odabrati prave vezbe, fokusirati se na pravu grupu misica...
Za one sa malo slobodnog vremena (iliti malom decom) power plate je spas!!!!!

Vrh strane

Offline sanjac

Power Plate

15:55, 19. February 2008     |    post #3

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

A cena, mogucnost kupovine?

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.

Vrh strane sanjac konstatuje da ce ovo biti lud dan

Offline Jaca

Power Plate

16:58, 19. February 2008     |    post #4

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

Ja mislim da je preskupo za kupovinu. Trening kosta oko 10 eur kod mene u fitness centru

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca voli sunce! :)

Offline sanjac

Power Plate

10:18, 20. February 2008     |    post #5

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Ajd' nadji neki na Novom Beogradu... Verovatno ih ima ali ja ne postizem a htela bih... Treba mi rekreacija samo ne znam od cega da ukradem ta dva sata..

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.

Vrh strane sanjac konstatuje da ce ovo biti lud dan

Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    2002-2008 Yu Media Group ::: hosted by eunet