Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Frizure - da li pratite modu

Jaca

12:05, 29. January 2008     |    post #1

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

Kakvu frizuru nosite? Da li pratite modu tj kakve su frizure sad aktuelne?

Za sezonu pred nama, frizeri i stilisti predlažu različite frizure koje će vam pomoći da budete primećeni gde god da se pojavite. Puštena i blago uvijena kosa, konjski rep, punđe i pletenice neke su od frizura koje će se nositi ovog proleća.

Za dužu kosu

Ukoliko imate dužu kosu, idealno bi bilo da je blago uvijena. Kako biste dobili ovakav izgled, operite kosu, stavite balzam i isfenirajte kosu ravno koristeći četku koja je šuplja u sredini. Potom stavite zagrejane viklere ili prođite kroz kosu figarom koji ima široke krajeve. Razdeljkom na sredini dobija se mlađi i moderniji izgled, dok razdeljak na strani nema takav efekat. Kod ove frizure možete i da jednostavno pustite kosu iz konjskog repa kako biste napravili oblik bob frizure, dok ćete krajeve zakačiti ispod ukosnicama. Počnite otpozadi i nastavite da se krećete prema prednjem delu glave, ostavljajući nekoliko pramenova za kežual varijantu.

Zabava sa pletenicama

Tek od ove sezone počeće ozbiljno da se govori o pletenicama kao frizuri. Izbegnite kliše izgled alpske čobanice, pogotovo ako ste plavuša. Umesto toga, malo se igrajte. Možete da pokušate i sa uvijanjem pletenice oko ostatka kose ili s jednom tankom pletenicom sa raspuštenom talasastom kosom oko nje. Ovaj izgled ćete postići tako što ćete pokupiti kosu sa strane u konjski rep, potom je podelite napola i ispletite riblju kost prikupljajući kosu sa strane, a onda je obmotajte oko sebe i pričvrstite ukosnicom. Takođe, slobodne polupletenice mogu da izgledaju božanstveno - ostavite krajeve slobodnim i uvijte ih kako biste dodali interesantne detalje teksturi kose.

Konjski rep ponovo u modi

Ukoliko imate prirodno pravu kosu, najbolje će vam pristajati da skupite kosu sa strane i napravite konjski rep. Ovaj trend su prihvatile mnoge žene širom sveta. Ovaj izgled postići ćete tako što ćete pokupiti kosu sa strane i napraviti niski konjski rep. Na zatiljku kosu pričvrstite trakom, koju ćete prekriti obmotavanjem pramena kose širine oko 3 cm oko nje i pričvrstiti krajeve ukosnicom kako se ne bi primetili. Možete još da pokušate i sa stilom iz 60-tih tako što ćete kosu pokupljenu na temenu začešljati u suprotnom smeru, kako biste je natapirali i postigli efekat polupodignute kose.

Frizura za visoko društvo

Neobavezna punđa je interesantna, zabavna i idealna za svečane prilike. Kod ove frizure ključ je jednostavnost. Razdvojte kosu na dva dela i začešljajte ih tako što ćete ih namotavati ukrug. Ukoliko imate neposlušnu kosu, probajte sa konjskim repom sa strane, ali kada napola namotate kosu, pričvrstite je trakom kako biste dobili izgled punđe. Ostatak kose nasumice namotajte oko punđe i pričvrstite tako da se krajevi ne primete.

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca zeli jos neki suncan dan!
+Odgovor na post sa citatom

Gazaphuli

11:24, 22. April 2008     |    post #2

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 19.November 07

Da, imam siske... . Toliko o pracenju mode!
Pustam kosu, a svako ko je od kratke kose pokusavao da dodje do duge, zna kakva je to muka!

Vrh strane

Lillyn

12:20, 22. April 2008     |    post #3

Pol:

III - Discentes
Reg: 11.October 07

Ne, ponekad, kako kad...
Oduvek imam dugu kosu, samo se oblik menja u zavisnosti od predloga frizera u koga imam potpuno poverenje i koji na kraju uvek ispadne u pravu.

"Since we cannot change reality, let us change the eyes which see reality"

Vrh strane Lillyn ...keep smiling... :):):)

sanjac

13:29, 22. April 2008     |    post #4

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Probala sam sve duzine i sve boje kose - ko ne veruje skeniracu slike. Posle svake takve velike promene slikala sam se, da posle poredim.
Ono sto volim je muski kratka crna kosa, da je osusim peskirom i izletim iz kupatila. Sve sto zahteva feniranje, tretmane, viklere jednostavno nije za mene.
Volim "peskir frizure" a zlopatim se sa nekim kvazi visokim pazom. Nadam se jos kratko, vec mi se smucilo.

Vrh strane

Sijera

1:17, 17. August 2008     |    post #5

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 10.August 08

Slična ovoj na slici desno... Prilično duga samo tamnije crvena... Nešto i nije trendi smile.gif

Život se ne meri brojem udisaja koje napravimo, nego momentima koji nam oduzimaju dah...

Vrh strane

* Mirjana *

21:22, 17. August 2008     |    post #6

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 1.November 07

CITAT (sanjac @ 14:29, 22. April 2008)
Ono sto volim je muski kratka crna kosa, da je osusim peskirom i izletim iz kupatila. Sve sto zahteva feniranje, tretmane, viklere jednostavno nije za mene.

Ovo je upravo ono što nosim već godinama. Takođe sam eksperimentisala ranije sa dužinama i bojama, kovrdžama... i na kraju shvatila da mojoj glavi najbolje stoji (a i prija) kratka kosa.

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane

Lidija Vuksanović

9:22, 18. August 2008     |    post #7

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 4.April 08

Imam prirodno kovrdžavu kosu, ne farbam se niti sam se do sad farbala. Uglavnom skratim kraje i malo je oblikujem. Lakše mi je kad je duža, jer mi je dosta gusta kosa pa kad je duga bar mogu da je vežem.

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

istina87

12:39, 18. August 2008     |    post #8

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 23.November 07

Ne, imam kosu srednje duzine i kad god odem kod frizerke uvijek me drugacije osisa. Nikad kako hocu

Bez komentara! U cutanju je sigurnost...

Vrh strane istina87 .....................................

Catwoman

14:43, 18. August 2008     |    post #9

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

Ja imam bas dugu i ravnu kosu i ne pratim te trndove. Mnogo volim svoju kosu, oblikujem je na razne nacine, nekada skratim i siske ali duzinu ne diram.

Vrh strane Catwoman ne veruje kakvih ludaka ima...

Drbob

9:00, 20. August 2008     |    post #10

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

Obavezno. Svi ćelavi i ja ćelav! biggrin.gif

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju

1 2 3   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet