CITAT (Zvonko Stankovic @ 23:15, 11. July 2008)

Ako je negativna harizma losa karakterna osobina kako je moguce da onoliki milioni nemaca prenebregnu Hitlerovu losu karakternu osobinu,
i slede tu losu karakternu osobinu i krenu u smrt ?
Zdravo drustvo ja sam Alen Cojic.
Zvonko Imam pitanje za tebe u vezi harizme. Ja isto verujem da postoji harizma kako pozotivna tako i negativna. Ali moj problem sto kada se pojavim negde, ljudi se agrsivnije ponasaju, ili me izbegavaju. Nije da sam samotnjak imam prijatelje iz vojske iz kluba nije ih mnogo, ali hvala Bogu i na njima. Nisam ruzan, niti sa seljacina, ali ja negativno uticem na nepoznate. Kako to? Nisam los, niti imam zle namere prema ikome. Ali ljudi vide nesto u meni sto im ne prija i odbija ih od mene. Cak mi je i rodjeni otac rekao da delujem kao jez. U vojsci od 6 meseci ja sam stekao 2 druga. Jedan je "Profesor"83 i delovali smo pozitivno jedan na drugog. Drugi je "Potporucnik"83 isto smo postali prijatelji iako mi je bio nadredjeni u vojsci. Ali oni "naduveni" i "pametni" su bili odbojni prema meni, ali za to me bas briga. Nego kako to, i odakle ljudi postanu napadni agresivni prema meni kad god me bar neko pogleda na ulici. Pitam se samo kako I zasto?