CITAT (Mr. Black @ 23:35, 1. November 2007)

1. Dovoljno je da znam sta CG nudi.
2. Pisao sam o primorju, velika vecina koja sidje sa brda u vreme sezone je teska seljana. Ne pricam o onima koji su tamo van sezone.
Seljani se popnu na brdo ili dodju u BG da prezime.
A gde ih nema? Veruj mi da ima dosta mesta...
3. Pa nije bas stvar ukusa. Letovanje na moru = cisto more, lepe plaze, prijatne setnje, dobar nocni provod.
CG ni jednu stvar nema kompletnu, sve je polovicno.
4. Jesi li bila u Turskoj, Grckoj ili Bugarskoj????
Meni se cini da nisi, inace ne bi tako pisala.
U Grckoj i Spaniji ima takvih mesta i takvih plaza... a mnogo vise kosta i od Kube i Havaja.
Nije stvar novca, stvar je u tome koliko ljudi nisu informisani, vec gde svi - tu i mali Mujo!
A tu je i Egipat, oni koji su bili na Maldivima, kazu da je more u Egiptu vrlo slicno (toplo i sa predivnim podvodnim svetom)
1. Bas je lepo kad je neko tako dobro informisan sta nudi i CG i Spanija i Bugarska i Turska i Egipat i Tunis i Maldivi i Kuba i svi ostali sirom sveta. Blago tebi i hvala ti sto si nam otvorio oci i prosvetlio nas. Kad kazem nas, mislim na sve nas za koje si tako samouvereno zakljucio da smo neobrazovani, neinformisani, da slusamo narodnjake i da verovatno nismo videli ni Kalemegdan a kamoli nesto drugo. Utisak bi verovatno bio jos jaci da si me ubedio da si ti posetio bar polovinu destinacija o kojima pises.
2. Ocigledno je da se tvoje poznavanje CG svodi iskljucivo na poznavanje primorja. CG je mnogo vise od toga. Ne znam sta podrazumevas pod seljanima sa brda. Mozda bi trebao da posetis neku planinu ili kako ti kazes brdo u CG i upoznas ljude koji tamo zive pre nego sto ponovo izneses takvu konstataciju. "Seljane" o kojoj ti pricas ima kako na crnogorskom primorju, tako i u BG-u, Bugarskoj, Grckoj... (ili su mozda za tebe nasi paradajz turisti gospoda?)... .
3. " Letovanje na moru = cisto more, lepe plaze, prijatne setnje, dobar nocni provod." - ovaj opis bas odgovara Bugarskoj. Zato ponavljam da o ukusima ne vredi raspravljati.
4. Meni je potpuno svejedno sto ti verujes ili pretpostavljas da ja nisam videla te fantasticne destinacije koje sa toliko zara reklamiras. Posto si vec ubedjen u tako nesto, necu ti navoditi u kojim zemljama sam bila - sto turisticki sto u poseti kod prijatelja i clanova porodice. Ne tvrdim da sam svetski putnik iako bih volela da mi mogucnosti dozvole da to postanem. Ako se to jednoga dana ostvari moja omiljena destinacija sigurno nece biti Grcka ni Turska a kamoli Bugarska jer upravo tu ide taj mali Mujo koga pominjes.
5. Razlog zbog kojeg sam se prikljucila ovoj temi nije ni da branim CG ni da kudim neko drugo mesto. Jedini razlog je to sto smatram da si Nevenu F. izvredjao bez ikakvog povoda (devojka je samo iznela svoje misljenje koje moze da se razlikuje od tvoga misljenja). Zato, pre nego sto opet budes pisao o seljani, narodnjacima i slicnim stvarima, potrudi se da ti ne ispadnes nekulturan.