CITAT (Scarlet @ 16:58, 1. November 2007)

1. Ne mogu da verujem da neko sebi da toliku slobodu i donose toliko ruznih zakljucaka o nekome koga ne poznaje i nema nikakvu predstavu ni o obrazovanju ni o muzickom ukusu te osobe a kamoli o tome da li je i gde ta osoba u svom zivotu putovala.
2. Ja licno nemam nista protiv Crne Gore i Crnogoraca. Tacno je da ima seljaka i sirovina ali bas bih volela da znam gde ih to nema. Poistovecivati sve ljude jedne zemlje i izvuci zakljucak da su svi Crnogorci takvi za mene je cista budalastina jer poznajem prilican broj sjajnih ljudi u Crnoj Gori.
3. Da li se nekome vise dopada neki grad ili plaza u CG ili u Grckoj, Turskoj i sl. je takodje stvar o kojoj ne treba raspravljati. Ukusi se razlikuju i to je jednostavno tako.
4. Zasto meni mora da se dopadne letovanje u Turskoj, Grckoj ili Bugarskoj? Mozda zbog toga sto nemam dovoljno para da vidim nesto bolje, npr. Kubu, Maldive, Havaje ili neku drugu egzoticnu destinaciju, pa se onda busam kako je Grcka (ili Bugarska - uzas) fenomenalna.
1. Dovoljno je da znam sta CG nudi.
2. Pisao sam o primorju, velika vecina koja sidje sa brda u vreme sezone je teska seljana. Ne pricam o onima koji su tamo van sezone.
Seljani se popnu na brdo ili dodju u BG da prezime.
A gde ih nema? Veruj mi da ima dosta mesta...
3. Pa nije bas stvar ukusa. Letovanje na moru = cisto more, lepe plaze, prijatne setnje, dobar nocni provod.
CG ni jednu stvar nema kompletnu, sve je polovicno.
4. Jesi li bila u Turskoj, Grckoj ili Bugarskoj????
Meni se cini da nisi, inace ne bi tako pisala.
U Grckoj i Spaniji ima takvih mesta i takvih plaza... a mnogo vise kosta i od Kube i Havaja.
Nije stvar novca, stvar je u tome koliko ljudi nisu informisani, vec gde svi - tu i mali Mujo!
A tu je i Egipat, oni koji su bili na Maldivima, kazu da je more u Egiptu vrlo slicno (toplo i sa predivnim podvodnim svetom)