Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Crna Gora?

Bjuti

Crna Gora?

20:35, 17. September 2007     |    post #1

Pol:

III - Discentes
Reg: 12.September 07

Зашто идете у Црну Гору и шта тамо има занимљиво?

Људи који доле имају куће или летују за џ нек не пишу на овој теми, њихови разлози су разумљиви.

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Slučajni prolaznik

Crna Gora?

22:35, 17. September 2007     |    post #2

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

Crna Gora, bez crnogoraca je sasvim pristojna.

To se teško može postići u sezoni. Ali zato pre i posle sezone sasvim su OK.
Nema ciganije u Budvi, parking je free, nema gužve u saobraćaju, lokalno stanovništvo (za razliku od brđana koji se spuste u sezoni) je prijatno.

Thumbs UP za CG van sezone.

(Naravno ako nikad niste bili u Grćkoj, takođe van sezone)

Da li je sve na ovom svetu slučajno? Ili...

Vrh strane Slučajni prolaznik odmara

Zeleni Zub

Crna Gora?

22:37, 1. October 2007     |    post #3

Pol:

III - Discentes
Reg: 12.September 07

Ja tamo ne bih isao u sezoni pa tacno da me neko zamoli, plati mi boravak i jos mi plati to sto sam tamo. diablo.gif

...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja,
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...

Vrh strane Zeleni Zub voli sto je normalan!

Nevena Filipovic

Crna Gora?

21:12, 17. October 2007     |    post #4

Pol:

III - Discentes
Reg: 3.October 07

Pa...... . ja uvek letujem u cg... Prvo, jer jer nemam kintu za Grcku, a u Bugarsku mi se ne ide zbog raznih prica koje sam cula. Drugo, zanimljiv mi je Herceg Novi, jako lep grad, ljudi fini, kulturni, a nije ni skupo, jedino su plaze njesra posto su betonske. Trece, postoji jedna fenomenalna plaza ''zanjice'' se zove koja je raj na zemlji, vodaje ekstra cista i sl, ali do nje se ide brodicem 5eura od HN do nje... Taxi im je jeftin... I meni se stvarno svidja da letujem u Cg! eto to je to... Jedino su crnogorci malo navalentni(salju ti pice, jure te po plazi, napastvuju te u wc-u i sl ph34r.gif a kod mene u Nisu su kao neke zene, tako da ne znam sta je gore girl_impossible.gif

Vrh strane

Mr.Black

Crna Gora?

11:22, 23. October 2007     |    post #5

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

CITAT (Nevena Filipovic @ 22:12, 17. October 2007)
Pa...... . ja uvek letujem u cg... Prvo, jer jer nemam kintu za Grcku, a u Bugarsku mi se ne ide zbog raznih prica koje sam cula.
Drugo, zanimljiv mi je Herceg Novi, jako lep grad, ljudi fini, kulturni, a nije ni skupo, jedino su plaze njesra posto su betonske.
Trece, postoji jedna fenomenalna plaza ''zanjice'' se zove koja je raj na zemlji, vodaje ekstra cista i sl, ali do nje se ide brodicem 5eura od HN do nje... Taxi im je jeftin... I meni se stvarno svidja da letujem u Cg! eto to je to... Jedino su crnogorci malo navalentni(salju ti pice, jure te po plazi, napastvuju te u wc-u i sl ph34r.gif a kod mene u Nisu su kao neke zene, tako da ne znam sta je gore girl_impossible.gif

1. NETACNO! Aranzmane za Grcku, Tursku i Bugarsku si ove godina mogla da nadjes extra povoljne... ..toliko, da su neki aranzmani bili daleko jeftiniji nego letovanje u CG.

2. Zanimljiv ti je grad jer verovatno nisi ni videla nesto mnogo lepse i mnogo zanimljivije.
A to da su ljudi kulturni i da nije skupo... .mislim uzas.
Plaza NEMA. Cemu onda more... .

3. "Fenomenalna plaza" sa milion ljudi, nemas gde peskir da spustis?!?!?! Mozda, ali verovatno da si ti onda osim CG bila jedino na Adi.

4. Svidja ti se da letujes u CG zato sto je ocigledno da nigde drugde nisi ni bila, a Crnogorci su seljaci kakvih nema.

CG nije losa kad nema previse ljudi, sto znaci septembar mesec. Obala nije losa, ali nema previse plaza i vredi otici jedino kolima.
Kotor je lep grad i dobar je nocni zivot u njemu (ali bez Crnogoraca!)

I duboko verujem u to da ljudi idu u CG, zato sto ne znaju ni jedan strani jezik i zato sto u nocnim klubovima u inostanstvu nece slusati narodnjake!

Vrh strane Mr.Black ...hladnooooo

Nevena Filipovic

Crna Gora?

1:13, 28. October 2007     |    post #6

Pol:

III - Discentes

CITAT (Mr. Black @ 12:22, 23. October 2007)
1. NETACNO! Aranzmane za Grcku, Tursku i Bugarsku si ove godina mogla da nadjes extra povoljne... ..toliko, da su neki aranzmani bili daleko jeftiniji nego letovanje u CG.

2. Zanimljiv ti je grad jer verovatno nisi ni videla nesto mnogo lepse i mnogo zanimljivije.

3. "Fenomenalna plaza" sa milion ljudi, nemas gde peskir da spustis?!?!?! Mozda, ali verovatno da si ti onda osim CG bila jedino na Adi.

4. Svidja ti se da letujes u CG zato sto je ocigledno da nigde drugde nisi ni bila, a Crnogorci su seljaci kakvih nema.

CG nije losa kad nema previse ljudi, sto znaci septembar mesec. Obala nije losa, ali nema previse plaza i vredi otici jedino kolima.

I duboko verujem u to da ljudi idu u CG, zato sto ne znaju ni jedan strani jezik i zato sto u nocnim klubovima u inostanstvu nece slusati narodnjake!

Za tvoju informaciju govorim engleski i francuski i da... NE SLUSAM NARODNJAKE beee.gif !!! sto se tice tvoje konstatacije da su crnogorci seljaci ne bih se slozila sa time, necu nista da generalizujem. A to da nisam ni videla nista lepse i zanimljivije... mislim, odkud ti znas moj zivot!? Znaci po tebi u Cg idu samo neobrazovani ljudi koji ne znaju za bolje i slusaju narodnjake huh.gif ??? A bas si me lepo ispljuvao runover.gif, stvarno svaka ti cast, ja sam samo iznela svoje misljenje!!!

Vrh strane

Scarlet

Crna Gora?

16:58, 1. November 2007     |    post #7

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 22.September 07

CITAT (Mr. Black @ 11:22, 23. October 2007)

1. Ne mogu da verujem da neko sebi da toliku slobodu i donose toliko ruznih zakljucaka o nekome koga ne poznaje i nema nikakvu predstavu ni o obrazovanju ni o muzickom ukusu te osobe a kamoli o tome da li je i gde ta osoba u svom zivotu putovala.

2. Ja licno nemam nista protiv Crne Gore i Crnogoraca. Tacno je da ima seljaka i sirovina ali bas bih volela da znam gde ih to nema. Poistovecivati sve ljude jedne zemlje i izvuci zakljucak da su svi Crnogorci takvi za mene je cista budalastina jer poznajem prilican broj sjajnih ljudi u Crnoj Gori.

3. Da li se nekome vise dopada neki grad ili plaza u CG ili u Grckoj, Turskoj i sl. je takodje stvar o kojoj ne treba raspravljati. Ukusi se razlikuju i to je jednostavno tako.

4. Zasto meni mora da se dopadne letovanje u Turskoj, Grckoj ili Bugarskoj? Mozda zbog toga sto nemam dovoljno para da vidim nesto bolje, npr. Kubu, Maldive, Havaje ili neku drugu egzoticnu destinaciju, pa se onda busam kako je Grcka (ili Bugarska - uzas) fenomenalna.

Vrh strane

Nevena Filipovic

Crna Gora?

19:44, 1. November 2007     |    post #8

Pol:

III - Discentes

thankyou.gif thankyou.gif thankyou.gif

Vrh strane

Mr.Black

Crna Gora?

23:35, 1. November 2007     |    post #9

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

CITAT (Scarlet @ 16:58, 1. November 2007)
1. Ne mogu da verujem da neko sebi da toliku slobodu i donose toliko ruznih zakljucaka o nekome koga ne poznaje i nema nikakvu predstavu ni o obrazovanju ni o muzickom ukusu te osobe a kamoli o tome da li je i gde ta osoba u svom zivotu putovala.

2. Ja licno nemam nista protiv Crne Gore i Crnogoraca. Tacno je da ima seljaka i sirovina ali bas bih volela da znam gde ih to nema. Poistovecivati sve ljude jedne zemlje i izvuci zakljucak da su svi Crnogorci takvi za mene je cista budalastina jer poznajem prilican broj sjajnih ljudi u Crnoj Gori.

3. Da li se nekome vise dopada neki grad ili plaza u CG ili u Grckoj, Turskoj i sl. je takodje stvar o kojoj ne treba raspravljati. Ukusi se razlikuju i to je jednostavno tako.

4. Zasto meni mora da se dopadne letovanje u Turskoj, Grckoj ili Bugarskoj? Mozda zbog toga sto nemam dovoljno para da vidim nesto bolje, npr. Kubu, Maldive, Havaje ili neku drugu egzoticnu destinaciju, pa se onda busam kako je Grcka (ili Bugarska - uzas) fenomenalna.

1. Dovoljno je da znam sta CG nudi.

2. Pisao sam o primorju, velika vecina koja sidje sa brda u vreme sezone je teska seljana. Ne pricam o onima koji su tamo van sezone.
Seljani se popnu na brdo ili dodju u BG da prezime.
A gde ih nema? Veruj mi da ima dosta mesta...

3. Pa nije bas stvar ukusa. Letovanje na moru = cisto more, lepe plaze, prijatne setnje, dobar nocni provod.
CG ni jednu stvar nema kompletnu, sve je polovicno.

4. Jesi li bila u Turskoj, Grckoj ili Bugarskoj????
Meni se cini da nisi, inace ne bi tako pisala.
U Grckoj i Spaniji ima takvih mesta i takvih plaza... a mnogo vise kosta i od Kube i Havaja.
Nije stvar novca, stvar je u tome koliko ljudi nisu informisani, vec gde svi - tu i mali Mujo!
A tu je i Egipat, oni koji su bili na Maldivima, kazu da je more u Egiptu vrlo slicno (toplo i sa predivnim podvodnim svetom)

Vrh strane Mr.Black ...hladnooooo

Vucinic88

Crna Gora?

10:08, 2. November 2007     |    post #10

Pol:

IV - Immunes
Reg: 22.October 07

pricajte sta ocete Crna Gora je zakon

Zivot je *urva ali ja sam MAKRO :P

Vrh strane

1 2 3     
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet