Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Posao    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Durmitor

Offline Lidija Vuksanović

Durmitor

13:22, 20. May 2008     |    post #21

Pol:

VII - Cornicen
Reg: 4.April 08

Lepa je to planina!

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović Se nervira...
+Odgovor na post sa citatom

Offline catgirl

Durmitor

22:46, 1. June 2008     |    post #22

Pol:

I - Tirones
Reg: 1.June 08

Gde me nadje sad!!!To je tatino rodno mesto ili jos tacnije sa Jezera je... Zadnji put sam bila na Zabljaku pre 15 godina jer sad zivim dosta daleko... U svakom slucaju mogu da kazem da takvu prirodu nisam srela na drugom mestu a i ni na jedan drugi vrh se nisam popela sem Bobotovog Kuka i to je za mene bio nezaboravni osecaj...

Vrh strane

Offline istina87

Durmitor

20:53, 2. June 2008     |    post #23

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 23.November 07

CITAT (Milo Kovacevic @ 9:56, 10. May 2008)
Kao odličan poznavaoc Durmitora koji je tamo boravio redovno godinama, slažem se da je to jedno predivno mesto na planeti koje je lepo u prirodi a još lepše na razglednicama.
Međutim, iako sam obišao sve destinacije koje je autor prepisao iz turističke publikacije Žabljaka, celokupan utisak o ovoj destinaciji u znatnoj meri kvari užasno loša infrastruktura (loši putevi, nema vode, struje, higijena ravna nuli,... ) i cene usluga koje su ravne onima u visokorazvijenim turističkim centrima. Smeštaj u Žabljačkim pansionima košta koliko i luksuzan apartman u Italiji koji se nalazi uz desetak kilometara ski staza.
Kada smo već kod skijanja, za Žabljak ili skijalište Savin Kuk, pohvalne ocene može izreći samo onaj koji nikada nije bio na nekom drugom mmestu. Slobodno garantujem da je ovo najslabije održavana staza i žičara u Evropi, sa opet cenama ski karte kao u Madoni di Camiglio. Ratrak za uređenje staza se raspao još pre nekoliko godina, usluga u kafanama KATASTROFA, održavanje puta do skijališta još gore, žičara zarđala, hladna i nesigurna, staze neuređene i prepuštene slučaju.
Savet za sve putnike namernike: ukoliko odlučite poći na Žabljak neka to bude samo u letnjim mesecima i uzmite od njega prirodu. Sve ostalo će Vas razočarati!

Malo ostro! Situacija je sad puno bolja. Ovo sto je opisano desavalo se prije vise od 5 godina. Zabljak je sad super

Bez komentara! U cutanju je sigurnost...

Vrh strane

Offline catgirl

Durmitor

6:00, 3. June 2008     |    post #24

Pol:

I - Tirones
Reg: 1.June 08

CITAT (istina87 @ 20:53, 2. June 2008)
Malo ostro! Situacija je sad puno bolja. Ovo sto je opisano desavalo se prije vise od 5 godina. Zabljak je sad super

Bas mi je drago sto to cujem, bila bi velika steta da je istina zapusteno...

Vrh strane

Offline Princeza

Durmitor

13:46, 3. June 2008     |    post #25

Pol:

V - Legionarii
Reg: 18.January 08

istina ne budi subjektivna smile.gif

I`m a leader not a follower

Ko li miluje milo moje
ko li usne te snene budi
ne zaboravi ime moje
kada krene da,da te ljubi...

Vrh strane Princeza ...vjerujem...

Offline istina87

Durmitor

13:50, 3. June 2008     |    post #26

Pol:

VI - Imaginifer

CITAT (Princeza @ 14:46, 3. June 2008)
istina ne budi subjektivna smile.gif

Nisam subjektivna, samo kazem da se situacija poboljsala zadnjih godina

Vrh strane

Offline Milo Kovacevic

Durmitor

21:37, 6. June 2008     |    post #27

Pol:

I - Tirones
Reg: 10.May 08

Ako je tako oštro, onda mi odgovorite šta je to poboljšano u odnosu na 5 god:

- putevi (recimo od strane Šavnika kada idemo sa mora), 4 sata vožnje 150 km od Budve?
- infrastruktura (celo prošlo leto i pola ove zime nije bilo vode)?
- cene smeštaja u Motelu (60-80 eur spavanje sa doručkom)?
- turistička vanpansionska ponuda (kafei, kvalitetni restorani, animacija, ponuda seoskog turizma sir, kajmak, hleb,... ) Osim turskih Nikke trenerica i katanaca na pijaci nije moguće nabaviti ni recimo kilogram sira!!!
- uređenje staza ili nova žičara (obnovljena žičara, sređene staze, postavljene mašine za veštački sneg, održavanje puta do skijališta)
- cena dnevne ski karte je 15 eur za 2 km kamenite neuređene staze ( u Madoni je 20 eur za 200 km staza sa garantovanim snegom na njima)
- mini deponije smeća iza svakog žbuna i krivine
-... ostalo

I dalje stojim pri konstataciji da je na Durmitoru PRIRODA jedino vredno i to samo tamo gde nije stigla "urbanizacija" i bačene karoserije od Fiće, šporeta smedereca ili veš mašine. O rabljenim pneumaticima po poljima kojih ima više od jelki bolje ne govoriti!

Sorry,...

Vrh strane

Offline Princeza

Durmitor

12:28, 15. June 2008     |    post #28

Pol:

V - Legionarii

cekamo istinu da odgovori, da vidimo moze li pobiti Milove argumente... smile.gif

Ko li miluje milo moje
ko li usne te snene budi
ne zaboravi ime moje

Offline istina87

Durmitor

13:51, 15. June 2008     |    post #29

Pol:

VI - Imaginifer

ne mogu pobiti ove argumente u potpunosti ali sam sigurna da nije sve ovako kao sto je receno. Ja mogu da kazem samo da od svih onih sa strane koji su bili na Zabljaku, i koje, naravno ja znam niko se nije pokajao sto je dosao. Cak neki od njih dolaze i vise od 10god zaredom i nemaju primedbi. Zabljak nije kriv sto vlast u ovoj zemlji ne radi na poboljsanju infrastrukture koja ne samo da je losa na ovom podrucju nego i u globalu. Sto se tice turisticke vanpansionske ponude, tu mogu sa velikom sigurnoscu da tvrdim da se poboljsala, otvoreno je nekoliko novih restorana, tri pekare... . Gradi se i nekoliko hotela, otvaraju se etno sela
Tako da ja mislim da sve to treba zanemariti i ipak doci na Durmitor

Vrh strane

Offline Princeza

Durmitor

15:47, 15. June 2008     |    post #30

Pol:

V - Legionarii

zanemariti?kako zazmuriti na na to da su cijene extra velike, a uslovi takvi kakve si ih i sama opisala... pa neka ne cudi sto su i ljudi odavde poceli na ljetovanje i zimovanje da idu u inostranstvo tongue.gif

Ko li miluje milo moje
ko li usne te snene budi
ne zaboravi ime moje

1 2 3 4 5   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    2002-2008 Yu Media Group ::: hosted by eunet