Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Posao    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Način oblačenja na poslu, kodeks oblačenja

Offline Voytsche

12:13, 19. February 2008     |    post #11

Pol:

III - Discentes
Reg: 30.January 08

CITAT (sanjac @ 11:09, 18. February 2008)
A sta ocekivati od pink i palma generacija, koje su rasle uz ratove i spotove??? Ukus, stil, sta?

Dno dna. Nikad nisam videla med. sestru, lekara, uciteljicu od 50 godina da je dosla u farmerkama i s apola glave ljubicasto ofarbano a pola crno. Od ovih mladjih na sve sam spremna. Skriveni leopard, pritajeni tigar... i ostale jungle kombinacije.

hehehhehehe bas je slikovito

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Offline Lady

20:25, 30. April 2008     |    post #12

Pol:

I - Tirones
Reg: 30.April 08

Doktorski mantil, sa normalnom frizurom... .

Vrh strane

Online Lidija Vuksanović

12:30, 4. June 2008     |    post #13

Pol:

VII - Cornicen
Reg: 4.April 08

Mislim da oblačenje na poslu, način šminkanja, frizura imaju veze ne samo sa pravilima firme, već i sa kućnim vaspitanjem. Meni je glupo da vidim da se dolazi u japankama, šorcevima, golog stomaka!
Kod nas u firmi, verovatno i zbog krize u kojoj se nalazimo trenutno ne obraćaju pažnju na oblačenje radnika. No tačno se vidi ko je od detinjstva učen pravilima lepog ponašanja i kulture, a ko ne. Po mom mišljenju poslovni sekretar ne bi trebao/la da dolazi u farmerkama, patikama, dukserici itd.
Treba se oblačiti kulturno, umereno se šminkati i obuvati ili sandale ili cipele a ne papuče!

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović Se nervira...

Online sanjac

13:32, 4. June 2008     |    post #14

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Slazem se za papuce.
Danas su me nazuljale cipele i jedino resenje su bile moje crne papuce, kozne, zatvorenih prstiju, a nogavica tamnih klasicnih pantalona taman pada preko pete pa se nista ne vidi. Ali ne lezi vraze, kaze kolega malopre "Dobre ti papuce". Bez obzira, ja se ne vracam u ono sto me zulja, toliko mi se moze smile.gif

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.

Vrh strane sanjac konstatuje da ce ovo biti lud dan

Online Lidija Vuksanović

13:37, 4. June 2008     |    post #15

Pol:

VII - Cornicen

CITAT (sanjac @ 14:32, 4. June 2008)
Slazem se za papuce.
Danas su me nazuljale cipele i jedino resenje su bile moje crne papuce, kozne, zatvorenih prstiju, a nogavica tamnih klasicnih pantalona taman pada preko pete pa se nista ne vidi. Ali ne lezi vraze, kaze kolega malopre "Dobre ti papuce". Bez obzira, ja se ne vracam u ono sto me zulja, toliko mi se moze smile.gif

A šta da se kaže za one koji dolaze u japankama, šorcu ili suknji (zanaš onaj izraz do... ), vidi im se pupak, a radi administrativni posao sa stranka u firmi?!
Utisak čoveka koji treba da sarađuje sa našom firmom kad vidi tako nešto! Mogu samo zamisliti šta misli, pa još kad se nafraka i stavi 10kg sladunjavog parfema... Fuj!

Lidija

Online sanjac

14:39, 4. June 2008     |    post #16

Pol:

V - Legionarii

CITAT (Lidija Vuksanuvic @ 14:37, 4. June 2008)
A šta da se kaže za one koji dolaze u japankama, šorcu ili suknji (zanaš onaj izraz do... ), vidi im se pupak, a radi administrativni posao sa stranka u firmi?!
Utisak čoveka koji treba da sarađuje sa našom firmom kad vidi tako nešto! Mogu samo zamisliti šta misli, pa još kad se nafraka i stavi 10kg sladunjavog parfema... Fuj!

Sta kazem na to? Ish kokosko, radnu knjizicu dobija odmah u ruke. Kraj price, bez praa na zalbu. A ako i pomisli da se zali, objasnicu i njoj i svim ostalim zaintetesovanim da takva na posao ide samo prostitutka, a da je ovo ugledna firma. ako zeli da se k***a, neka potrazi posao na drugoj lokaciji.

Online Lidija Vuksanović

14:48, 4. June 2008     |    post #17

Pol:

VII - Cornicen

CITAT (sanjac @ 15:39, 4. June 2008)
Sta kazem na to? Ish kokosko, radnu knjizicu dobija odmah u ruke. Kraj price, bez praa na zalbu. A ako i pomisli da se zali, objasnicu i njoj i svim ostalim zaintetesovanim da takva na posao ide samo prostitutka, a da je ovo ugledna firma. ako zeli da se k***a, neka potrazi posao na drugoj lokaciji.

Imala sam takvo iskustvo da su mi jednom prilikom rekli da sekretarica treba da zna administraciju, konverzaciju, ali da treba da da svoj dodatni trud ukoliko druga strana ne želi da potpiše ugovor! Sreća njegova, te nisam ubila skota na mestu! Rekala sam mu: "Da sam htela to da radim na bih radila sekretarski i administrativni posao, i od kad to prostitutke trebaju da znaju da rade na računaru?!".
Odgovor: "Kao majka trebaš da misliš na svoje dete! Nije to sapun da se potroši! Pa to je samo jedno u mesec dana"!
Zamisli ti muško odvratno đubre i još pitanje zašto se ne dolazi u dop... nego si pristojno obučena, pa i pitanje da li si u vezi ili ne? Šta kažeš na to? Šta takvim idiotima treba uraditi?

Lidija

Online sanjac

15:07, 4. June 2008     |    post #18

Pol:

V - Legionarii

Prijaviti za seksualno uznemiravanje, diskriminaciju, nepropisno parkiranje i svasta nesto... dati u Beogradsku hroniku, Kurir i diskreditujes ga na sve nacine.

Offline *J*

10:02, 5. June 2008     |    post #19

Pol:

VII - Cornicen
Reg: 18.October 07

Imala sam priliku da se susretnem sa jednim matorim perverznjakom, koji je za oglas u novinama, (trazi sekretaricu i licnog asistenta), trazio iskljucivo mrsave - zgodne devojke, grudi 85, struk, kukovi, bla, bla, sve po merama, obavezno da je plavusa i da se provokativno oblaci.
Jedno od pitanja je bilo je da li je slobodna ili u vezi, da li ima decu, da li ih planira uskoro, cak i da li pije anti-bebi pilule, da li moze da ostaje prekovremeno i da li je spremna za rad i u inostranstvu?!

Tacno se zna na sta je mislio... .

Ne treba njemu licni asistent, nego poslovna pratnja!!!!

Matori skot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"But you turned the way
And I start to cry
I'm lost without your love
And I won't survive

Don't leave me
Alone tonight
I'm lost without your love
And I won't survive"

Vrh strane *J* Nikako da ozdravim :(((((

Online Lidija Vuksanović

13:36, 5. June 2008     |    post #20

Pol:

VII - Cornicen

To je tako kod nas! Diskiriminacija žena na poslu! Ne valja ako imaš dete, ne valja ako nemaš! A kad imaš 25 i više već si za dosta njih "istrošena roba"! Đubrad muška su ti takvi skotovi! Trebalo bi ih kastrirati, a onda im na njihovoj koži pokazati kako to izgleda kad siluju i zlostavljaju nekog! Izvinite muškarci, ali zbog ovakvih bolesnih skotova nama je zlo!

Lidija

1 2 3   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    2002-2008 Yu Media Group ::: hosted by eunet