CITAT (sanjac @ 15:39, 4. June 2008)

Sta kazem na to? Ish kokosko, radnu knjizicu dobija odmah u ruke. Kraj price, bez praa na zalbu. A ako i pomisli da se zali, objasnicu i njoj i svim ostalim zaintetesovanim da takva na posao ide samo prostitutka, a da je ovo ugledna firma. ako zeli da se k***a, neka potrazi posao na drugoj lokaciji.
Imala sam takvo iskustvo da su mi jednom prilikom rekli da sekretarica treba da zna administraciju, konverzaciju, ali da treba da da svoj dodatni trud ukoliko druga strana ne želi da potpiše ugovor! Sreća njegova, te nisam ubila skota na mestu! Rekala sam mu: "Da sam htela to da radim na bih radila sekretarski i administrativni posao, i od kad to prostitutke trebaju da znaju da rade na računaru?!".
Odgovor: "Kao majka trebaš da misliš na svoje dete! Nije to sapun da se potroši! Pa to je samo jedno u mesec dana"!
Zamisli ti muško odvratno đubre i još pitanje zašto se ne dolazi u dop... nego si pristojno obučena, pa i pitanje da li si u vezi ili ne? Šta kažeš na to? Šta takvim idiotima treba uraditi?