CITAT (luna @ 23:17, 22. October 2008)

prva ljubav... tako slatka, cista, iskrena, nevina, a opet, puna tuge, suza, razocarenja, inata, neuzvracena osecanja... i onog"nikada vise", zivotni putevi vode nas na razlicite strane, postajemo stariji, ozbiljniji, zivot nam daje vece obaveze, probleme, dozivljavamo nove ljubavi, nova razocarenja, sve se nekako zaboravlja... i tako posle 10 godina imate vezu u kojoj ste 5 godina, niste srecni, zivite pod istim krovom, on ili ona vas vredja, ponizava, manipulise vama i jos mnogo toga, ma znate vec na sta mislim.posle 10 godina vracate se na jedan dan u svoje rodno mesto, tamo ste doziveli prvu ljubav, zeleli biste da se sretnete, moguce je, mesto je malo, svi na jednom mestu izlaze, on je slobodan... da se sretnete oci u oci, sta biste radili?
Imala sam slicnu situaciju, mada nisam bila povredjivana u vezi u kojoj sam tad bila, ali se stvorila mogucnost da posle 10 god. nastavimo gde smo stali ( mislim prva ljubav i ja), nisam mogla da nastavim u vezi u kojoj sam bila, sve sam rizikovala zbog ljubavi koju sam cuvala potisnutu toliko godina i pokusavala da ne razmisljam da ce ikad postojati mogucnost da budemo zajedno. I pomislili biste sad da cemo biti srecni do kraja zivota, ali u stvarnom zivotu nije tako. Jedino sto nikada necu zaboraviti je koliku srecu smo oboje osetili tada, ali on se uplasio od tolike srece i nije umeo da savlada svoja osecanja. I naravno otisao je iz mog zivota, a meni je srce htelo da pukne. Ali verujte sledeceg dana sam sve ostavila iza sebe i rekla da nikad niko nece moci da me povredi jer to je najaci udar koji cu doziveti ikad. Naravno bice veza i raskida, ali nece tako boleti. Mogla bih knjigu da napisem o tome, ali ipak ce to sve ostati u mojoj glavi.
Pa sad vidite da li je dobro povratiti prvu ljubav u svoj zivot ili je ostaviti u lepim secanjima.