Meni je sinoc drugarica dala na DVD-u The Pursuit Of Happyness
Super je film stvarno, igra Will Smith.
Koji ste vi poslednji gledali na dvd-u, tv-u... sve jedno ?
...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja, mandraka, fantoma i betmena. Svestan svoje super moci, Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor kojim izbezumljuje svoje protivnike a njih naravno ima mnogo...
Meni je sinoc drugarica dala na DVD-u The Pursuit Of Happyness
Super je film stvarno, igra Will Smith.
Koji ste vi poslednji gledali na dvd-u, tv-u... sve jedno ?
Iskreno Potraga za srećom mi se nešto i ne sviđa baš toliko. Dobar je film, ali nije mnogo dobar.
Dva moja omiljena. koje preporučujem svima, su Carstvo izlazećeg sunca (Empire of the sun) koji je režirao Spilberg i Johnom Malkovičem u glavnoj ulozii Odbjegli voz (Runaway train) sa Džonom Vojt-om u glavnoj ulozi, Andrejem Končalovskim kao režiserom i Akirom Kurosavom kao scenaristom.
Poslednji film koji sam gledala je definitivno moj omiljeni...... SIBIRSKI BERBERIN......... fenomenalna prica, preporucujem svima Rezija:Nikita Mihalkov, a glumi Oleg Mensikov i Julia Ormond
Serendipity John Cusack, Kate Beckinsale, Lilli Lavine, Michael Guarino Jr.
I deset godina nakon noći u kojoj su se prvi put sreli, zaljubili i rastavili, postoji ubeđenje da će jednog dana ipak pronaći jedno drugo. Međutim on je veren i priprema se za svadbu. Ona takođe. Ostalo je veoma malo vremena do konačnog DA, a oni i dalje sanjaju da će se ponovo sresti. Jer su oni stvoreni jedno za drugo.
Preostala je samo nada da će ih sudbina ponovo spojiti. Da li postoji neka zavera u univerzumu koja radi u njihovu korist? Ili će se ipak mimoići i otići različitim putevima?