Dodje stari crnogorac u posetu sinu i unuku u Suboticu. Kad vide unuka, poče mu govoriti - "Vidje junačine djedove, vala, pravi crnogorac"
A unuk će mu na to - "Igen deda!"
Dolazi baba kod lekara, a nož joj viri iz butine. Ovaj začudjen pita: "Pobogu majko, šta uradiste" Na to će baba: pa eto, ja htela da se ubijem, a rekli mi da je najlakše da zabodem nož dva prsta ispod sise!!!
Znate li u čemu je razlika izmedju policajca i pištaljke... . Pištaljka ima kliker!!!
Očo lala kod doktora i žali mu se kako ne može da ima odnose sa sosom. "dobro", reče lekar i dade mu tablete uz savet: Lalo, ove roze tablete su za tebe, a ove plave za sosu, po jedna, uveče. Ode lala kući i kaže sosi: Soso, reko doktor po jednu tabletu uveče, ja plavu, a ti rozu! Posle nekoliko dana, opet lala kod doktora. "Šta bi LALO" pita doca, jel bolje. A lala će: Ma nije, sosi se ukočila desna noga, a meni dupe pojelo već dvoje gaća!!!
Očo lala kod doktora i žali mu se kako mu sosa vene i vene. Pita doktor: Dobro lalo, a kad si zadnji out spavao sa sosom. Auuuuuu, odavno. Na to đe doktor: E lalo, moraćeš bar jednom dnevno da j... š sosu! Ode lala kući i sa vrata ga pita sosa šta mu je doktor rekao. A ovaj će:
Soso, nema ti pomoći !!!!!!