![]() ![]()
|
Kanjon Jerme -selo Trnsko Odorovce- manastir Poganovo |
Kanjon Jerme -selo Trnsko Odorovce- manastir Poganovo
8:35, 7. April 2009 | post
|
|
![]() Pol:
''' |
|
![]()
|
13:46, 7. April 2009 | post
|
|
|
Pol:
Lokacija: Beograd VI - Imaginifer Postova: 2.249 Reg: 15.June 08 |
Na petnaestak kilometara od Pirota pocinje kanjon Jerme. Sela koja su uz samu reku kad idete prema Zvonackoj banji su Sukovo, Vlasi, Poganovo, Trnsko odorovce... Prava je sramota da tek sada upoznajem Srbiju. Bolje znam Dalmacilu i Istru nego Srbiju. Mada sam i Srbiju dosta proputovao(opet na putu za Grcku). Ma, samo da svako vece mesto ima bazene (za preko leta)! Sta je desetak dana odmora prema dva letnja meseca. prof. Cobra šta trenutno radite?Slusam Road to Hell od Chris Rea(171 put)
|
|
![]()
|
23:06, 9. April 2009 | post
|
|
![]() Pol:
|
|
![]()
|
23:06, 10. April 2009 | post
|
|
![]() Pol:
|
|
![]()
|
| moun |
20:44, 16. April 2009 | post
|
|
Pol: |
Manastir Poganovo sam obisla pre par godina. Na zalost nasu, kao i sve drugo i ovaj dar Boziji -je SLUCAJ za sebe. Lepota, svetinja, ocuvana pravoslavna vera od 12. veka, bogosluzenja u manastiru...
A sve ovo pisem zbog TESKOG slucaja koji SAMO nasa drzava moze sebi da dopusti.! Manastir placa INDUSTRIJSKU struju drzavi, verovali ili ne!!! Ne znam da li su do danas taj nesporazum uspeli da rese, mada su monasi i iguman dolazili u Nis da razgovaraju sa celnicima distribucije. I jos ledna neverovatna stvar: Bugarska drzava hoce da PRISVOJI ovaj manastir i da plati sva dugovanja u struji... Sta jos reci? Placi zemljo Srbijo!!! |
|
![]()
|
![]() ![]()
|
|
Lo-Fi verzija
Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o. © 2002-2010 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by |