![]() ![]()
|
Aladin caffe |
Aladin caffe
9:20, 25. March 2009 | post
|
|
![]() Pol:
X - Optio Postova: 6.342 Reg: 6.February 09 |
Za početak... Dobro jutro dragi forumaši. Plava Ptica i
|
|
![]()
|
| Lili Pa |
Aladin caffe
0:06, 1. December 2009 | post
|
|
Pol: |
Deki putuju, znas koliko smo kilometara udaljeni, al od Nikoljdana cemo biti blize. Ovi vatrogasci nisu normalni, pojedose mi sve po kuci, Lili vracam ih. Ko je rekao Nikoljdan?? Javljam se da degustiram hranu po Šumadiji!! Ako je išta ostalo od onih mojih termita! |
|
![]()
|
Aladin caffe
0:07, 1. December 2009 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Zrenjanin VII - Cornicen Postova: 3.056 Reg: 26.February 09 |
Nisam zbrisala nigde, ali sada cu...
Pozdravljam Vas moje dame i Decky, lepo mi spavajte i jos lepse sanjajte Feniks se uvek dize iz pepela
TanjaZr007 Uživa u ostvarenju snova
|
|
![]()
|
Aladin caffe
0:10, 1. December 2009 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Beograd V - Legionarii Postova: 1.101 Reg: 5.August 09 |
Lelo(tako te Deki zove a mogu li i ja, neljutis se) ja vec odavno stigla. Mozes Buki tako da me zoves nema problema Lili bas se dogovaram sa nebom i pregovori su neizvesni, ja bih da sija Sunce ali nebo nesto vrti glavom i sve sapuce da je dosta bilo, kao dace odgovor sutra... Buki da li si dobro? Lili ne panici za dete, bice sve dobro. Decky, uci, uci i samo UCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Tanjice, laku noc i slatko njanjaj Seks je lepota koju stvaramo
http://www.youtube.com/watch?v=WjARkGJh0fY...rom=PL&index=49 http://www.youtube.com/watch?v=EgctaKXyurI&feature=related Le Soleil slusa Enigmu i Deep Forest
|
|
![]()
|
| Lili Pa |
Aladin caffe
0:14, 1. December 2009 | post
|
|
Tanja, laku noć! Lepo spavaj, slatko sanjaj!!
I sutra bicikl u garažu, šupu ili gde god! Samo ga više ne vozi!(možeš po sobi! Tu nema vetra!!) |
|
![]()
|
Aladin caffe
0:18, 1. December 2009 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: uzice V - Legionarii Postova: 1.812 Reg: 17.June 09 |
Lelo dobro sam, samo vetar tako duva da imam osecaj da se zgrada ljulja, a ja na 16 spratu.
Lili dodji kod mene ja slavim Nikoljdan, bice Ivkova slava. tanja laku noc, sanjaj princa u ferrariju, bolje nego na konju, najavljuju hladno vreme.. |
|
![]()
|
Aladin caffe
0:36, 1. December 2009 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Tamo daleko VII - Cornicen Postova: 3.493 Reg: 5.March 09 |
Nisam zbrisala nigde, ali sada cu... Pozdravljam Vas moje dame i Decky, lepo mi spavajte i jos lepse sanjajte Cekaj Tanja idem za tobom... sutra od jutra do kasne veceri Svakoga dana u svakom trenutku sve vise napreduje
Decky Sve se moze kad se hoce ....
|
|
![]()
|
| Lili Pa |
Aladin caffe
0:40, 1. December 2009 | post
|
|
Buki, ne zovi dva puta!
Znaš da ja volim da putujem!! Samo jednom čuješ vatrogasne sirene i ja došla!! Povedemo i Tanju da se ne pati na konju!! Sad vas napuštam! Ujutro u 7 treba da smo kod lekara, a moje dete probuditi je više nego napor! Kod kuće se BAŠ opusti i previše! Želim svima laku noć i pozdrav za prvu smenu!! Nadam se da će se Sneška pojaviti sutra! |
|
![]()
|
Aladin caffe
1:18, 1. December 2009 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Beograd V - Legionarii Postova: 1.101 Reg: 5.August 09 |
Lelo dobro sam, samo vetar tako duva da imam osecaj da se zgrada ljulja, a ja na 16 spratu. Lili dodji kod mene ja slavim Nikoljdan, bice Ivkova slava. tanja laku noc, sanjaj princa u ferrariju, bolje nego na konju, najavljuju hladno vreme.. Lili, Decky, laku noc Buki, i kod mene duva, pravi fijukovac... auuu 16.sprat, ne, ne mogu da zamislim Tanja, i ja se pridruzujem Bukijevoj zelji da nades princa u ferrariju, sve je moguce Draga Buki, zelim i tebi slatke snove sa zeljom da ti se ispune. Evo lepe pesmice, vesele... Pozdrav prvoj smeni Seks je lepota koju stvaramo
http://www.youtube.com/watch?v=WjARkGJh0fY...rom=PL&index=49 http://www.youtube.com/watch?v=EgctaKXyurI&feature=related Le Soleil slusa Enigmu i Deep Forest
|
|
![]()
|
Aladin caffe
11:54, 1. December 2009 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Novi Sad XIII - Pilus Prior Postova: 9.022 Reg: 28.January 08 |
Predivna pesma Branko, ali nije moja omiljena. Ja od njega volim "Placite sa mnom jesenje kise" "Ti ne licis ni na jednu" "Sumorno jutro" Mada su mi malte ne sve njegove lepe Moram da vas napustim, puno vas sve pozdravljam... Pozdravljam i Sirana i nadam se da ce nas ujutru oraspoloziti, kao i uvek svojim divnim postom.. Zlaju, koji ujutru kafic oraspolozi svojom muzikom Lava bez koga ovaj kafic ne bi mogao Snesku sa kojom je uvek sve lepse Lidi koja nas je malo zapostavila, ali za koju svi navijamo da uspe u svojoj zamisli. Suncicu koja daje svetlost nasim mislima Marinu sa * i za njene prelepe kafe sa srcima Iskreno se nadam da nisam izostavila nikoga od prve smene... A mi ostali leteci cemo se nekako vec snaci... Zelim vam lepo druzenje i puno pozitivne energije Aaaaaaaaaauuuu sta mi bi, to je samo trebao da bude pozdrav za prvu smenu Pozdrav i vama koje ostavljam Hvala Tanjče! Dobar dan. Ima li koga? Baš sam se naradila i prijala bi mi kafica sa nekim. Snežana Mašta može svašta !!
|
|
![]()
|
![]() ![]()
|
|
Lo-Fi verzija
Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o. © 2002-2010 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by |