CITAT (*J* @ 10:25, 23. October 2007)

Iskrena da budem ovo su iste reci koje mi je mama uputila.
Ali, ipak meni je samo 25 god.
Ona, naravno da je kriva.
Pa znala je da on ozenjen i da ima malo dete od 4 godine.
Njoj da je bilo zao deteta, ne bi mu krala oca i mesecima bila sa njim duze u toku dana, nego sto je on inace provodio vreme sa nama.
Noci i da ne pominjem.
A on treba da snosi svu krivicu i jos povrh svega je vodio nase dete kod nje kuci da je upozna.
Sta glumataju?
Sta je hteo time da postigne, da nase dete zavoli nju vise nego mene...
Posizela sam!!!!!!!!!!!!!!
Sve se nadam da ce mu se vratiti!
P. S. Inace on je profesor u muzickoj skoli, a ona korepetitor - pa vi vidite kakvi ljudi treba da uce vasu decu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I oni su neki pedagozi, svalerisu se iza ledja vase dece - dok imaju pauze izmedju casova.
PRLJAVI SU... .
Znam da je rana isuvise rana bola, ali veruj mi kad ti kazem ON vise nije vredan da ga se secas, zaboravi ga i sahrani,
OKRENI SE TVOM DETETU I LEPSOJ STRANI ZIVOTA... shvatices da je bolje, ne propustaj vreme razmisljajuci nepotrebno...
digni glavu i koracaj uspravno i ne gubi vremena i zivaca zbog (sahranjenih ljudi tvog bivseg muza i ljubavnice),
ako je mogao tebe i dete da slaze, budi sigurna da ce i njoj to da se desi... .
TI IMAS MNOGO A on nista I ako su ti 25g. to su najlepse godine ali ne za tugovanje vec kreni u zivot bas sa tim godinama, pa vidim da te mama podrzava a to je ipak najbitnije... .imas podrsku nisi kriva
... .samo sto pre zaboravi i ulivaj svu ljubav koju imas u svoje DETE