![]() ![]()
|
Da li citate i kupujete novine? |
Da li citate i kupujete novine?
10:05, 3. December 2008 | post
|
|
|
Pol:
III - Discentes Postova: 488 Reg: 17.September 07 |
Da li vise volite papirno ili internet izdanje? Kod mene u porodici se uvek na stolu nadje gomila novina. Moj tata redovno kupuje Politiku (od kako znam za sebe), a mama nekada kupi Novosti ili Blic... s druge strane, ja vise volim da ih citam na netu, jer mi je mnogo lakse za koriscenje i ne ostaje mi tona papira posle. Disko Nindza razmislja...
|
|
![]()
|
12:43, 3. December 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Moj Beograd V - Legionarii Postova: 1.152 Reg: 15.September 07 |
Hehe kada nisam na poslu obozavam da citam papirne novine, koje god, prelistas, pogledas, pijuckas kaficu... Ali na poslu uvek citam elektronsko izdanje, iz vise razloga.
Prvo, svi misle da nesto radis Drugo, ne moram da ih rasirim prekog celog stola da svi gledaju sta citam... Najbolje je citanje novina sa drugarima u kaficu Najcesce citam Novosti, a na netu Blic i Press... iako obavezno na Aladinu pogledam i iz drugih izvora kada me neka vest bas zanima Mr.Black Back to Black :)
|
|
![]()
|
13:25, 3. December 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Beograd IV - Immunes Postova: 621 Reg: 11.October 07 |
"Prave" novine nista ne moze da zameni. Kad sam na netu, pokusam da procitam vesti, ali izdrzim par naslova i odmah zatvaram, nije to to...
Kod kuce Politika i Press uglavnom, pre ili posle posla, nebitno, uz kafu... Ma kavki, ne moze da se meri jedno s drugim! "Since we cannot change reality, let us change the eyes which see reality" Lillyn ...keep smiling... :):):)
|
|
![]()
|
15:21, 3. December 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Kraljevo VII - Cornicen Postova: 3.927 Reg: 16.August 08 |
Od novina dnevnih, nedeljnih, mesecnih, citam sledece:
Od dnevnih stalno kupujem razlicite, ponekad Alo ili Kurir zatim Vecernje Novosti ili Blic,... Od nedeljnih-Lisa, Tina, Blic Zena,... Od mesecnih-Best shop, Bumerang, kulinarske casopise, Bilje i zdravlje,... JANA ... zahvaljujem na lepim rodjendanskim cestitkama ...
|
|
![]()
|
22:20, 3. December 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Zrenjanin XI - Aquilifer Postova: 7.355 Reg: 1.November 07 |
Poslednjih par godina ne kupujem novine. Sve što me interesuje pronađem na Internetu.
Redovno čitam samo lokalni list Zrenjanin, a i njega ponekad pročitam na kompu, bez obzira što mi "papirni" stoji na stolu. Jedino, kao deo priprema za letovanje, odem i pokupujem gomilu časopisa tipa: Hello!, Story, Lepota & Zdravlje... za čitanje na plaži. Novine u kuću sada donose samo deca (Bravo, OK i sl.), pa ih i ja ponekad prelistam. Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.
* Mirjana * čitucka po forumu...
|
|
![]()
|
9:42, 5. December 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Beograd III - Discentes Postova: 104 Reg: 15.November 07 |
Da, čitam novine, papirne i elektronske...
To je nezaobilazni jutarnji ritual, a kako ne pijem kafu, samo su novine tu Po tradiciji u pitanju je "Politika", od kad znam za sebe te novine su bile na stolu. Pokojni deda bi ih uvek rano ujutru kupovao, a po njegovim predanjima kupovao ih je i pre rata... onog drugog svetskog Pored "Politike", na stolu se nađe i "Sportski žurnal", "Novosti", "Blic"... pozdrav Fairfax Fairfax have a cunning plan
|
|
![]()
|
13:02, 5. December 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Beograd III - Discentes Postova: 120 Reg: 21.October 08 |
Obavezno citam i to papirne, tako da moj radni dan pocinje ovako
Zanzibar se snalazi :)
|
|
![]()
|
18:10, 5. December 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Grdelica IV - Immunes Postova: 544 Reg: 21.October 08 |
Vrlo retko, jer na malo pametnih stvari nailazim u dnevnim listovima. Svojevremeno sam čitao “Danas” i onu njihovu rubriku “Beton”. Ne znam kako sada stoje stvari s njima, ali bili su odlični ranije. Lokalne listove pa tek ne podnosim i lokalne medije, uopšte. Uglavnom tu se sve svodi na kopiranje iz beogradskih medija i skora da nema nikakvog istraživačkog novinarstva.
|
|
![]()
|
12:01, 7. December 2008 | post
|
|
|
Pol:
Lokacija: Deliblato III - Discentes Postova: 191 Reg: 13.August 08 |
ne kupujem i ne citam, to mi je bacanje para i gubljenje vremena. neznam sta je gore, dnevni listovi koji presipaju iz supljeg u prazno ili budalastine koje se pisu po ostalim.
stvari koje su meni interesantne ne nalaze se po novinama, a za osnovne inf dovoljno je pogledati jedne vesti i to ne cele. |
|
![]()
|
12:15, 7. December 2008 | post
|
|
![]() Pol:
Lokacija: Novi Sad I - Tirones Postova: 46 Reg: 1.November 08 |
Ne kupujem i ne citam... mozda ih malo prelistam, pogledam slike:-))))Pa zbog slicica i listanja nebih da kupujem, ogrebem se od ljudi oko mene koji redovno kupuju sve caspopise i dnevnu stampu! Ja im za uzvrat kupim im neki slatkis, npr. Snickers..svi padnu na to:-))))
|
|
![]()
|
![]() ![]()
|
|
Lo-Fi verzija
Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o. © 2002-2010 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by |