Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Vantelesna oplodnja

sanjac

Vantelesna oplodnja

14:08, 22. January 2008     |    post #11

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Jako mi je zao zbog ovoga sto citam. Majka sam jedne divne devojcice i znam da nema vece srece od roditeljstva.
Ovo sto se desilo clanici foruma sigurno nije usamljeni slucaj. Poverenje i zdravlje je nekom povereno, i to za jako skupe novce, i najblaze receno sve je zloupotrebljeno. Da li je zaboravljena etika, da li je neko vezbao svoje (ne)znanje, ovoj zeni vise nije bitno, ako je krajnji rezultat da nece vise moci da ima decu, i da je od zdrave zene sada i fizicki i psihicki povredjena zauvek. Ne svojom greskom.

Zasto cutati? Beogradska hronika, dnevnik, lekarska komora, inspekcija, forumi, blogovi, sve sto je gledano i poseceno... ima toliko toga pre sudova. Njeno zdravlje ne moze da se vrati ali moze da se zaustavi propast neke druge porodice. Na sva zvona objavite, svuda, u medijima... odgovornost mora da postoji!!!

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Mr.Black

Vantelesna oplodnja

12:51, 24. January 2008     |    post #12

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

dreamceatcher ja sam tek sad procitao tvoju pricu i jako mi je zao.

Na zalost, kod nas moras da budes skoro pa doktor, da se inforimses na sve moguce nacine pa tek onda da ides kod lekara. Slazem se sa sanjac, treba ih tuziti, zvati sve televizije i novine, neka pisu... pa bar da se niko vise ne predje i ode kod istih lekara.

Vrh strane Mr.Black ...hladnooooo

Drbob

Vantelesna oplodnja

17:16, 19. May 2008     |    post #13

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

Probaj da uspostaviš kontakt sa dr. Aleksandrom Sašom Ljubićem, on će ti sigurno pomoći.

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju

andjeo007

Vantelesna oplodnja

17:34, 19. May 2008     |    post #14

Pol:

III - Discentes
Reg: 17.September 07

Da da jako tuzno ali vise osecam bes jer je tako mnogo ovakvih slucajeva koji su aktuelni dan-dva i onda sve padne u zaborav. Slazem se u potpunosti treba to na sva zvona objaviti i tuziti jer dokle god svi samo cutimo sve to ce se ponovo i ponovo desavati. Ma lepo izreka stara kaze "Oko za oko zub za zub" ne bih ja te skotove pustila da se tako lako izvuku...
Zao mi je ako neko smatra da je to agresivna metoda ali jbg...

I believe i can fly...

Vrh strane

Lara Croft

Vantelesna oplodnja

9:44, 20. May 2008     |    post #15

Pol:

III - Discentes
Reg: 18.September 07

CITAT (andjeo007 @ 18:34, 19. May 2008)
Da da jako tuzno ali vise osecam bes jer je tako mnogo ovakvih slucajeva koji su aktuelni dan-dva i onda sve padne u zaborav. Slazem se u potpunosti treba to na sva zvona objaviti i tuziti jer dokle god svi samo cutimo sve to ce se ponovo i ponovo desavati. Ma lepo izreka stara kaze "Oko za oko zub za zub" ne bih ja te skotove pustila da se tako lako izvuku...
Zao mi je ako neko smatra da je to agresivna metoda ali jbg...

Slazem se sa tobom i prosto ne mogu da verujem da se lekari toliko stite izmedju sebe.
Onaj ko pogresi treba da plati za svoju gresku i da mu se oduzme dozvola da radi taj posao.

Govori tiho i nosi psa sa sobom.

Vrh strane Lara Croft :)

sanjac

Vantelesna oplodnja

10:00, 20. May 2008     |    post #16

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

CITAT (Lara Croft @ 10:44, 20. May 2008)
Slazem se sa tobom i prosto ne mogu da verujem da se lekari toliko stite izmedju sebe.
Onaj ko pogresi treba da plati za svoju gresku i da mu se oduzme dozvola da radi taj posao.

To sto se stite medjusobno nije zbog pacijenata vec zbog onoga usluga za uslugu, ti mojoj zeni danas uradis carski a ja tvojoj posle napumpam sise, sve po dogovoru. Njihova sujeta pacijente mnooogo vise kosta, sta su sve u stanju da urade pacijentu (da ne kazem trudnici) samo da pokusaju da dokazu kako onaj drugi nema pojma.

Vrh strane

Jaca

Vantelesna oplodnja

10:48, 20. May 2008     |    post #17

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

Treba ih trpati u zatvor i stvarno opasno kaznjavati!!!

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca zeli jos neki suncan dan!

Drbob

Vantelesna oplodnja

19:04, 5. July 2008     |    post #18

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

CITAT (sanjac @ 11:00, 20. May 2008)
To sto se stite medjusobno nije zbog pacijenata vec zbog onoga usluga za uslugu, ti mojoj zeni danas uradis carski a ja tvojoj posle napumpam sise, sve po dogovoru. Njihova sujeta pacijente mnooogo vise kosta, sta su sve u stanju da urade pacijentu (da ne kazem trudnici) samo da pokusaju da dokazu kako onaj drugi nema pojma.

Kažu da je sujeta najveća među lekarima, ali toga ima svuda u životu, samo što ovde njihova sujeta može nekog(pacijenta) da košta života.

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju

Lidija Vuksanović

Vantelesna oplodnja

9:21, 8. July 2008     |    post #19

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 4.April 08

CITAT (Lara Croft @ 10:44, 20. May 2008)

Da treba im oduzeti dozvolu za rad. A ne kod nas lekari mogu da rade šta hoće. Pa čak znam slučajeve gde su davali pogrešne lekove ljudima (i to od 30-ak godina, inače dečko jedne moje prijateljice) i dečko je umro, a oni su izjavili kako izgleda da je terapija bila pogrešna i da ne znaju tačan uzrok smrti. I niko nije odgovarao za to! Šta reći za takve slučajeve?

Što se van telesne oplodnje u globalu tiče nemam ništa protiv toga i treba država da finansira u takve stvari, kao i u to da deca u Srbiji imaju od čega da žive, a ne da za dečji dodatak traže čak i potvrdudu da nemaš višak stambenog prostora! Sramota! girl_devil.gif

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

Black Mamba

Vantelesna oplodnja

23:09, 17. November 2008     |    post #20

Pol:

I - Tirones
Reg: 26.February 08

Malo smo skrenuli sa teme... sto se tice vantelesne mislim da nije rekla-kazala ono sto se radi kod nas...
Doktori vrlo cesto na nasim klinikama NAMERNO nece da odrade to kako treba (obaraju kao testove kad polazes voznju).
S obzirom da 1 kosta oko 3000 eur, "obore" te bar jednom... . Surovo ali istinito... .i ne dokazivo...
A o tim listama koje formira drzava za besplatnu vantelesnu necu ni da govorim... .

Treba samo da se pomolis Bogu da ti nikada ni jedan lekar n treba!!!

Vrh strane Black Mamba ubija vreme...

1 2 3   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet