CITAT (Drbob @ 14:29, 14. November 2007)

Dragi moj Riziko, ja sam fakultetski obrazovan kao i mnogi drugi koji podržavaju Velju, tako da nisi u pravu sa prvom svojom konstatacijom. Oni koji gledaju VB su oni isti koji ga ne podržavaju. Razmisli malo o tome.
Nepismeni "mamini i tatini sinovi", koji nastupaju u "rukavicama", sa kupljenim diplomama su propast ove Srbije.
Primera radi gospođa Rašeta je bila ministar pre Velje, i radila je 400km puteva godišnje, iako je bilo više para, Velja uradi 4000km godišnje, tu je razlika i to ogromna.
Šta ima narod od lepe laži - ništa, ali zato ima od rada.
Zato je magistar Velimir Ilić ubedljivo najbolji.
Meni je ovo oko Velje-Selje stvarno smesno i to jako

Pa sa čijim on to parama sve to radi? Dedinim ili tatinim? Ti ga predstavljaš ovde kao ktitora. On samo svojom bahatošću dobija pare iz budžeta, kao nešto radi ( na štetu gradjana pre svega Vojvodine) i onda se busa u grudi. O kraduckanju na tim poslovima, glupo je trošiti reči.
A o njegovoj kandidaturi... .e pa to je vrh brate..

... to je smešno da on može da pobedi na predsedničkim izborima.
Ako baš toliko veruješ u njegovu pobedu... .možeš se i kladiti na to. Kladionice obično daju pred izbore tu mogućnosti, pa eto ti lepe prilike da to i unovčiš, mada ti ja savetujem da na Selju ne staviš više od 100 dinara.