Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Očekuje nas...

dusala

Očekuje nas...

12:49, 23. October 2007     |    post #21

Pol:

III - Discentes
Reg: 18.October 07

CITAT (Drbob @ 1:30, 22. October 2007)
Koleginice.život je večita borba. Treba se boriti, treba raditi, ali svi traže idealne uslove, traže da bez rada postignu nešto, toga nema, ako nema posla u profesiji kojoj pripadaš-radi neki drugi posao. Samo se slabići predaju bez borbe.
Koliko ima zaparloženih njiva u Srbiji, ali svi beže od motike...

Doticni Gospodine...

Odlicno znam da je ovaj zivot vecita borba i ne predajem se lako... .ali odlicno znam da ljudi umiru i zbog toga i to nikad vise nego zadnjih godina... . sto znaci samo SMRT SRBINA SPASAVA... .. i nikom ne dam za pravo da kaze da ova omladina bez rada
hoce zivot... to nije tacno... dosta je bilo da se od nas: nasih roditelja, nasih predaka, a sada i NASE DECE prave robovi... sta ova drzava pruza coveku... pa i sami uvidjate NISTA
Sto bi nasa deca radila na njivama kad svi politicari pobegose iz sela, ako im treba radna snaga nek zasucu prvo oni rukave, jer su zaboravili odakle su, dosli u Beograd... vlast slast pa zapovedaj... . Dokle to??????
Koliko znam motika je sada jedina hrana za siromasne... .. i proterane ljude iz svojih preduzeca... .ne vodi to na bolje sutra... . clapping.gif

Srecnica

Vrh strane dusala Pozdrav mojim Prijateljima i Aladinu celoj ekipi
+Odgovor na post sa citatom

Berkut

Očekuje nas...

19:35, 23. October 2007     |    post #22

Pol:

I - Tirones

Uhhh ne volim nikad da pricam o politici ali moram da se ukljucim u diskusiju.

Prvo DrBobe uz svo duzno postovanje i uvazavanje vaseg misljenja, za dosta stvari sam video da imamo bar neko slicno misljenje, kako je moguce tako napredan covek da misli da je resenje nas cuveni Velja-Selja i to za predsednika jooooj majko zemljo kad bi se to desilo odmah bi izbegao jer je taj covek toliko naprasit i nema osnovnu samodisciplinu a da ne pricamo o cuvenim tucama pred tv kamerama, onda da ne pricamo o njegovom nivou obrazovanja i adekvatnog ponasanja obrazovnoj osobi, pa zadnji njegov poslic sa koncesijom puta koje su tu spletke i sta li se tu radilo ne znamo jer nam je uskraceno PRAVO da se vidi sta je u toj koncesijonom ugovoru.

Znaci SPS nikako VELJA nikako ne daj boze suicide2.gif

Ne zelim nikog da vredjam svako ima prava na svoje misljenje al ne mogu da vidim normalnog obrazovnog coveka koji bi glasao za Velju za Predsednika Srbije a i mogu da se opkladim sa kim hoce da nema sanse da Srbija glasa za Velju nismo valjda toliko unazadjen narod da postavimo za predsednika nase lepe zemlje coveka koji se jos u politickim raspravama sluzi pesnicama umesto argumentima. fool.gif

Pozdrav svima i molim Drboba da se ne uvredi jer ja isto tako iznosim svoj stav kao i on

Bogati se usredsređuju na prilike, a siromašni na prepreke: „Da li je čaša poluprazna ili polupuna?

Vrh strane

Drbob

Očekuje nas...

14:19, 24. October 2007     |    post #23

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

Dusala, slažem se sa vama, ali ko je proterao ljude iz preduzeća??? Ko se zalagao za globalizaciju, za evropsko sutra. Ti ljudi vode Srbiju u propast, a ne oni koji hoće da rade i grade. Kada se počne sa bilo kakvom izgradnjom dođe do otvaranja novih radnih mesta, samim tim i do poboljšanja uslova života, itd, itd.
Berkut ja se ne ljutim, mene mnoge stvari ne mogu da dotaknu, iako sam previše emotivan, naučio sam da se kontrolišem.
Velimir Ilić je magistar, završio je mašinski fakultet, čovek iz naroda i prirodan je, za razliku od ostalih političara, a mnoge od njih i lično poznajem, koji samo imaju veštu šminku u nastupima, Velja nema šminku, i još nešto svi koji veruju u bolje sutra glasaće za Velju.
I još nešto za vašu informaciju:Velja je pravilno seksualno orijentisan za razliku od manekena i njemu sličnih. Vodite računa i o tome.

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju

dusala

Očekuje nas...

14:54, 24. October 2007     |    post #24

Pol:

III - Discentes

[quote name='Drbob' date='15:19, 24. October 2007' post='2029']
Dusala, slažem se sa vama, ali ko je proterao ljude iz preduzeća??? Ko se zalagao za globalizaciju, za evropsko sutra. Ti ljudi vode Srbiju u propast, a ne oni koji hoće da rade i grade. Kada se počne sa bilo kakvom izgradnjom dođe do otvaranja novih radnih mesta, samim tim i do poboljšanja uslova života, itd, itd.

Postovani,

Ja, i danas, kao i ranije politiku nisam i necu voleti, jer Ona nas upropasti... ..
Uvek i uvek cu braniti Omladinu Srbije , nasu mladost, jer oni su najmanje krivi, i nisu lenji... .
O tome ko dovede Srbiju u propast, je ne bitno jer ona upade u veliki mulj i ide u konacnu propast... .
Svaka cast ko radi i gradi, a o novim radnim mestima, nemojte znamo vec odavno za koga su...
Poboljsanje uslova zivota u Srbiji nema, jer placacemo (pored svih dazbina koje placa svaki covek) i ovaj Vazduh sto udisemo... zar se cela plata ne daje na struju, vodu, i ostale dazbine za zivot.?.. zar nije tako.?... obecali da TV pretplatu necemo placati, a ona meni iznosi vise od duga za struju, jer necu da je placam... i molim da ne nabrajam vise, veruj mi nisam ogorcena vec samo realnija i drugim ocima gledam na ovaj zivot, mozda to zbog godina i vecite borbe za bolje sutra (koje uposte ne dolazi) ko ce ga znati... .. Pozdrav bye.gif bye.gif bye.gif

Srecnica

Vrh strane dusala Pozdrav mojim Prijateljima i Aladinu celoj ekipi

Drbob

Očekuje nas...

1:09, 31. October 2007     |    post #25

Pol:

V - Legionarii

Velja je jedini političar koji radi, to je ono što povećava njegovu popularnost. Narod se zasitio lepih i slatkorečivih priča i nerazumevanja političara. Narodu je dosta beogradizacije. Velja što obeća to i uradi, zato njegova popularnost raste, ako uđe(a ući će sigurno) u drugi krug on će i da pobedi.

ezzo_man

Očekuje nas...

2:18, 3. November 2007     |    post #26

Pol:

I - Tirones
Reg: 20.October 07

Ljudi, predlazem da se ne raspravljamo
vec da umremo od smeha od Veljinih provala: laugh.gif

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy... p;nav_id=264541://http://www.b92.net/info/vesti/index... p;nav_id=264541

kliknete na gornji link, pa na "play" youtube fajla azatim na dugme "menu". Nacicete puno njegovih provala. laugh.gif

a ovo je neprevazidjeno:

http://www.blic.co.yu/politika.php?id=15240
http://pressonline.co.yu/vest.jsp?id=21439&sectionId=37

jbt koji je to lik, nevidjeni lik. Covek je
stvarno trebo da bude komicar, smesan je sam
kao pojava. Ima neke svoje kvalitete, prakticar je,
ali... vec preteruje sa nekontrolisanjem.

Ali je stvarno da prsne covek od smeha. Uvek
me oraspolozi sa svojim ispadima i stvarno ga
obozavam sto se toga tice...

Legenda! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Vrh strane

Riziko

Očekuje nas...

17:55, 13. November 2007     |    post #27

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

CITAT (Drbob @ 1:09, 31. October 2007)
Velja je jedini političar koji radi, to je ono što povećava njegovu popularnost. Narod se zasitio lepih i slatkorečivih priča i nerazumevanja političara. Narodu je dosta beogradizacije. Velja što obeća to i uradi, zato njegova popularnost raste, ako uđe(a ući će sigurno) u drugi krug on će i da pobedi.

1. Sličan se sličnom raduje - Velja odslikava profil i obrazovanje glasača koji ga biraju.
2. obrazloženje je da glasaju za inat tj za domaćeg protiv političara iz Beograda, a nema drugog koji može da se suprotstavi Velji u njegovom ataru.

Cenim da je ipak 1. razlog zašto glasaju za njega i D. M. Palmu

Ali za predsednika je potrebna mnogo šitra podrška.
Zato je verovatnoća da Velja bude predsednik manja nego da bude pobednik u VIP Velikom Bratu. (tamo bih mu dao 90% šanse za uspeh)

Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.

Vrh strane Riziko priziva novu revoluciju...

Drbob

Očekuje nas...

14:29, 14. November 2007     |    post #28

Pol:

V - Legionarii

Dragi moj Riziko, ja sam fakultetski obrazovan kao i mnogi drugi koji podržavaju Velju, tako da nisi u pravu sa prvom svojom konstatacijom. Oni koji gledaju VB su oni isti koji ga ne podržavaju. Razmisli malo o tome.
Nepismeni "mamini i tatini sinovi", koji nastupaju u "rukavicama", sa kupljenim diplomama su propast ove Srbije.
Primera radi gospođa Rašeta je bila ministar pre Velje, i radila je 400km puteva godišnje, iako je bilo više para, Velja uradi 4000km godišnje, tu je razlika i to ogromna.
Šta ima narod od lepe laži - ništa, ali zato ima od rada.
Zato je magistar Velimir Ilić ubedljivo najbolji.

zoza

Očekuje nas...

21:55, 6. December 2007     |    post #29

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 7.November 07

Vrh strane

mia

Očekuje nas...

21:03, 8. December 2007     |    post #30

Pol:

I - Tirones
Reg: 8.December 07

CITAT (Drbob @ 14:29, 14. November 2007)
Dragi moj Riziko, ja sam fakultetski obrazovan kao i mnogi drugi koji podržavaju Velju, tako da nisi u pravu sa prvom svojom konstatacijom. Oni koji gledaju VB su oni isti koji ga ne podržavaju. Razmisli malo o tome.
Nepismeni "mamini i tatini sinovi", koji nastupaju u "rukavicama", sa kupljenim diplomama su propast ove Srbije.
Primera radi gospođa Rašeta je bila ministar pre Velje, i radila je 400km puteva godišnje, iako je bilo više para, Velja uradi 4000km godišnje, tu je razlika i to ogromna.
Šta ima narod od lepe laži - ništa, ali zato ima od rada.
Zato je magistar Velimir Ilić ubedljivo najbolji.

Gospodine, skinite rukavice -- bye.gif i krenite da radite!
Vasa generacija magistara ostavila nam je nedovrsene puteve -u buducnost.

MIA

Vrh strane

1 2 3 4 5   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet