[quote name='Drbob' date='15:19, 24. October 2007' post='2029']
Dusala, slažem se sa vama, ali ko je proterao ljude iz preduzeća??? Ko se zalagao za globalizaciju, za evropsko sutra. Ti ljudi vode Srbiju u propast, a ne oni koji hoće da rade i grade. Kada se počne sa bilo kakvom izgradnjom dođe do otvaranja novih radnih mesta, samim tim i do poboljšanja uslova života, itd, itd.
Postovani,
Ja, i danas, kao i ranije politiku nisam i necu voleti, jer Ona nas upropasti... ..
Uvek i uvek cu braniti
Omladinu Srbije , nasu mladost, jer oni su
najmanje krivi, i nisu lenji... .O tome ko dovede Srbiju u propast, je ne bitno jer ona upade u veliki mulj i ide u konacnu propast... .
Svaka cast ko radi i gradi, a o novim radnim mestima, nemojte znamo vec odavno za koga su...
Poboljsanje uslova zivota u Srbiji nema, jer placacemo (pored svih dazbina koje placa svaki covek) i ovaj Vazduh sto udisemo... zar se cela plata ne daje na struju, vodu, i ostale dazbine za zivot.?.. zar nije tako.?... obecali da TV pretplatu necemo placati, a ona meni iznosi vise od duga za struju, jer necu da je placam... i molim da ne nabrajam vise,
veruj mi nisam ogorcena vec samo realnija i drugim ocima gledam na ovaj zivot, mozda to zbog godina i vecite borbe za bolje sutra (koje uposte ne dolazi) ko ce ga znati... .. Pozdrav