Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Da li zaista volite Srbiju?

Ne možete da vidite rezultate glasanja dok ne glasate. Molimo Vas da se prvo ulogujete, zatim da glasate.
Ukupno glasova: 26
Gosti ne mogu da glasaju 
Iva Markovic

10:03, 10. November 2008     |    post #31

Pol:

I - Tirones
Reg: 10.November 08

Obozavam girl_in_love.gif

Vrh strane Iva Markovic -cherie-
+Odgovor na post sa citatom

Naty

18:52, 28. November 2008     |    post #32

Pol:

I - Tirones
Reg: 28.November 08

Pa ko ne voli Srbiju. Svi je volimo...... . heart.gif

Vrh strane

Dusan Peric

22:33, 28. November 2008     |    post #33

Pol:

I - Tirones
Reg: 4.August 08

CITAT (Milica @ 13:17, 20. October 2008)
Bas me je to zanimalo jer dosta ljudi oko mene pljuje po Srbiji a i dalje zivi ovde

Ostajte ovde, sunce tudjeg neba nece vas grejat ko sto ovo nije. (Toza Rabasa, Zvoncekova Biljeznica, ne znam tacno iz koje godine ali negde devedesetih kad sam bio srednjoskolac). U to vreme Srbija nije ni postojala vec neka SRJ, pa posle Srbo-Crk i na kraju kad se Crna Gora odcepila mi sve ponosni postadosmo Srbija. Svaka nam cast.

Ljudi u Srbiji zive samo zato sto su tu rodjeni a i zato sto smo vise kasarna neg zemlja.
Tesko je voleti nekog od kog nikada nisi imao nista a uzimao ti je na svakom koraku. Kad se zemlja pokvasi dobije se blato i za to blato izginuli su mnogi mladi ocevi a neki nisu stigli to ni da postanu.
Nemam nikakvo osecanje prema Srbiji niti prema bilo kojoj drugoj drzavi, zasto bi ga uopste i imao. Sta je uopste drzava? Organizovana grupa za oporezivanje i kaznjavanje svojih drzavljana.
Ipak: Samo par miliona ljudi ima tu srecu da zivi bas u Srbiji, ostali nemaju tu srecu. Oni doduse imaju sve drugo.

CITAT (Drbob @ 14:36, 9. November 2008)
U veliko srce malog srpskog naroda moze da stane ceo svet.
Srbija je najlepsa zemlja na svetu.
Narod treba usmeriti ponovo ka pravim i istinskim vrednostima, ljude sa ispranim mozgom usmeriti, nauciti i obuciti i Srbija ce ponovo biti raj na zemlji.

Iskreno bi i ja to voleo ali posto imam samo 30 godina ja ne pamtim da je Srbija ikad za to vreme bila raj na zemlji.
Iz istorije sam nekada imao 5 a nekada 4 pa mozda i ne znam ali ni iz istorije ne pamtim da je Srbija ikad bila nesto takvo.
Pa bi zaista voleo da Srbija postane traj na zemlji ali ne ponovo nego konacno.

Vrh strane

BJeannette

14:36, 17. December 2008     |    post #34

Pol:

III - Discentes
Reg: 26.September 07

Pa normalno da je volim... tu sam rodjena... tu sam odrasla... i ne moraš da poznaješ svaki pedalj zemlje da bi je voleo... dovoljno je da voliš svoju kuću-... svoje imanje... svoj voćnjak... i onda si deo Srbije. Ja sam od onih koji ne bi nikuda otišli iz zemlje zbog ''boljeg'' života.
Volim Srbiju sa svim njenim lepotama i ljudima koji žive u njoj. Prava Srbija nije Beograd... . Beograd u stvari uopšte nije Srbija iako ja tu živim.

Vrh strane

Mr.Black

15:24, 29. December 2008     |    post #35

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

Poceli su malo vise da mi se gade politicari pa tako i samim tim ljudi koji ih podrzavaju.

Vrh strane Mr.Black ...hladnooooo

2 3 4  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet