CITAT (Milica @ 13:17, 20. October 2008)

Bas me je to zanimalo jer dosta ljudi oko mene pljuje po Srbiji a i dalje zivi ovde
Ostajte ovde, sunce tudjeg neba nece vas grejat ko sto ovo nije. (Toza Rabasa, Zvoncekova Biljeznica, ne znam tacno iz koje godine ali negde devedesetih kad sam bio srednjoskolac). U to vreme Srbija nije ni postojala vec neka SRJ, pa posle Srbo-Crk i na kraju kad se Crna Gora odcepila mi sve ponosni postadosmo Srbija. Svaka nam cast.
Ljudi u Srbiji zive samo zato sto su tu rodjeni a i zato sto smo vise kasarna neg zemlja.
Tesko je voleti nekog od kog nikada nisi imao nista a uzimao ti je na svakom koraku. Kad se zemlja pokvasi dobije se blato i za to blato izginuli su mnogi mladi ocevi a neki nisu stigli to ni da postanu.
Nemam nikakvo osecanje prema Srbiji niti prema bilo kojoj drugoj drzavi, zasto bi ga uopste i imao. Sta je uopste drzava? Organizovana grupa za oporezivanje i kaznjavanje svojih drzavljana.
Ipak: Samo par miliona ljudi ima tu srecu da zivi bas u Srbiji, ostali nemaju tu srecu. Oni doduse imaju sve drugo.
CITAT (Drbob @ 14:36, 9. November 2008)

U veliko srce malog srpskog naroda moze da stane ceo svet.
Srbija je najlepsa zemlja na svetu.
Narod treba usmeriti ponovo ka pravim i istinskim vrednostima, ljude sa ispranim mozgom usmeriti, nauciti i obuciti i Srbija ce ponovo biti raj na zemlji.
Iskreno bi i ja to voleo ali posto imam samo 30 godina ja ne pamtim da je Srbija ikad za to vreme bila raj na zemlji.
Iz istorije sam nekada imao 5 a nekada 4 pa mozda i ne znam ali ni iz istorije ne pamtim da je Srbija ikad bila nesto takvo.
Pa bi zaista voleo da Srbija postane traj na zemlji ali ne ponovo nego konacno.