Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Klinicka smrt

yuliana

Klinicka smrt

3:52, 10. October 2008     |    post #11

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 22.September 08

CITAT (Zvonko Stankovic @ 4:08, 10. October 2008)
Svi živimo pod istim nebom ali ne vidimo svi isti horizont ! Mnogo je prosto, kada vidiš datum i čas na horizontu u paralelnom svetu u svetu u kom se nadješ na trenutak, pa vidiš još mnogo toga, onda shvatiš koliko si zrno peska u okeanu, i koliko trebaš da ispuniš svoju misiju, ili smisao svog života, i kako se moraš kretati ka svom cilju. Vrlo prosto i lako se prihvata dan D, isto onako kao i Vi koji zanate da će vam doći dan D ali neznate kad. Do tada ću gledati da pomognem svojima i ljudima oko sebe koliko god mogu, a u poslednjoj nedelji ću se mirno oprostiti sa bližnjima i mirno predati dušu onome kome treba.
Sve je tako prosto !
Pozdrav, uz najbolje želje za dobro zdravlje, mir i svako dobro !

Da. Sto bi Jung reko-sve su tajne zivota i svo je znanje ovoga sveta zapisano u nesvesnom delu psihickog aparata svakog coveka.
Oni koji dozive klinicku smrt, u vremenskom periodu dok ona traje, nisu u svesnom stanju, a kako je mozak jedini organ koji tada funkcionise, nesvesni sadrzaji su tada ujedno i jedini. Pa ako je verovati Jungu (ja mu verujem, jer njegove teorije su mnogi pokusavali, ali ih niko nije uspeo pobiti do dana danasnjeg), verujem i tebi da si u svom nesvesnom nabasao i na tu tajnu-kada ces umreti.

nista nije onako kako izgleda da jesta, a nije ni drigačije

Vrh strane yuliana je dobra
+Odgovor na post sa citatom

Zvonko Stankovic

Klinicka smrt

2:38, 11. October 2008     |    post #12

Pol:

III - Discentes
Reg: 26.May 08

Odgovor čak leži u dva gena koji određuju dužinu života !
Pozdrav, uz želju za dobro zdravlje, mir i svako dobro !

CITAT (yuliana @ 4:52, 10. October 2008)
Da. Sto bi Jung reko-sve su tajne zivota i svo je znanje ovoga sveta zapisano u nesvesnom delu psihickog aparata svakog coveka.
Oni koji dozive klinicku smrt, u vremenskom periodu dok ona traje, nisu u svesnom stanju, a kako je mozak jedini organ koji tada funkcionise, nesvesni sadrzaji su tada ujedno i jedini. Pa ako je verovati Jungu (ja mu verujem, jer njegove teorije su mnogi pokusavali, ali ih niko nije uspeo pobiti do dana danasnjeg), verujem i tebi da si u svom nesvesnom nabasao i na tu tajnu-kada ces umreti.

Hoćete reći u "arhetipu"

Vrh strane Zvonko Stankovic Usavrsavam znanje

yuliana

Klinicka smrt

13:45, 11. October 2008     |    post #13

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 22.September 08

[quote name='Zvonko Stankovic' date='3:38, 11. October 2008' post='45486'

Hoćete reći u "arhetipu"

[/quote]

Da. Arhetipovi, kolektivno nesvesno i licno nesvesno. Kad bismo osvestili sto vise svojih nesvesnih sadrzaja, odnosno prizvali ih u svest, mnogo bi nam toga bilo jasnije. Svi su naucnici i geniji upravo imali taj "dar", nisu im otkrica padala sa neba, prosto prodor nekih sadrzaja iz nesvesnog u svesno(naravno na temeljima vec stecenog znanja i racija).

nista nije onako kako izgleda da jesta, a nije ni drigačije

Vrh strane yuliana je dobra

Lidija Vuksanović

Klinicka smrt

14:17, 13. October 2008     |    post #14

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 4.April 08

Tema je jako zanimljiva, kao i odgovori na istu.
Gospodine Zvonko Stankoviću, mogu li Vas pitati kao ste se osećali kada ste saznali koji je Vaš poslednji dan života?

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

Zvonko Stankovic

Klinicka smrt

0:09, 15. October 2008     |    post #15

Pol:

III - Discentes

CITAT (Lidija Vuksanović @ 15:17, 13. October 2008)
Tema je jako zanimljiva, kao i odgovori na istu.
Gospodine Zvonko Stankoviću, mogu li Vas pitati kao ste se osećali kada ste saznali koji je Vaš poslednji dan života?

U početku sam bio veoma uzrujan, a zatim shvatio da je to neminovnost i prihvatio kao i sve u životu što mi se dogadjalo smireno i sa proučavanjem života koji mi ide kao film. Nema bežanja ili batrganja, to je, što je. Pomiriš se sa tim i čekaš.
Pozdrav, uz najbolje želje za dobro zdravlje, mir i svako dobro u životu !

CITAT (yuliana @ 14:45, 11. October 2008)
[quote name='Zvonko Stankovic' date='3:38, 11. October 2008' post='45486'

Hoćete reći u "arhetipu"

Da. Arhetipovi, kolektivno nesvesno i licno nesvesno. Kad bismo osvestili sto vise svojih nesvesnih sadrzaja, odnosno prizvali ih u svest, mnogo bi nam toga bilo jasnije. Svi su naucnici i geniji upravo imali taj "dar", nisu im otkrica padala sa neba, prosto prodor nekih sadrzaja iz nesvesnog u svesno(naravno na temeljima vec stecenog znanja i racija).

"Ali ne smemo zaboraviti da je vrlo mali broj ljudi umetnik života i da je pri tom umetnost življenja najplemenitija i najredja od svih veština - kome bi uspelo da ceo pehar isprazni u lepoti?" K. G. Jung.

ColdFire

Klinicka smrt

0:25, 15. October 2008     |    post #16

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 12.October 08

CITAT (Zvonko Stankovic @ 1:13, 9. October 2008)
Upravo vama i ne treba objašnjavati o kliničkoj smrti ništa, jer vi svi verujete u šta verujete, znate šta znate. Vama za informaciju sa 12 godina sam doživeo to što sam doživeo i danas se kristalno jasno sećam šta se dogadjalo samnom i mojim telom koje je ležalo, i koje je nošeno, i šta su mi ljudi opisali koji su me mrtvog nosili.
Pozdrav, uz želje za dobro zdravlje, mir i svako dobro !

Gospodine Zvonko imam dva pitanja
1. Posto znate sta se sa vama dogadjalo dok je vase telo lezalo hajde da kazemo mrtvo..zanima me iz koje pozicije ste vi to pratili pa ste znali kada ste ``oziveli`` ponovo ?
2. Otkud znate vreme vase smrti i ko vam je rekao ?

Samo za tebe beogradjanko mala...

Vrh strane

JANA

Klinicka smrt

7:20, 15. October 2008     |    post #17

Pol:

V - Legionarii
Reg: 16.August 08

Gospodine Stankovicu, (bez uvrede, molim)da li ste sigurni da je to sto ste preziveli(doziveli)bila klinicka "smrt"? Mozda ste nekom "hemijom "aktivirali neke uspavane delove mozga, pa vas je ta neobjasnjena(za vas)mozdana funkcija, naterala da je definisete kao klinicku "smrt. Usput, da li je to"stanje"vaseg tela i svesti dovelo do pojave vidovitosti ili neceg slicnog paranormalnog van granica vase dosadasnje mozdane funkcije? Dobro zdravlje i uspeh u buducem zivotu!JANA

Vrh strane JANA Mir Božiji,Hristos se rodi!!!!

Zvonko Stankovic

Klinicka smrt

12:09, 15. October 2008     |    post #18

Pol:

III - Discentes

CITAT (ColdFire @ 1:25, 15. October 2008)
Gospodine Zvonko imam dva pitanja
1. Posto znate sta se sa vama dogadjalo dok je vase telo lezalo hajde da kazemo mrtvo..zanima me iz koje pozicije ste vi to pratili pa ste znali kada ste ``oziveli`` ponovo ?
2. Otkud znate vreme vase smrti i ko vam je rekao ?

1. Iz pozicije udaljavanja uvis sa mesta udesa,
2. Rečen mi je datum i sat posle primljenog, da ga tako nazovem "obaveštenja" da još nije došlo moje vreme.

CITAT (JANA @ 8:20, 15. October 2008)
Gospodine Stankovicu, (bez uvrede, molim)da li ste sigurni da je to sto ste preziveli(doziveli)bila klinicka "smrt"? Mozda ste nekom "hemijom "aktivirali neke uspavane delove mozga, pa vas je ta neobjasnjena(za vas)mozdana funkcija, naterala da je definisete kao klinicku "smrt. Usput, da li je to"stanje"vaseg tela i svesti dovelo do pojave vidovitosti ili neceg slicnog paranormalnog van granica vase dosadasnje mozdane funkcije? Dobro zdravlje i uspeh u buducem zivotu!JANA

Kažu ljudi, koji su me poneli kući na rukama, posle više pokušaja reanimacije, i kako su mojoj majci rekli da su i ogledalo upotrebili da bi se uverili dali sam živ a ja sam tada imao samo 12 godina, tako da znam šta sam "video" ili "osetio" ili "doživeo" bez znanja o kliničkoj smrti bilo šta. Tek sa 21-om godinom sam odjednom shvatio u kom sam to stanju bio, jer me je to pratilo kroz neke vizije stalno a ja nisam mogao da odgonetnem šta je to. Tek sa Inicijacijom sam uspeo da proniknem šta me to prati. Ne bih ja nazvao to paranormalnim to što pri punoj koncetraciji mogu da otkrijem, vrecimo izvor vode, ili neko mesto koje tražim, ali nikad se nisam trudio da otvaram nešto posebno u odnosu na paranormalno, osim Inicijacije. A što se tiče tih oblasti pročitao sam dosta knjiga o tome jer sam tražio odgovore na dogadjaje u životu.

JANA

Klinicka smrt

12:59, 15. October 2008     |    post #19

Pol:

V - Legionarii
Reg: 16.August 08

Gospodine Zvonko hvala sto ste se udostojili da nam pojasnite ono sto je za nas ocigledna napoznanica!Da li ste vam je Inicijaciju omogucila srpska pravoslavna crkva npr. JANA

Vrh strane JANA Mir Božiji,Hristos se rodi!!!!

sanjac

Klinicka smrt

13:17, 15. October 2008     |    post #20

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Molim da objasnite gorepomenutu Inicijaciju. Zaista ne znam da se u pravoslavlju koristi takav termin.
Jako je lep Vas pozdrav "Pozdrav, uz najbolje želje za dobro zdravlje, mir i svako dobro", retki su ljudi koji drugima zele dobro. Kako ste u sebi izgradili takav odnos prema svetu?

Vrh strane

1 2 3 4   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet