CITAT (ColdFire @ 1:25, 15. October 2008)

Gospodine Zvonko imam dva pitanja
1. Posto znate sta se sa vama dogadjalo dok je vase telo lezalo hajde da kazemo mrtvo..zanima me iz koje pozicije ste vi to pratili pa ste znali kada ste ``oziveli`` ponovo ?
2. Otkud znate vreme vase smrti i ko vam je rekao ?
1. Iz pozicije udaljavanja uvis sa mesta udesa,
2. Rečen mi je datum i sat posle primljenog, da ga tako nazovem "obaveštenja" da još nije došlo moje vreme.
Pozdrav, uz najbolje želje za dobro zdravlje, mir i svako dobro !
CITAT (JANA @ 8:20, 15. October 2008)

Gospodine Stankovicu, (bez uvrede, molim)da li ste sigurni da je to sto ste preziveli(doziveli)bila klinicka "smrt"? Mozda ste nekom "hemijom "aktivirali neke uspavane delove mozga, pa vas je ta neobjasnjena(za vas)mozdana funkcija, naterala da je definisete kao klinicku "smrt. Usput, da li je to"stanje"vaseg tela i svesti dovelo do pojave vidovitosti ili neceg slicnog paranormalnog van granica vase dosadasnje mozdane funkcije? Dobro zdravlje i uspeh u buducem zivotu!JANA
Kažu ljudi, koji su me poneli kući na rukama, posle više pokušaja reanimacije, i kako su mojoj majci rekli da su i ogledalo upotrebili da bi se uverili dali sam živ a ja sam tada imao samo 12 godina, tako da znam šta sam "video" ili "osetio" ili "doživeo" bez znanja o kliničkoj smrti bilo šta. Tek sa 21-om godinom sam odjednom shvatio u kom sam to stanju bio, jer me je to pratilo kroz neke vizije stalno a ja nisam mogao da odgonetnem šta je to. Tek sa Inicijacijom sam uspeo da proniknem šta me to prati. Ne bih ja nazvao to paranormalnim to što pri punoj koncetraciji mogu da otkrijem, vrecimo izvor vode, ili neko mesto koje tražim, ali nikad se nisam trudio da otvaram nešto posebno u odnosu na paranormalno, osim Inicijacije. A što se tiče tih oblasti pročitao sam dosta knjiga o tome jer sam tražio odgovore na dogadjaje u životu.
Pozdrav, uz najbolje želje za dobro zdravlje, mir i svako dobro !