Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Da li cesto ostajete sami?

Catwoman

12:00, 10. October 2008     |    post #1

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

Pitanje se ne odnosi na to da li imate partnera ili ne, vec bas na to da li i koliko cesto u kuci, ili negde ostajete sami.
Sta radite u tim trnucima?
Da li vas to plasi, da li razmisljate o nekim stvarima, da li vam je dosadno... ?
Da li ste zavisni od drustva ili volite takve trenutke?

Vrh strane Catwoman ne veruje kakvih ludaka ima...
+Odgovor na post sa citatom

sanjac

12:03, 10. October 2008     |    post #2

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Nekada sam uzivala da budem sama, da me niko ne pita glupa pitanja i da nista ne moram.
Danas, uz sve obaveze privatne i poslovne, kad bih i mogla da ostanem ceo dan sama, mislim da bih zaspala, konacno da me niko ne budi.
Ustvari, mozda bih slusala Bramsa onako kako volim, opustila se, muzika bi me ponela... svakako bih to tesko dobijeno vreme iskoristila sebicno samo za sebe. Nista peglanje, nista arbajt, muzika i ja.

Vrh strane

Dušan

21:13, 10. October 2008     |    post #3

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 25.July 08

Počesto što ste verovatno i primetili jer sam tada na forumu.

Pravi te prijatelj povredi samo jedanput i to onda kada umre...........

Vrh strane Dušan odmara

* Mirjana *

21:28, 10. October 2008     |    post #4

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 1.November 07

Kao dete, jedinica, mnogo vremena sam provodila sama i umela da udesim sebi da mi nikada ne bude dosadno. Tako i sada.

Prija mi mir i tišina kada dođem sa posla. Posle toliko godina "gužve u kući", deca mala, pa im mama potrebna 24 sata na dan, muž, njegovi roditelji...
Sada se često dešava da sam sama popodne, muž na poslu, desi se da su obe ćerke u školi, a ja uživam. Opuštena, napokon imam za sebe vremena koliko želim. Ako sam raspoložena radim po kući, ako nisam odmaram, ponekad i odspavam.
Dosadno ne može biti (bar prvih par sati): kablovska, filmovi, muzika, knjige, komp... Pas mi pravi društvo. Ako poželim komšinica je uvek raspoložena za druženje.

Vikendom nikada nisam sama, puna kuća, pa je često "dopunimo" prijateljima, rodbinom...

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane

contesa

4:11, 11. October 2008     |    post #5

Pol:

I - Tirones
Reg: 25.July 08

Prvi put zivim sama i uzasno mi je tesko da se naviknem na samocu i da nema nikoga sa kim se svaki dan vidjam u kuci. Ipak sada vise vremena provodim u kuci nego ranije kada sam zivela sa roditeljima i momcima.. Ne zelim da se naviknem da zivim sama jer onda je tesko uskladiti se sa nekim, na ovaj nacin covek ne pravi nikakve svakodnevne kompromise niti me neko remeti u bilo cemu sto mi se radi tj ne radi.. tesko je ziveti sam jer ne uzivam u samoci koju dobijem kao ljudi koji ostaju par sati da budu sami u kuci kada njihovi ukucani izadju.. Najteze je zaspati jer mogu celu noc da gledam tv, citam, visim na internetu i nema niko da me potera na spavanje a tako isto i sa budjenjem ako ujutru nemam obaveza mogu ceo dan da provedem u krevetu.. ustvari cesto mi se desi da kazem sebi : jadna ja sama sam !!!!!!!!

Vrh strane

itaka

8:28, 11. October 2008     |    post #6

Pol:

I - Tirones
Reg: 7.March 08

Uvek sam imala potrebu za samoćom. Iako mi je ponekad opterećenje, ipak volim kada sama mogu da organizujem svoje slobodno vreme (a naročito kada ga nema baš mnogo). To, naravno, ne isključuje druge ljude jer potreba za njima podjednako važna, ali naprosto moram da imam neki svoj prostor u kom najbolje funkcionišem. Istina je da ovakav stav može da odvuče u sebičnost i nesposobnost prilagođavanja drugima, ali i ne mora. Mislim da je dobro umeti biti sam isto toliko koliko je dobro umeti biti sa drugim ljudima.

Vrh strane

Catwoman

14:15, 16. October 2008     |    post #7

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

Ja volim da budem sama neko vreme. Ustanem, skuvam kafu, pojedem nesto, napunim kadu i uzivam bar sat vremena uz neku muziku, mackam se, mazem nokte, stavim masku na lice, citam neku knjigu... .onda sam spremna i za neko drustvance smile.gif

Vrh strane Catwoman ne veruje kakvih ludaka ima...

Kristijan Nedakovic

22:11, 20. October 2008     |    post #8

Pol:

III - Discentes
Reg: 26.August 08

ne, ja sam vechito u nekoj grupi

Vrh strane

Disko Nindza

22:23, 20. October 2008     |    post #9

Pol:

III - Discentes
Reg: 17.September 07

Naravno, mislim da bi potpuno poludeo kada bih stalno bio sa nekim. Volim da se odmaram od ljudi i da tako bude sam sa svojim mislima uz muziku.

Vrh strane Disko Nindza zzz zzz zzz

oblachar

1:55, 21. October 2008     |    post #10

Pol:

III - Discentes
Reg: 20.October 08

I kada misli da jeste, chovek nikad nije sam... ..

Vrh strane

1 2   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet