Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

MLM

boca

MLM

10:21, 26. August 2008     |    post #111

Pol:

III - Discentes
Reg: 13.August 08

interesuje me kakva su to ruzna iskustva imali ovi zakleti protivnici mlm-a?
sta se vama desilo pa toliko buke i mrznje?

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Disko Nindza

MLM

11:02, 26. August 2008     |    post #112

Pol:

III - Discentes
Reg: 17.September 07

Najbolje je da procitas sve, pa ce ti biti jasno.

Vrh strane Disko Nindza zzz zzz zzz

boca

MLM

14:05, 26. August 2008     |    post #113

Pol:

III - Discentes

sve sam procitala
ljudi ne veruju da je tu moguce zaraditi novac- ne veruju da oni mogu
ne dopada im se nacin rada- neuobicajena komunikacija sa okruzenjem
ili su poleteli za velikim parama u pogresnu firmu, ne razmisljajuci... za ovo su sami krivi

postoje stvari koje izmeris pre nego doneses odluku

mlm je jdinstven kao posao, tj. nacin zivota, ali ako bi smo vukli paralelu izmedju njega i ostalih poslova,
najslicniji bi bio komercijali koja je takodje jedan od omrazenijih poslova u srbiji,
tj. u srbiji su svi poslovi koji imaju veze sa kolicinom ulozenog
rada u odnosu na zaradu omrazeni
ovde ljudi najvise vole posao tipa- dodjes, odsedis svojih 8h, iskoristis 1-3 mozdane celije za obavljanje zadatih operacija,
i dobijes fiksnu platu, pa posle jos imas i zadovoljstvo da pljujes gazdu i drzavu kako te upropastise... nisi ti kriv!
sedis i radio, ne radio, ti uvek dobijes platu, a bogu hvala uvek postoji i neko od kolega ko ce malo da potegne i tvoj deo posla

poslovi tipa mlm, po ucinku, na procenat i sl. su poslovi za vredne i sposobne ljude svesne svojih kvaliteta,
jer tu upravo zavisi sve od tebe, svoju zaradu mozes da planiras i odradis, tj. zaradis koliko ti treba,
ovde je ljudima najstrasnije upravo to- sve zavisi od tebe!

Vrh strane

sanjac

MLM

14:22, 26. August 2008     |    post #114

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

CITAT (boca @ 15:05, 26. August 2008)
... .tj. u srbiji su svi poslovi koji imaju veze sa kolicinom ulozenog
rada u odnosu na zaradu omrazeni
...
poslovi tipa mlm, po ucinku, na procenat i sl. su poslovi za vredne i sposobne ljude svesne svojih kvaliteta,
jer tu upravo zavisi sve od tebe, svoju zaradu mozes da planiras i odradis, tj. zaradis koliko ti treba,
ovde je ljudima najstrasnije upravo to- sve zavisi od tebe!

Nismo svi nezadovoljni svojim izborom posla i platom koju zaradimo, pa ne smatram da je mlm jedini i fenomenalan nacin da se zaradi.
Izrazito ne podnosim agresivan stav ljudi koji se time bave, smaraju, masu katalozima i klepecu kako je zivot nepotpun bez bas tih proizvoda.

Ko je sposoban neka radi i zaradi. Samo ne dozvoljavam da oko moje kuce siri "svoju mrezu" i smara me na bilo koji nacin. Kako osoba iznad rece "poslovi tipa mlm, po ucinku, na procenat i sl. su poslovi za vredne i sposobne ljude svesne svojih kvaliteta". Ovakav stav, da su mlmovci nepobedivi, najpametniji, najuspesniji... hrani samo njihov ego, tako su ih ucili da je jedino ispravno.

Da su toliko vredni i sposobni ne bi valjali kreme, posteljine i filtere za vodu, vec bi bili rukovodioci uspesnih kompanija. Drugi bi pricali o njima i njihovim poslovnim rezultatima pa ne bi morali sami sebi da prave hvalospeve. I valjaju kreme za stagodnamazesdobroje.

Vrh strane

boca

MLM

12:36, 27. August 2008     |    post #115

Pol:

III - Discentes

Da li znate da u mlm strukturama postoje ljudi koji su izuzetno uspesni i imju velike privatne biznise ili su bili u rukovodecim strukturama velikih firmi?
ne verujete? licno ih poznajem i kad bih vam rekla ko su pali bi ste u nesvest. i nista im ne smeta da pored sveg svog biznisa rade i ovaj i smatraju ga izuzetnim. da li znate da postoje vlasnici velikih firmi u beogradu koji su svoje firme napravili upravo novcem zaradjenim u mlm sistemima? i takve poznajem.
neverovatna je jos jedna stvar- da ljudi uvek zaborave da za dobro radno mesto, pogotovo rukovodeci kadar u srbiji, nije bitno koliko si sposoban, vec to ide po babu i po stricevima ili po partijskoj liniji!

Vrh strane

sanjac

MLM

12:50, 27. August 2008     |    post #116

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Tema je mlm, ne ko koga poznaje i ko je kako dosao do posla. Ovo za babe, striceve i partijske linije je godinama izgovor nesposobnih.
Ako vas nesto zanima, kontaktirajte me na pp.
Nemam nista protiv onih koji se time bave, budite uspesni i srecni, ali ovaj vid samoreklamiranja vec prelazi u agresiju.

Vrh strane

boca

MLM

13:04, 27. August 2008     |    post #117

Pol:

III - Discentes

tacno, tema i jeste mlm.
gubitnik uvek ima izgovor, a pobednik resenje! u svim sverama zivota.

Vrh strane

Lidija Vuksanović

MLM

13:06, 27. August 2008     |    post #118

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 4.April 08

Mislim da ste skrenuli sa teme i da zaista ovo prerasta u prepucavanje. Glupo je bilo koga u bilo šta ubeđivati pa i u to da se bavi MLM. Na taj način stvarate kontraefekat i još veći otpor kod ljudi.

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

* Mirjana *

MLM

22:17, 27. August 2008     |    post #119

Pol:

X - Optio
Reg: 1.November 07

CITAT (boca @ 14:04, 27. August 2008)
gubitnik uvek ima izgovor, a pobednik resenje!

Čestitam na pobedi! Ako sam gubitnik samo zato što me to uopšte ne interesuje...
Ne vidim razlog da toliko ubeđujete ljude da je uspeh baviti se MLM-om. Što se manje ljudi uključi, vama više "kajmaka"...
Ili možda grešim. Ah, da, sistem piramide, što više "sitnih" saradnika. Samo, ne zaboravite da ne mogu svi biti na vrhu i da je onih na dnu mnogo više...

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane * Mirjana * svim Aladinovcima želi srećne Božićne praznike!!!

boca

MLM

21:07, 28. August 2008     |    post #120

Pol:

III - Discentes

da razjasnimo- piramidalni sistemi su jedno, i oni se obicno bave prodajom magle.
nm ili mlm sistemi su nesto sasvim drugo-
razlika je u tome sto svaki saradnik u mlm ili nm sistemu moze biti uspesniji i zaradjivati vise od svojih sponzora,
zarada pojedinca ne zavisi od toga gde se nalazi u mrezi, vec koliki mu je promet i kakav je raspored u mrezi, tako da se u pravim mlm ili nm kompanijama u praksi cesto javlja slucaj da ljudi zaradjuju vise od onih koji su ih ukljucili u sistem.
mozete biti na istom procentu, ali sa vrlo razlicitom platom.

Vrh strane

10 11 12 13   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet