Aladin home Home | Web Adresar Putovanja Poslovi Forum Vodič Mape | TV program Vesti Vreme | Kontakt
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

MLM

Drbob

MLM

8:53, 20. August 2008     |    post #101

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

Ih ljubim vas u pamet, ništa bez rada.
Na zapadu se rade još dva posla uz onaj redovni, da bi moglo da se živi, jer se otplaćuju krediti - pošto ceo zapad živi od kredita.

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju
+Odgovor na post sa citatom

Jaca

MLM

15:51, 20. August 2008     |    post #102

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

Jeste, ceo zapad zivi od kredita i samo sto nisu propali, jadni.
I ti ljudi uopste ne spavaju, rade i danju i nocu i piju roze tabletice...

Ko nije bio, mozda bi vam i poverovao.

Zato u Srbiji nemaju stanove, kuce, automobile, samo kukaju, nemaju para, nece nista da rade i kao kec na 11 dodje neko da ih truje kako je MLM super stvar i kako ce da zarade za sve sto nemaju a skoro da nista ne moraju da rade bla bla bla... .naravno svi oni prodju kroz jos jedno razocarenje, jer novac ne pada sa neba.

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca zeli jos neki suncan dan!

Drbob

MLM

22:02, 20. August 2008     |    post #103

Pol:

V - Legionarii

Da ko nije bio na zapadu može da lupa gluposti, pošto sam proputovao zapad i jedno vreme radio na zapadu tačno znam šta govorim.
Jeste jadan taj zapad, i što je još crnje i gore i bedan, kako materijalno tako i duhovno, što je još gore.
Krenite na zapadu malo van glavnih ulica i videćete "decu sa kolodvora zoo" i da ne nabrajam.
I kod nas bi se lepše živelo da ljudi hoće da rade, ali neće.
Hoće sve na "guzove" i na "laktove". Toga na zapadu nema.
Tamo ćeš da radiš ono što znaš, što si učio i naučio, a ovde hoćeš da radiš sve, a ništa ne znaš, a sve se svodi na to da ništa ne radiš - to zapad ne trpi i zato nikada nećemo u EU.
Inače da se vratim na temu MLM-a.
MLM nije za svakoga, to je samo za one koji hoće da uspeju u životu, za one koji hoće promene, za one koji su iznad ostalih po svom mentalitetu i shvatanju.
MLM je jednostavno za - USPEŠNE.

Lidija Vuksanović

MLM

7:59, 21. August 2008     |    post #104

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 4.April 08

Glupo je prepucavati se i ubeđivati sa drugima ko hoće nek se bavi MLM ko neće ne mora. Zašto nekoga ubeđivati u bilo šta? Jednostavno se na taj način stvara kontraefekat i još veći otpor.

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

sanjac

MLM

8:12, 21. August 2008     |    post #105

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

CITAT (Drbob @ 23:02, 20. August 2008)

Samo vi mlmlovci uzivajte, uspesni i presrecni, i svoja ubedjenja ne namecite drugima.
No svako ima pravo na svoje misljenje dance2.gif
Kad vidim ko se time bavi i jos se javno deklarise bad.gif, sve puca od uspeha.

Vrh strane

Jaca

MLM

11:07, 21. August 2008     |    post #106

Pol:

IV - Immunes
Reg: 10.October 07

CITAT (Drbob @ 23:02, 20. August 2008)
MLM nije za svakoga, to je samo za one koji hoće da uspeju u životu, za one koji hoće promene, za one koji su iznad ostalih po svom mentalitetu i shvatanju.

Hahahhahahahah, psihologija i marketing su cudo!!!

Upravo je to ta sektaska recenica koje domacice zele da cuju. Bices uspesna, obogatices se!!!
MLM i jeste za mentalno slabe osobe koje padaju na te price a ne za jake i samostalne koji su naucili da se bore.

Life Is Too Short To Fuck Ugly People !

Vrh strane Jaca zeli jos neki suncan dan!

* Mirjana *

MLM

20:23, 21. August 2008     |    post #107

Pol:

X - Optio
Reg: 1.November 07

Mene interesuje, Drbob, da li je vama taj MLM doneo nešto veliko, recimo novac, zadovoljstvo, uspeh (ili šta već), kad ga toliko zagovarate?
Bez vređanja, zaista me zanima odgovor...

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane * Mirjana * svim Aladinovcima želi srećne Božićne praznike!!!

Dušan

MLM

20:25, 21. August 2008     |    post #108

Pol:

VII - Cornicen
Reg: 25.July 08

CITAT (BlueButterfly @ 21:23, 21. August 2008)
Mene interesuje, Drbob, da li je vama taj MLM doneo nešto veliko, recimo novac, zadovoljstvo, uspeh (ili šta već), kad ga toliko zagovarate?
Bez vređanja, zaista me zanima odgovor...

Nisi jedina ni ja ih ništa ne razumem............ ..

Pravi te prijatelj povredi samo jedanput i to onda kada umre...........

Vrh strane Dušan je na pauzi .

Drbob

MLM

0:47, 22. August 2008     |    post #109

Pol:

V - Legionarii

Pre par godina kada sam bio na raskrsnici i kada je svaki deo moga bića vrištao za pomoć, ukazala mi se šansa, ponuđeno mi je da prisustvujem jednom predavanju.
Imao sam sreću, a to mnogi nemaju, da sam naleteo na najuspešniju ženu U Evropi i zahvaljujući njenom usmeravanju, postao sam jedan od najboljih u Srbiji.
Zajedno sa prijateljicom, izgradio sam veliko tržište. Kupio sam nov auto, a kupovinu stana sam odložio za narednu godinu(iako je bio planiran ove godine) zbog bolesti prijateljičine majke.
Od pre tri godine bavim se isključivo obukom, seminarima i edukacijom ljudi.
Pomenuo sam jednom za koju kompaniju, dozvolio sam sebi da se spustim na "nivo", inače kada pišem o MLM-u pišem o onom pravom MLM-u, jer znam da čovek može da uspe, ako sam uspeo ja to može svako, samo treba da odbaci sve predrasude.
Nekada se spustim na "nivo" jer je teško, ipak ovako komunicirati, da se vodi verbalno "licem u lice" lako bih svakom objasnio.
U sebe sam mnogo uložio, od knjiga preko seminara do radionica.
Na seminarima sam i dobio titulu doktora za MLM.
Evo ukratko o meni i o MLM-u i zašto ja želim da ljudima dobližim pravi MLM.

Čomi

MLM

18:10, 22. August 2008     |    post #110

Pol:

III - Discentes
Reg: 31.March 08

Multi level marketing (MLM) je specifičan i human način prodaje. Inače, taj predmet je uvršten u Menadžment fakultete na zapadu i samim tim podrazumeva naučni pristup prodaji. Najjednostavnije objašnjeno u jednoj rečenici. MLM je preporuka dobrih proizvoda drugim potrošačima, na osnovu koje se proizvod i prodaje, a za uzvrat vi dobijete neki delić od tako kupljenog proizvoda.
Ono što bih zapravo htela da kažem je da MLM u Srbiji pa i na Balkanu poprima jednu drugu dimenziju, vrlo specifičnu (kao što od svega i napravimo presedan). Ta specifičnost se ogleda u tome da takvim poslom obično počnu da se bave ljudi koji su na ivici egzistencije, pa umesto da šire mrežu uglavnom se bave prostom prodajom tih proizvoda. Ta prosta prodaja im donese nešto malo novca tek da podmire neku rupu u kućnom budžetu, a od velikih para o kojima Drbob priča nema ništa. Zatim se ljudi osete deprimirano, iskorišćeno i odustaju od daljeg bavljenja tim poslom.
Kao i svaki drugi posao koji se ozbiljno shvati i ovaj oduzima vreme i energiju, a i nešto novca.
Kad nekom preporučim da se bavi MLM onda mu kažem par osnovnih stvari:
1. Moraš lično biti zainhteresovan za proizvod koji prodaješ, znači iskreno da ga preporučiš, izveštačenost brzo izbije na površinu, već posle par neuspelih pokušaja na koje sigurno nailazite, kad ljude upoznajete sa proizvodom koji koristite.
2. Nemoj prodavati taj ili te proizvode ni pod razno, nauči da širiš mrežu, shvati poentu mrežnog korišćenja tih proizvoda.
3. Pronadji ciljanu grupu ljudi kojima bi taj proizvod koristio i gledaj da napraviš spisak.
4. Komšije i prijatelji nek ne budu ljudi od kojih misliš da ćeš nešto zaraditi, nek ti posluže samo kao vežba da plasiraš taj proizvod i da naučiš da ga reklamiraš na adekvatan način.
Ja se verovatno nikad neću baviti MLM u smislu da širim mrežu kupaca. Zašto? Zato što ne zadovoljavam prvu tačku koju sam i sama napisala.
Recimo Oriflame, meni nije bitno šta koristim kao kozmetiku, osim toga sapun mi je najvažniji, na šminku ne trošim mnogo. Recimo Cepter, ovi sudovi koje imam kod kuće sasvim zadovoljavaju u smislu svrhe kojoj služe, nisam zainteresovana da ih kupim. i.t.d.
MLM se bavim uglavnom tako što o njemu, nije da ne znam ništa, i nije da nisam prisustvovala mnogim seminarima (Elica recimo), i nije da mi nije interesantan kao pojava na našim prostorima, pišem analiziram, posmatram i pišem, kao i o drugim stvarima koje me interesuju.

Vrh strane Čomi šta trenutno radite?

9 10 11 12 13   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet