CITAT (Drbob @ 10:30, 20. October 2007)

Bravo Berkut, shvatio si suštinu budućnosti, a to su preporuke, na tome počiva sistem MLM-a.
Šta je CV? Preporučuješ samog sebe. Da li ti je lakše da se zaposliš ako te te neko preporuči? Mnogo lakše.
U MLM-u možeš da budeš i nepismen ili polupismen, pa ćeš ipak da uspeš. Diploma ništa ne znači, čak ako je i sa Sorbone. Znanje koje imaš a ne znaš da ga primeniš nije znanje i ne vredi "ni pišljiva boba", ali Srbija tek treba da uči.
Postovani, G-ne
Svrati na ovom forumu i ovo me bas obradova (nije ni sala ni vic) vec Vas Molim kako da dodjem do takvog posla, nisam iz BG
a posao mi je i tek kako potreban, inace i ja imam diplomu VISE skole (koja nije kupljena )vec znanjem i znojem stecena, i to u
BG, a skolarinu mi je placao otac od bednicke plate "14. oktobra"... ., koju ova nasa lepa zemlja Srbija i ovi politicari bacise u vodu, proglasise me tehnoloskim viskom, a pare za posao da me ponovo zaposle da im platim NEMAM...... sramota je da jedno zanimanje sto se tice napredne tehnologije proglase danas tehnoloskim viskom ali eto i to je moguce al samo u Srbiji,... inace ja sam inz. informatike...... pozzzz i cekam Vas odgovor HVALA