Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

MLM

Berkut

MLM

21:17, 18. October 2007     |    post #11

Pol:

I - Tirones
Reg: 18.October 07

Pozdrav svim clanovima foruma pogotovo Drbobu koji je otvrijo ovaj za mene lepi topic,

Ljudi MLM nije prodaja sekta ili bilo sta ja cu da vam ispricam jednu pricu pa mozda ce vam pomoci da shvatite zasto je MLM tako sjajan i najhumaniji poslovni sistem koji postoji, na svim velikim svetskim fakultetima postoji obavezan predmet na ekonomskim studijama a to je bas MLM ili Network Marketing jer se smatra da je to sistem kako ce se u budocnosti poslovati.

Prica:

Ja zivim u Beogradu i u mom kraju postoji puno raznih bakalnica marketa i vecih prodavnica razne robe, ima i jedna mesara nije losa dobro meso cena podnosljiva usluga nije najbolja, jednog dana otvori se nova lepa Mesara dodjem ja kad ono neka promocija udjem ja kad tamo vidim neko posluzenje poslovodja prodavnice kaze udji komsijo posluzi se rostiljem danas otvaramo i castimo sve komsije u kraju, ja kazem njemu bas vam je lepo ovde sve je cisto blista se vidim cene su malko nize a i ljubazno osoblje, kaze meni poslovodja komsija jel bi ti preporucijo moju mesaru nakon sto budes zadovoljan korisnik uveris se u kvalitet i dobre cene naravno uvek ljubazno osoblje na to ja odgovorim pa naravno sto ne bi preporucijo svojim komsijama tako nesto.
Pa onda mi je posebno drago napomenu poslovodja za svaku musteriju koju dovedes i na njihovu potrosnju dobijas 20% u robi od nase firme a te koje ti dovedes pa oni dovedu neke svoje prijatelje i komsije od tih dobijas 10% ja kazem naravno ako sam zadovoljan korisnik zasto ne bi preporucijo mom komsiji ili drugu koji stanuje blizu mene koji inace kupuje to isto a ja mu kazem de ima jeftinije bolje i lepse plus moze da zaradi.

Ja imam vec 5 godina iskustva u MLM poslovanju i za tih 5 godina mnogo sam sta naucijo izgradijo sebe kao licnost a da ne govorim da sam finansiski nezavistan i da vise nikad ne moram da radim za platu ili za nekoga jer ja cak i kad spavam zaradjujem dance2.gif yahoo.gif

Pozdravljam sve clanove foruma wink.gif

Bogati se usredsređuju na prilike, a siromašni na prepreke: „Da li je čaša poluprazna ili polupuna?

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Milica

MLM

11:40, 19. October 2007     |    post #12

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

CITAT (Berkut @ 22:17, 18. October 2007)
Ja imam vec 5 godina iskustva u MLM poslovanju i za tih 5 godina mnogo sam sta naucijo izgradijo sebe kao licnost a da ne govorim da sam finansiski nezavistan i da vise nikad ne moram da radim za platu ili za nekoga jer ja cak i kad spavam zaradjujem dance2.gif yahoo.gif

1. Tvoja prica je naucno-fantasticna! [img]http://forum.aladin.info/style_emoticons/default/biggrin.gif[/img]

2. Da si mnogo naucio, znao bi da se ne pise "naucijo i izgradijo", zato nazad u 1. razred OS.

Vrh strane Milica voli zeleno

Berkut

MLM

21:49, 19. October 2007     |    post #13

Pol:

I - Tirones

CITAT (Milica @ 12:40, 19. October 2007)
1. Tvoja prica je naucno-fantasticna! [img]http://forum.aladin.info/style_emoticons/default/biggrin.gif[/img]

2. Da si mnogo naucio, znao bi da se ne pise "naucijo i izgradijo", zato nazad u 1. razred OS.

Milice pod jedan nije naucno fantasticna prica, to je istinita o meni i o mom radu a ako zelis dovescu ti na forum dovoljno mojih saradnika da ti to potvrde a sad za gresku u pisanju desava se kad brzo pises na netu da izgresis ponekad, i nije lepo od tebe tako da se ponasas niti sam te napao niti necim uvredio i vazno je da se razume sta je napisano a sto se tice gramatike Srpski jezik nije moj maternji jezik pa dozvolices da pogresim ponekad u gramatici

Bogati se usredsređuju na prilike, a siromašni na prepreke: „Da li je čaša poluprazna ili polupuna?

Vrh strane

Drbob

MLM

10:30, 20. October 2007     |    post #14

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

Bravo Berkut, shvatio si suštinu budućnosti, a to su preporuke, na tome počiva sistem MLM-a.
Šta je CV? Preporučuješ samog sebe. Da li ti je lakše da se zaposliš ako te te neko preporuči? Mnogo lakše.
U MLM-u možeš da budeš i nepismen ili polupismen, pa ćeš ipak da uspeš. Diploma ništa ne znači, čak ako je i sa Sorbone. Znanje koje imaš a ne znaš da ga primeniš nije znanje i ne vredi "ni pišljiva boba", ali Srbija tek treba da uči.

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju

dusala

MLM

18:01, 20. October 2007     |    post #15

Pol:

III - Discentes

CITAT (Drbob @ 10:30, 20. October 2007)
Bravo Berkut, shvatio si suštinu budućnosti, a to su preporuke, na tome počiva sistem MLM-a.
Šta je CV? Preporučuješ samog sebe. Da li ti je lakše da se zaposliš ako te te neko preporuči? Mnogo lakše.
U MLM-u možeš da budeš i nepismen ili polupismen, pa ćeš ipak da uspeš. Diploma ništa ne znači, čak ako je i sa Sorbone. Znanje koje imaš a ne znaš da ga primeniš nije znanje i ne vredi "ni pišljiva boba", ali Srbija tek treba da uči.

Postovani, G-ne
Svrati na ovom forumu i ovo me bas obradova (nije ni sala ni vic) vec Vas Molim kako da dodjem do takvog posla, nisam iz BG
a posao mi je i tek kako potreban, inace i ja imam diplomu VISE skole (koja nije kupljena )vec znanjem i znojem stecena, i to u
BG, a skolarinu mi je placao otac od bednicke plate "14. oktobra"... ., koju ova nasa lepa zemlja Srbija i ovi politicari bacise u vodu, proglasise me tehnoloskim viskom, a pare za posao da me ponovo zaposle da im platim NEMAM...... sramota je da jedno zanimanje sto se tice napredne tehnologije proglase danas tehnoloskim viskom ali eto i to je moguce al samo u Srbiji,... inace ja sam inz. informatike...... pozzzz i cekam Vas odgovor HVALA girl_smile.gif

Srecnica

Vrh strane dusala Pozdrav mojim Prijateljima i Aladinu celoj ekipi

ezzo_man

MLM

0:47, 21. October 2007     |    post #16

Pol:

I - Tirones
Reg: 20.October 07

Pozdrav dr Bobu i Berkutu a i svim ostalim
ljubiteljima mreznog marketinga.
Ne vredi se razpravljati sa ljudima zatvorenog
uma. Mislim da treba da se napravi neka
kampanja za popularizaciju MLM-a, ne zbog
toga da ljudi shvate tu granu poslovanja vec da
bi se MLM prihvatio kao nesto normalno. Zakonski
on vec to jeste ali u glavama vecine ljudi nije
jos uvek. Zato mislim da najmocnije kompanije
MLM-a treba da uloze u jednu jaku kampanju: da
se npr. u medijima pokrenu neke emisije o MLM-u
i slicno. Da se to malo izforsira tako. Inace,
ovako je mucenje...
Gde god odes, na bilo koji forum, i pokrenes tu temu,
naletis na gomilu uvreda, pljuvanja i stagar jos.
Ne znam da li ima neceg goreg od toga. Ne znam zbog
cega je to dozvoljeno na forumima (mislim te uvrede).
U pravilnicima foruma jasno pise da nema vredjanja na
bilo kakvoj osnovi. Ali vredjanje osoba koje se bave
mreznim marketingom je dozvoljeno. Hm... .to bas nije
posteno... ..slozicete se?

Vrh strane

Drbob

MLM

3:03, 21. October 2007     |    post #17

Pol:

V - Legionarii

ezzo_man na lokalnoj TV stanici u tvom gradu sam puštao emisiju "Put uspeha u MLM-u" i to čak dva puta. Inače emisiju je snimio dr. Nikola Čanak i puštena je uz njegovo odobrenje. Dođi u utorak do studija i ja ću ti pokloniti DVD te emisije. Televizija je privatna, ako si iz Smedereva znaš o kojoj TV stanici se radi, a mene ćeš lako da prepoznaš, moj nik to sam ja. U svakom slučaju čekaće te DVD u redakciji, na njemu će pisati tvoje ime i ezzo_man. Znam da si i na krstarici sa istim imenom. Tamo sam otvorio temu ali kada su je posle par meseci moga pisanja spojili sa drugom iz te oblasti, a u potpisu stavili drugog autora, prestao sam sa pisanjem, ne zbog sujete već zato što ne želim da se na onome što ja radim neko drugi vodi kao autor.

CITAT (dusala @ 19:01, 20. October 2007)
Postovani, G-ne
Svrati na ovom forumu i ovo me bas obradova (nije ni sala ni vic) vec Vas Molim kako da dodjem do takvog posla, nisam iz BG
a posao mi je i tek kako potreban, inace i ja imam diplomu VISE skole (koja nije kupljena )vec znanjem i znojem stecena, i to u
BG, a skolarinu mi je placao otac od bednicke plate "14. oktobra"... ., koju ova nasa lepa zemlja Srbija i ovi politicari bacise u vodu, proglasise me tehnoloskim viskom, a pare za posao da me ponovo zaposle da im platim NEMAM...... sramota je da jedno zanimanje sto se tice napredne tehnologije proglase danas tehnoloskim viskom ali eto i to je moguce al samo u Srbiji,... inace ja sam inz. informatike...... pozzzz i cekam Vas odgovor HVALA girl_smile.gif

Pretpostavljam da je Kruševac po sredi, MLM možeš da radiš bilo gde na ovoj planeti samo ako želiš stvarno da radiš i da uspeš.

ezzo_man

MLM

15:00, 21. October 2007     |    post #18

Pol:

I - Tirones
Reg: 20.October 07

Hvala puno DrBob, cujemo se na PP u vezi toga.

Znam, na krstarici se okupljaju retko losi tipovi smile.gif

Vrh strane

dusala

MLM

22:51, 21. October 2007     |    post #19

Pol:

III - Discentes

CITAT (Drbob @ 3:03, 21. October 2007)
Pretpostavljam da je Kruševac po sredi, MLM možeš da radiš bilo gde na ovoj planeti samo ako želiš stvarno da radiš i da uspeš.

Postovani,

KAKO?????? Saljite odmah odgovor i HVALA...... . SRDACAN POZDRAV... . S POSTOVANJEM... . clapping.gif bye.gif

Srecnica

Vrh strane dusala Pozdrav mojim Prijateljima i Aladinu celoj ekipi

Drbob

MLM

1:17, 22. October 2007     |    post #20

Pol:

V - Legionarii

Dusala ne radi se MLM ovako preko interneta, šta da ti pošaljem?

1 2 3 4     
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet