Ne gledam uopšte, ne zanima me voajerisanje tipa VB, ali slušam kad pevaju kao sinoć. (Eto, čak ne znam ni kojim sve danima pevaju. Jednostavno kada deca u svojoj sobi gledaju, uključim i ja, a obično sam okrenuta prema kompu.) Mogu vam reći da ima kvalitetnih pevača među njima. Fino zvuče, mnogi "pravi" pevači bi mogli da im pozavide.
Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.
* Mirjana * svim Aladinovcima želi srećne Božićne praznike!!!
Ja gledam samo kad pevaju ponedeljkom. Izbor je pesama ponekad stvarno katastrofa! MIslim... A tek onaj ziri... Favoriti su mi Sonja, Aleksandar i Vukasin.
II - Milites Gregarii
Reg: 21.October 08
CITAT (Shane Moenning @ 18:09, 21. October 2008)
Ja gledam samo kad pevaju ponedeljkom. Izbor je pesama ponekad stvarno katastrofa! MIslim... A tek onaj ziri... Favoriti su mi Sonja, Aleksandar i Vukasin.
Slazem se sa izborom favorita Ti ljudi stvarno dobro pevaju, a slazem se i za ziri
Meni je Operacija Trijumf skroz ok... iz ponedeljka u ponedeljak su sve bolji i nastupi studenata kao i njihovo pevanje. Napravljen je mnogo bolji izbor ljudi nego u velikom bratu gde su uglavnom svi kompleksasi. Obratite paznju kako mnogo manje ima medjusobnog ogovaranja i podmetanja nego sto se mozda ocekivalo. Ziri nije nista posebno zanimljiv, primecuje se da se odluke i misljenja zirija ne podudara sa misljenjem direktora i ostalih profesora na akademiji. Odlican je Nikola Saric, Nina kao i Ana iz Hrvatske... Dobro pevaju a plus imaju i harizmu, ono nesto... Aleksandar iz Makedonije isto odlicno peva, jedan je od favorita za sada...
Preko nedelje ne stizem da pogledam ali me preterano ni ne zanima. Ponedeljkom pogledam koncert i vidim da tu ima bas dosta kvalitetnih pevaca ALI ziri je katastrofalan. IZmeta - bosanka koja smara i stiti samo svoje drzavljane. Tonci - koji pokusava da stane izmedju Marine i IZmete. Marina - Ko je ona da nekome kaze da nece postati zvezda?!?!? Mozda nece biti zvezda al' na Grandu, to je njen nivo.
Stvarno mislim da ziri treba smeniti!
I ne mogu da verujem da ona mala Milica nije nominovana!!! Uzasno peva.
Nacuo sam nesto za to sa zirijem, pa sam nasao na netu. Kako je uopste ta marina dospela u ziri, da li osoba moze biti kompetentna koja pise ovakve stihove :
S kim si sinoc bio, da li ona zna ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja devojka za jedno vece, misli, briga me al' kod tebe su jos uvek moje gacice
Plave oci, taman ten od onih sam sto padaju na to i ko da se kontrolise kada mi se desi ludilo
Goli do jutra, zvacu te sutra svuda po meni miris tvoj bilo je super, nikome ni reci i telefona lazan broj
Ref. S kim si sinoc bio, da li ona zna ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja devojka za jedno vece, misli, briga me al' kod tebe su jos uvek moje gacice
S kim si sinoc bio, da li ona zna ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja znace ona, znace ona, reci ces joj ti kad joj komad crne cipke oci otvori
Beli zubi, crna cud za srce si me jako ujeo i niko, niko, pa ni lud preko toga ne bi presao
Ref.
S kim si sinoc bio, da li ona zna ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja devojka za jedno vece, misli, briga me al' kod tebe su jos uvek moje gacice al' kod tebe su jos uvek al' kod tebe su jos uvek al' kod tebe su jos uvek moje gacice
Pa ovako... operaciju pratim, jako su mi zanimljivi, a sto se tice favorita, Milica, Sonja, Aleksandar, Nikola P. i to je to... Ove nedelje Danijel sigurno ispada, i treba, jer lepo ljudi kazu, da bi bio zvezda treba ti mnogo vise osim dobrog glasa...
juce je istorija,sutra je misterija,ali danas je dar,zato se i zove danasnjica...