CITAT (Kristijan Nedakovic @ 12:46, 8. September 2008)

"Ode jedini u Srbiji shto ne pogazi rech"... .taj shto je otisho jedva je gimnaziju zavrshio i nekoliko ispita na faxu naravno i svi ostali politichatri a mi shto zavrshismo fakultete sedimo kuci jer nema se posla
I u Nemackoj i Svarcajskoj ne radi svako ko zavrsi fakulte, a kamo li ovde, kod nas. Uzgred, mozda ga i ja imam pa cutim, znam da ce biti bolje. Srbija, nekad cenjena i postovana, nazalost nije FENIKS da se iz pepela digne. Treba nam mnogo vise vremena od onih 10-ak godina, pod vodjstvom Slobodana (kod kojeg je slucaj bio, da ono sto mu u grudi duva, sme i paralelnu partiju da razvija). U nasem se zargonu kaze:"ne moze od govneta, stub postati"
Sto se licno mene tice, demokrata sam u srcu. Svojevremeno sam odlazio kod nekih ljudi (radikala, kad sam primetio da demokratski i patriotski rade i razmisljaju). Mislio sam i da pristupim radikalnoj stranci, sto je verujte ne samo za mene, nego i za siru moju okolinu VELIKI blam. Medjutim uvek mi je tu pomagao Vucic. Kao da mi kaze: "Ma ne gledaj brate nas, vidis da nas mrze svi i mi svakoga mrzimo"
Da su radikali bili pod Vodjstvom Tome (ali samo Tome), bogami, gde bi im bio kraj. Ne kazem to samo sto se Srbije tice.
Covek zna da bude agresivan, i treba. (ko takav nije, bolje da ga nije)
Zna da kaze sta misli. (narodu shvatljivo)
Patriota iznad svega. (ne mogu da ga ne cenim)
I na kraju ponavljam da sam demokratski opredeljen, ali covek vredi. Ako neko cuje da Tomislav Nikolic pokusava da organizuje stranku, molim da me obavesti na e-mail: pstosic@nadlanu.com
Hvala svim demokratama i patriotama, koji su ovo prcitali do kraja. Naravno hvala i radikalima (onoj struji), koji ce nadam se da mi pisu.
CITAT (Hogar @ 17:00, 7. September 2008)

Steta,
ode jedini u Srbiji sto ne pogazi rec i politiku stranke, a ne kao Ceda i Dacic
za stolicu bi sve ucinili, a da ne govorim o promeni stavova njihovih stranaka
u ime kako kazu "Srbije"(stolica).
Nek mu je sa srecom ode svetla obraza.
Slazem se brate stobom, to da je svetla obraza. To da je otisao, bogami se ne slazem. Bice njega tek na politickoj sceni ove napacene nam Srbije. Veruj sebi, ali bogami veruj i meni (demokrata po opredeljenju). Sad narodu samo treba vera u sebe, a ne u Evropu ili Rusiju. Ako nasa vlada pak dozvoli da seljaci umesto drva koriste kukuruz, bogami je kazna Bozija neizbezna.