CITAT (Ole Gunnar @ 20:40, 28. August 2008)

Prvo - izraz "mrzim" stvarno nikad ne koristim u zivotu, tako da ni ovde nema teme koju mrzim.
U principu teme u kojima ne volim da ucestvujem su ujedno i teme o okojima i u zivotu retko pricam sa drugim ljudima. Na ovom forumu to su politika i religija. Tu imam svoje stavove u kojima sam dosta tvrd i ne vidim razlog da ih drugim ljudima iznosim pogotovu sto me tudja misljenja iz tih oblasti uopste ne interesuju.
Naravno tu su i teme koje su za mene cisto gubljenje vremena i koje uglavnom i ne citam: astrologija, igre, parapsihologija...
Postoje tu i teme u koje se bas i ne razumem, pa i ne ucestvujem aktivno kao sto su one vezane za informacione tehnologije.
Sve drugo me interesuje i vec od konkretne teme zavisi da li cu se aktivno ukljuciti u razmenu misljenja ili ne.
U potpunosti (ali bukvalno) se slažem.
Nemam šta da dodam, osim da i u svakodnevnoj komunikaciji sa svojim društvom izbegavam previše ozbiljne teme (tipa: politika), jer se trudim da u svakodnevnom životu isključivo pozitivno mislim i pozitivno delujem. Ne želim da neki večito nezadovoljni likovi utiču na moje raspoloženje. Jedan je život!
Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.