Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Koje teme ne volite?Koje teme volite?

prof. Cobra

16:25, 28. August 2008     |    post #1

Pol:

III - Discentes
Reg: 15.June 08

Caskanje uz kaficu je prava stvar!

Obratio sam paznju da se neke teme nikad ne postavljaju.
Francuzi kazu da se u kuci obesenog ne pominje uze(konopac, strik)
Ne! Nije to u pitanju! U pitanju je ipak da postoje teske i lake teme.
Mozda teme koje mrzite i teme koje volite?

Pitanje se moze i prosiriti:
Vodite li racuna o tome koje su teme za vaseg sagovornika neprijatne?

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Čomi

19:18, 28. August 2008     |    post #2

Pol:

III - Discentes
Reg: 31.March 08

Ovde na forumu, prosto imam utisak da će se uvek naći neko zainteresovan za neku temu koja i mene zanima, tako da ne vodim računa o tome koliko se ona nekome ne dopada. Ipak, baš sam maločas pogledala koje su teme na ofom Forumu najviše posećene. Društvo, politika, muzika, pozorište, TV, seks.
To ipak govori puno o ovom skupu na Forumu. Po principu bolje ćeš nekog upoznati kad znaš koje teme ne voli nego koje teme voli.
Evo pitanja za tebe. Šta tebi govori nezainteresovanost ljudi na ovom forumu za određene teme?
Uzmimo i činjenicu koja je populacija najviše zastupljena na Forumu, mislim na godište.

Vrh strane Čomi šta trenutno radite?

Ole Gunnar

19:40, 28. August 2008     |    post #3

Pol:

III - Discentes
Reg: 29.July 08

Prvo - izraz "mrzim" stvarno nikad ne koristim u zivotu, tako da ni ovde nema teme koju mrzim.
U principu teme u kojima ne volim da ucestvujem su ujedno i teme o okojima i u zivotu retko pricam sa drugim ljudima. Na ovom forumu to su politika i religija. Tu imam svoje stavove u kojima sam dosta tvrd i ne vidim razlog da ih drugim ljudima iznosim pogotovu sto me tudja misljenja iz tih oblasti uopste ne interesuju.
Naravno tu su i teme koje su za mene cisto gubljenje vremena i koje uglavnom i ne citam: astrologija, igre, parapsihologija...
Postoje tu i teme u koje se bas i ne razumem, pa i ne ucestvujem aktivno kao sto su one vezane za informacione tehnologije.
Sve drugo me interesuje i vec od konkretne teme zavisi da li cu se aktivno ukljuciti u razmenu misljenja ili ne.

Vrh strane

* Mirjana *

20:43, 28. August 2008     |    post #4

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 1.November 07

CITAT (Ole Gunnar @ 20:40, 28. August 2008)
Prvo - izraz "mrzim" stvarno nikad ne koristim u zivotu, tako da ni ovde nema teme koju mrzim.
U principu teme u kojima ne volim da ucestvujem su ujedno i teme o okojima i u zivotu retko pricam sa drugim ljudima. Na ovom forumu to su politika i religija. Tu imam svoje stavove u kojima sam dosta tvrd i ne vidim razlog da ih drugim ljudima iznosim pogotovu sto me tudja misljenja iz tih oblasti uopste ne interesuju.
Naravno tu su i teme koje su za mene cisto gubljenje vremena i koje uglavnom i ne citam: astrologija, igre, parapsihologija...
Postoje tu i teme u koje se bas i ne razumem, pa i ne ucestvujem aktivno kao sto su one vezane za informacione tehnologije.
Sve drugo me interesuje i vec od konkretne teme zavisi da li cu se aktivno ukljuciti u razmenu misljenja ili ne.

U potpunosti (ali bukvalno) se slažem.
Nemam šta da dodam, osim da i u svakodnevnoj komunikaciji sa svojim društvom izbegavam previše ozbiljne teme (tipa: politika), jer se trudim da u svakodnevnom životu isključivo pozitivno mislim i pozitivno delujem. Ne želim da neki večito nezadovoljni likovi utiču na moje raspoloženje. Jedan je život!

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane

Lidija Vuksanović

8:43, 29. August 2008     |    post #5

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 4.April 08

Uglavnom odgovaram na one teme koje me zanimaju i sviđaju mi se. Teme o politici ne volim i ne učestvujem u njima. U svakom slučaju, ako mi se nešto ne sviđa to preskočim i jednostavno ga ne registrujem. Ima puno tema, pa svako može da nađe ono što mu odgovara.
Ne bih rekla da išta "mrzim", između ostalog jer je to jako gruba reč i glupo je bilo šta ili bilo koga mrzeti pa makar to bile i teme na forumu.

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

sanjac

8:47, 29. August 2008     |    post #6

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Ne interesuju me bla bla truc teme, ni njihovi ucesnici.
Na ovu, postavljenu u bas tom podforumu, odgovaram samo iz postovanja prema komsiji prof. Cobri biggrin.gif

Vrh strane

Dusanka

12:55, 1. December 2008     |    post #7

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 16.October 08

Volim sebe i sebi slicne ljude, cijenim iskrenost. Teme su za izcitavanje obradjivanje, nema teme koju mrzim, ima tema koje dolikuju zeni mog doba, ima koje ne no nema teme na koju ja ne bi mogla reci ama bas nista i nijesam neskromna ako priznam da nesto ne znam. Zato biram teme gdje mogu biti iskrena, po mom osjecaju reci nesto lijepo, poucno, interesantno.

Lijevo ja, za sve koji se pitaju, a desno sestra za sve u zivotu! :-)

Vrh strane Dusanka Citam,pisem,setam,poslusno sam opasna

Bjanka

16:41, 2. December 2008     |    post #8

Pol:

IV - Immunes
Reg: 26.October 08

U Forumu me ima i u temama koje ne volim, ali su neizbežne. Pa, ne mogu kao noj, glavu u zemlju, ako me nema, ne dešava se! Život je složen, a to što nas neke teme "ne dižu", ne znači da smo srećni ako ih izbegnemo. To što mogu da razlučim pametno od nepametnog i dobro od lošeg, čini da ne budem marioneta, već misaono biće.

Vrh strane

Disko Nindza

10:29, 3. December 2008     |    post #9

Pol:

III - Discentes
Reg: 17.September 07

CITAT (prof. Cobra @ 16:25, 28. August 2008)
Obratio sam paznju da se neke teme nikad ne postavljaju.
Francuzi kazu da se u kuci obesenog ne pominje uze(konopac, strik)
Ne! Nije to u pitanju! U pitanju je ipak da postoje teske i lake teme.
Mozda teme koje mrzite i teme koje volite?

Pitanje se moze i prosiriti:
Vodite li racuna o tome koje su teme za vaseg sagovornika neprijatne?

Kada pricam sa nekim uzivo, onda naravno da pokusam da izbegnem teme koje se mom sagovorniku ne dopadaju ili su mu neprijatne.
Sto se tice Foruma, ne vodim brigu o tome jer svako moze da zaobidje ono sto mu se ne svidja... .pa tako i ja.

Vrh strane Disko Nindza zzz zzz zzz

Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet