Poverenje se tesko stice a lako gubi. Takve stvari desavaju se u zivotu svima nama. Imala sam par razocarenja dok sam bila mladja medjutim sada sam razvila tu tehniku da ne ocekujem puno od ljudi pa je samim tim i smanjena mogucnost razocarenja. Pustim da se poverenje razvije ili ne i ne pravim od toga neku posebnu nauku. Mislim da se poverenje koje mozete imati u nekoga takodje moze formirati i na osnovu dobre intuicije koje je vecina nas ima samo je pitanje koliko je svesna nje i kako je koristi. I intuicija se razvija uglavnom s godinama odnosno postajemo sve vise svesniji nje, cast onima koji su je svesni od najranijih dana.
Poverenje je nesto sto je pravi dragulj ako pronadjete u drugoj osobi.
CITAT (Čomi @ 17:25, 24. August 2008)

Da li ste nekad izgubili poverenje u samu sebe? Da li ste ikad sebi to oprostili?
Od vaših odgovora zavisi šta su zaslužili oni koji su izneverili vaše poverenje.
Nije greh pasti, greh je ne ustati... .
Svi smo ljudi, gresimo, ucimo i nastavljamo ziveti... svaki nas uspeh ili neuspeh radjaju znanje na putu zivota. Oprosti sebi sto nisi savrsen, sto si samo jedno malo zrnce na ovoj planeti, oprosti i onima koji su te izneverili, gorcina samo ubija... .to sto uspes da prebolis nekoga ko te je izneverio smatraj svojim velikim uspehom i pobedom i uvek cete ciniti i boljom i lepsom i pametnijom od onog koji je tvoje poverenje ukaljao.