Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Facebook novi izgled

Hal

Facebook novi izgled

9:02, 22. July 2008     |    post #1

Pol:

I - Tirones
Reg: 19.February 08

Facebook uskoro menja dizajn.

Novi izgled koji će se pojaviti za dve nedelje mošete da vidite na http://www.new.facebook.com

Meni je sada drugačiji, pa će biti potrebno vreme da se prilagodim, ali mi se na prvu loptu čini lakšim za korišćenje, Tabovi čine čuda u funkcionalnosti.

Vrh strane Hal čeka još brži adsl...
+Odgovor na post sa citatom

Princeza

Facebook novi izgled

7:25, 26. July 2008     |    post #2

Pol:

V - Legionarii
Reg: 18.January 08

ne svidja mi se girl_devil.gif

I`m a leader not a follower

Ko li miluje milo moje
ko li usne te snene budi
ne zaboravi ime moje
kada krene da,da te ljubi...

Vrh strane Princeza ...vjerujem...

istina87

Facebook novi izgled

13:22, 26. July 2008     |    post #3

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 23.November 07

ni meni se ne svidja

Bez komentara! U cutanju je sigurnost...

Vrh strane istina87 .....................................

Lillyn

Facebook novi izgled

16:24, 26. July 2008     |    post #4

Pol:

III - Discentes
Reg: 11.October 07

Meni se svidja, jasnije i lepse.

"Since we cannot change reality, let us change the eyes which see reality"

Vrh strane Lillyn ...keep smiling... :):):)

Hal

Facebook novi izgled

17:41, 5. August 2008     |    post #5

Pol:

I - Tirones
Reg: 19.February 08

Evo zanimljivog viđenja FB. Nije na temu, ali blizu.
Šta jedan blpoger misli o FaceBook-u

Zakon gubljenja vremena na internetu nam govori da je Fejsbuk idealna platforma za tako nešto - pun je vaših prijatelja a prijatelji između ostalog služe da se sa njima zezate, to jest gubite vreme. Skoro ni od jedne aplikacije koja postoji na Fejsu, prosečan, natprosečan i ispodprosečan čovek nema nikakve koristi - skoro sve služe isključivo za zabavu i ubijanje vremena.

Ali, to ne znači da je ova socijalna mreža potpuno zasnovana na beskorisnoj zabavi. Naprotiv, osnovne funkcije Facebooka rade na principu nekih već postojećih dobrih servisia. “Status updates” je vrsta twittera, uz pomoć “notes” možete praviti svoj tumblelog, kačenje i tagovanje fotografija funkcioniše skoro kao na flickru, vaš “inbox” je napravljen po uzoru na gmail, a “groups”, events i causes jednostavno funkcionišu po proverenom principu foruma i diskusionih grupa.

Ali, evo i zašto bi Facebook bio revolucionaran/popularan čak i kad bi imao samo ove osnovne aplikacije: ljudi su se navukli na sindikaciju (RSS). Jer - svaki status apdejt, svaki post koji napišete u nekoj grupi, svaki “note” koji okačite i svaki komentar koji ostavite na nekom profilu/fotki se šalje u jedan ogroman feed reader zvani - Facebook. Razlika od konvencionalnih feed agregatora i readera je u tome što umesto najnovijih vesti iz zemlje i sveta, omiljenih blogova i drugih lokacija na netu koje se inače mogu pratiti sindikacijom, na Fejsbuku pratite - vaše prijatelje. Šta je ko uradio, rekao, ko se venčao, smuvao, dobio decu, posvađao, gde je ko putovao, šta ko misli i čime se trenutno bavi - sve te informacije se hronološki ređaju na jednoj strani u jednom velikom nizu, baš kao i kod običnog feed agregatora. Time što su shvatili da treba igrati na kartu ljudske lenjosti koja kaže da čovek više voli da informacije stižu do njega umesto da on ide kod njih, ljudi iz FBa su napravili ogroman skok u odnosu na svog jedinog rivala u svetu društvenih mreža. Ovakva sindikacija događaja postoji i na Majspejsu, ali je zahvljajujući užasnom interfejsu stavljena u drugi, ako ne i treći plan, dok je kod FBa ona praktično prvo i jedino što vidite.

Samim tim ona teorija po kojoj samo oko 10 posto ljudi na netu zna za/koristi sindikaciju/RSS/feed readere pada u vodu: Svaki korisnik Facebooka je i korisnik feed readera. I to kakvog!

*Izvor ne mogu da navedem jer sajt nije radio, pa sam našao keširanu stranu itd... ako naletim ponovo dopuniću post da zaslugu za post dobije autor

Vrh strane Hal čeka još brži adsl...

Dušan

Facebook novi izgled

19:23, 5. August 2008     |    post #6

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 25.July 08

Onako dok se naviknem pa ćemo komentarisati. Kuku meni taman se naviknem oni nešto promene.

Pravi te prijatelj povredi samo jedanput i to onda kada umre...........

Vrh strane Dušan odmara

Princeza

Facebook novi izgled

22:27, 5. August 2008     |    post #7

Pol:

V - Legionarii
Reg: 18.January 08

kako sam sredila bila moju profil stranicu, imala sam cak i odbrojavanje do mog rodjendana, a gdje je to sad? angry.gif

I`m a leader not a follower

Ko li miluje milo moje
ko li usne te snene budi
ne zaboravi ime moje
kada krene da,da te ljubi...

Vrh strane Princeza ...vjerujem...

Lidija Vuksanović

Facebook novi izgled

11:13, 6. August 2008     |    post #8

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 4.April 08

Neke stvari su mi se više sviđaju u nekadašnjem izdanju, a neke su mi sad preglednije. No nije loše.

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

Mr.Black

Facebook novi izgled

12:52, 6. August 2008     |    post #9

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

Novi dizajn je mnogo bolji i laksi za koriscenje.

Vrh strane Mr.Black ...hladnooooo

Zeleni Zub

Facebook novi izgled

15:42, 4. September 2008     |    post #10

Pol:

III - Discentes
Reg: 12.September 07

Seks na Facebooku

Love Bunnies je aplikacija na Facebooku, a služi za flert. Razvoj situacije je nepoznat.

Svog Love Bunnyja možete pomerati po raznim lokacijama u Bunny svetu, možete da mu menjate raspoloženje i šaljete poruke za flert ostalim ljudima.

Ako se vašem zečiću neko stvarno svidi, možda da odete korak dalje i završite na bunnymoonu, gde počinje prava zabava.

Ali to nije sve! Usput možete kupiti vibrator Love Bunnie i pritiskom na dugme doživite zadovoljstvo kad god poželite!

Što treba da uradite?

1. Ulogujte se na Facebook.

2. Klikom ovde instalirajte besplatnu aplikaciju Love Bunnies.

3. Kreirajte Vaseg zeca, dajte mu ime, flertujte sa ostalim zečevima i zabavite se.

4. Ako želite naručite vibrator Love Bunnis.

...Zeleni Zub se ne razlikuje mnogo od svojih prijatelja,
mandraka, fantoma i betmena.
Svestan svoje super moci,
Zeleni Zub poseduje istancan smisao za humor
kojim izbezumljuje svoje protivnike
a njih naravno ima mnogo...

Vrh strane Zeleni Zub voli sto je normalan!

1 2   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet