CITAT (dr. Miloš Radulović @ 12:56, 31. July 2008)

Da, našla je. Ima životinjskih vrsta koje su dvopolne tj. mogu da mijenjaju pol po potrebi.
Mislio sam na ljude.
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 12:56, 31. July 2008)

Nemaš želju da ih progoniš, samo bi da im staviš "znak na čelu" da bi se jasno vidjelo ko i šta su oni?
Nisam to napisao, a ne bi za to ni glasao, ali bi ih sputavao da propagiraju svoje devijacije "na sva zvona"
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 12:01, 1. August 2008)

Ma ćuti, dobro je dokle god mene ne prozovu bolesnim zato što imam drugačije mišljenje.
Freedom of speach je barem ovde neprikosnoven.
Ja šta god da sam napisao, niko mi nije od moderatora prigovorio, a od članova... pa hiljadu ljudi - hiljadu ćudi.
CITAT (dr. Miloš Radulović @ 12:56, 1. August 2008)

Evo upravo sam gledao koliki je procenat gay populacije. Cifre se, prema različitim anketama, kreću od oko 1% (ispitivanje rađeno u Americi 2003 godine) do oko 6% (ispitivanje rađeno u Velikoj Britnaiji 2005).
1% ali se baš mnogo deru i uspešno (koliko toliko) prodaju priču da je to normalno.

Da li da homoskesualizam kao pojavu smatramo poremećajem uopšte ili ga treba možda shvatiti kao neku vrstu prorodne varijacije seksualnog nagona? Istina ni sam nemam baš jasno opredeljenje po ovom pitanju, mada sam bliže ovom drugom vjerovanju.
Da li homoseksualce treba isto tretirati kao i pedofile (jer i pedofilija nije ništa više do poremećaja seksulanog nagona)?
Dobro pitanje. Da li pedofile ili one što vole sex za životinjama treba posmatrati kao "kao neku vrstu prorodne varijacije seksualnog nagona?"
Apsolutno ne. A ni gay.

Ja sam svu ou polemiku povukao više zbog netolerancije koja se pojavljivala u nekim odgovorima nego li što ja volim da branim homoseksualce. Živi i pusti druge da žive. Ako neko voli da se guzi, to je njegov život.
Živi i pusti druge da žive... OK.
Ali da li bi tako mislio ako bi tvoj sin (ne daj Bože) pod takvom propagandom počeo da eksperimentiše sa svojom seksualnošću?
Priznaj da su ipak preterali sa propagandom da je to ok i normalno.
Da li je sve na ovom svetu slučajno? Ili...