CITAT (Lady Luck @ 1:44, 31. July 2008)

Ma to su lobiji koji menjaju "mišljenje" sveta. U SAD je sad diskriminacija ako nekoga gledaš drugačije zbog seksualnog opredeljenja, pa su se tu ufurali i homići. I onda se uvek nalaze i oni koji pišu šta im se kaže ili šta je moderno mišljenje trenutka.
Ne bih da tvrdim da nije ovako kako ti misliš ali tvrditi da sve što piše u knjigama mora da je tačno je za mene neprihvatljivo. Samo bih napomenuo da psihologija i nije baš egzaktna i na dokazima zasnovana nauka.

Pa i nije baš, jel bilo homića ovde dok nije postalo moderno?
Dok nije Pink furao onu dvojicu u emisiji Boško i onaj drugi derpe svaki dan po 5x. Kao lekovi - na svakih par sati.
Ne verujem da je Ž. Mitrović to baš smišljeno radio, kao za grand zaglupljivanje masa, ali je rezultat isti.
Da, bilo ih je. Zar misliš da ih nije bilo u Grka i Rimljana. Prvi u tom nizu je Leonardo.

Bolest nije, barem na kakvu svi prvo pomisle, jer nije uzrokovana bakterijama ili virusima, ali jeste devijacija u mozgu.
Ne može biti normalno i ono što se radi kod nas i njih. Ili mi ili oni. Samo jedna strana je u pravu.
Ovdje bih naveo samo neke definicije bolesti koje sam našao na netu:
"impairment of normal physiological function affecting part or all of an organism "
"Illness (sometimes referred to as ill-health) can be defined as a state of poor health"
"A problem in which some part or parts of the body do not function normally, in a way that interferes with a person’s life. For the purpose of this module, other terms considered to be synonyms for illness include disease, disorder, condition, and syndrome."
Samo jedna strana je u pravu??? Da li je tako. Da li sve u medicini može da bude crno i bijelo? Opet pitam da li svako odstupanje od normalnog predstavlja bolest?

A ako mi nismo u pravu, ok. Ajde onda svi da budemo homoseksualci, pa nek izumre rasa. Ili možemo da se prisiljavamo da radimo ono sa gađenjem, sa onim gadnim jedinkama suprotnog pola, ali samo radi produžetka vrste koja će biti supergay... Ludost.

CITAT (Ponosan @ 2:03, 31. July 2008)

Mislim da paralela izmedju Tesle i homoseksualaca ne postoji i da se to zaista ne moze porediti. Naime, mislim da ljudima generalno nedostaje razumevanje prema drugima. Zasto bi eto Tesla zasluzivao da bude cudak? Zato sto se razlikuje od vecine? Zato sto se ispostavilo da je pametniji od vecine?
Sto se tice homoseksualaca, iako mi je to licno potpuno neprihvatljivo, meni ne smetaju, ali samo dok to ne reklamiraju i ne promovisu.
Slažem se da nema nikakve paralele između Tesle i homoseksualaca. Moja čitava ideja u mojim replikama jeste da ne treba upirati prstom u sve što se razlikuje i drati se: Babaroga, banaroga!!!! Obilježavanjem ljudi zbog njihovih razlika samo se vraćamo u prošlost i sve više ličimo na naciste koji su obilježavali Jevreje.