Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Homoseksualizam

dusala

Homoseksualizam

17:01, 29. July 2008     |    post #11

Pol:

III - Discentes
Reg: 18.October 07

apsolutno to ne podrzavam... pre mi to lici na bolest... i tesko da prihvatam to...

Srecnica

Vrh strane dusala Pozdrav mojim Prijateljima i Aladinu celoj ekipi
+Odgovor na post sa citatom

dr. Miloš Radulović

Homoseksualizam

7:38, 30. July 2008     |    post #12

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.November 07

Moram da priznam da sam malo i razočaran odgovorima koje sam ovdje pročitao. Mislim da konstatacije da je homoseksualizam bolest uopšte nemaju potporu i takođe mislim da tako nešto mogu da kažu samo ljudi koji imaju strah od različitosti.
Lično ne volim homoseksualce i mislim da ne bi trebalo vršiti bilo kakvu propagandu ali ići dotle i nazivati ih "bolesnicima", to je već previše.

dr. Miloš Radulović
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net

"No beast so fierce but knows some touch of pity.
But I know none, and therefore am no beast."

Vrh strane dr. Miloš Radulović thinks, therefore postoji!

Darko Lukic

Homoseksualizam

20:26, 30. July 2008     |    post #13

Pol:

I - Tirones
Reg: 14.March 08

CITAT (dr. Miloš Radulović @ 8:38, 30. July 2008)
Moram da priznam da sam malo i razočaran odgovorima koje sam ovdje pročitao. Mislim da konstatacije da je homoseksualizam bolest uopšte nemaju potporu i takođe mislim da tako nešto mogu da kažu samo ljudi koji imaju strah od različitosti.
Lično ne volim homoseksualce i mislim da ne bi trebalo vršiti bilo kakvu propagandu ali ići dotle i nazivati ih "bolesnicima", to je već previše.

Čika doco ti si bar doktor i trebalo bi da znas sta medicina govori o tome! Svugde u medicini se homoseksualizam opisuje kao bolest!

Život sretnim čine male stvari kao što su ljubav, pažnja i poštovanje!

Vrh strane Darko Lukic se smara!

Superhik

Homoseksualizam

21:18, 30. July 2008     |    post #14

Pol:

I - Tirones
Reg: 2.March 08

CITAT (dr. Miloš Radulović @ 8:38, 30. July 2008)

Ajd' doktore da budemo tolerantni, pa da ih ne zovemo bolesnicima, ali kako ih tretirati?

Nastranima? Ili eksperimentišu sa svojom seksualnošću?

Meni je najbolja opaska jednog drugara kada je komentarisao jednog takvog...

E nemaš ti dovoljno para da bi bio gay. Za sada si samo p****r.

Vrh strane Superhik ... hik!

Dušan

Homoseksualizam

21:19, 30. July 2008     |    post #15

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 25.July 08

Nije bolest al nije ni normalno. U svakom slucaju ne treba javno pokazivati i isticati se, a takode smatram da o tome ne treba previse ni pricati, nekako dobija na vaznosti. Uopsteno mi se ne svida nista u vezi toga.

Pravi te prijatelj povredi samo jedanput i to onda kada umre...........

Vrh strane Dušan je na pauzi.

dr. Miloš Radulović

Homoseksualizam

0:14, 31. July 2008     |    post #16

Pol:

V - Legionarii

CITAT (Darko Lukic @ 21:26, 30. July 2008)
Čika doco ti si bar doktor i trebalo bi da znas sta medicina govori o tome! Svugde u medicini se homoseksualizam opisuje kao bolest!

Istina da se do skora gotovo u svim knjigama (ako ne i u svim) homoseksualizam opisivao kao bolest ali najnovija shvatanja u svetskoj psihologiji jesu suprotna.

CITAT (Superhik @ 22:18, 30. July 2008)
Ajd' doktore da budemo tolerantni, pa da ih ne zovemo bolesnicima, ali kako ih tretirati?

Nastranima? Ili eksperimentišu sa svojom seksualnošću?

Meni je najbolja opaska jednog drugara kada je komentarisao jednog takvog...

E nemaš ti dovoljno para da bi bio gay. Za sada si samo p****r.

Da ih ne zovemo bolesnicima ali kako ih tretirati? Pa to je kao da mi kažete da ludake ne zovemo ludacima ali da ih držimo u ludnici.

Što se tiče njihove seksualnosti, nemaju oni sa čim da eksperimentišu - ona im je takva.

Vidim da većina koji su odgovarali na ovu temu želi da ih označi kao bolesne. Onda bih ja njima tj. vama postavio pitanje da mi daju njihovu definiciju bolesti i da li tu definiciju mogu da primjene na homoseksualce. Da li je prema vama bolest bilo koje odstupanje od uobičajenog, standardnog, "normalnog"? Prema toj logici bilo koje odstupanje u fizičkim ili psihičkim karakteristikama pojedinca u odnosu na okruženje može se smatrati bolešću. Da li prema tome, na primjer, Teslu možemo smatrati bolesnim zato što je živio čitavog svog života u celibatu (jer ipak da neko čitav svoj vijek provede bez seksa nije uobičajeno i nije normalno)?

CITAT (Dusan @ 22:19, 30. July 2008)
Nije bolest al nije ni normalno. U svakom slucaju ne treba javno pokazivati i isticati se, a takode smatram da o tome ne treba previse ni pricati, nekako dobija na vaznosti. Uopsteno mi se ne svida nista u vezi toga.

Apsolutno se slažem sa tobom.

dr. Miloš Radulović
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net

Lady Luck

Homoseksualizam

0:44, 31. July 2008     |    post #17

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 15.September 07

CITAT (dr. Miloš Radulović @ 1:14, 31. July 2008)
Istina da se do skora gotovo u svim knjigama (ako ne i u svim) homoseksualizam opisivao kao bolest ali najnovija shvatanja u svetskoj psihologiji jesu suprotna.

Ma to su lobiji koji menjaju "mišljenje" sveta. U SAD je sad diskriminacija ako nekoga gledaš drugačije zbog seksualnog opredeljenja, pa su se tu ufurali i homići. I onda se uvek nalaze i oni koji pišu šta im se kaže ili šta je moderno mišljenje trenutka.

Što se tiče njihove seksualnosti, nemaju oni sa čim da eksperimentišu - ona im je takva.

Pa i nije baš, jel bilo homića ovde dok nije postalo moderno?
Dok nije Pink furao onu dvojicu u emisiji Boško i onaj drugi derpe svaki dan po 5x. Kao lekovi - na svakih par sati.
Ne verujem da je Ž. Mitrović to baš smišljeno radio, kao za grand zaglupljivanje masa, ali je rezultat isti.

Povodljiva masa + ispiranje mozga i eto rezultata.
Videla žaba da se konji potkivaju, pa podigla noge. Da budem pristojna.

Da li je prema vama bolest bilo koje odstupanje od uobičajenog, standardnog, "normalnog"? Prema toj logici bilo koje odstupanje u fizičkim ili psihičkim karakteristikama pojedinca u odnosu na okruženje može se smatrati bolešću. Da li prema tome, na primjer, Teslu možemo smatrati bolesnim zato što je živio čitavog svog života u celibatu (jer ipak da neko čitav svoj vijek provede bez seksa nije uobičajeno i nije normalno)?

Bolest nije, barem na kakvu svi prvo pomisle, jer nije uzrokovana bakterijama ili virusima, ali jeste devijacija u mozgu.
Ne može biti normalno i ono što se radi kod nas i njih. Ili mi ili oni. Samo jedna strana je u pravu.

A ako mi nismo u pravu, ok. Ajde onda svi da budemo homoseksualci, pa nek izumre rasa. Ili možemo da se prisiljavamo da radimo ono sa gađenjem, sa onim gadnim jedinkama suprotnog pola, ali samo radi produžetka vrste koja će biti supergay... Ludost.

A Tesla?
Jeste genije u naučnom smislu, ali nije normalno nemati porodicu i sve što ide uz to.
Moguće je da je žrtvovao taj deo živora i duha radi za njega vižeg dobra.
Da je normalan i nije baš?

Bolestan?
Razlika između ludaka i genija je tanka linija. Da nije bio uspešan, bio bi proglašen za bolesnika.
Doduše ne sa ogromnom devijaciom kao gore pomenuti, pa da ga gledamo kao bolesnika, ali je sigurno zaslužio da ga gledamo kao čudaka.

Vrh strane Lady Luck odmara...

Ponosan

Homoseksualizam

1:03, 31. July 2008     |    post #18

Pol:

III - Discentes
Reg: 23.October 07

CITAT
A Tesla?
Jeste genije u naučnom smislu, ali nije normalno nemati porodicu i sve što ide uz to.
Moguće je da je žrtvovao taj deo živora i duha radi za njega vižeg dobra.
Da je normalan i nije baš?

Bolestan?
Razlika između ludaka i genija je tanka linija. Da nije bio uspešan, bio bi proglašen za bolesnika.
Doduše ne sa ogromnom devijaciom kao gore pomenuti, pa da ga gledamo kao bolesnika, ali je sigurno zaslužio da ga gledamo kao čudaka.

Mislim da paralela izmedju Tesle i homoseksualaca ne postoji i da se to zaista ne moze porediti. Naime, mislim da ljudima generalno nedostaje razumevanje prema drugima. Zasto bi eto Tesla zasluzivao da bude cudak? Zato sto se razlikuje od vecine? Zato sto se ispostavilo da je pametniji od vecine?
Sto se tice homoseksualaca, iako mi je to licno potpuno neprihvatljivo, meni ne smetaju, ali samo dok to ne reklamiraju i ne promovisu.

Post izmenjen - Ponosan @ 2:04, 31. July 2008

Vrh strane

dr. Miloš Radulović

Homoseksualizam

10:51, 31. July 2008     |    post #19

Pol:

V - Legionarii

CITAT (Lady Luck @ 1:44, 31. July 2008)
Ma to su lobiji koji menjaju "mišljenje" sveta. U SAD je sad diskriminacija ako nekoga gledaš drugačije zbog seksualnog opredeljenja, pa su se tu ufurali i homići. I onda se uvek nalaze i oni koji pišu šta im se kaže ili šta je moderno mišljenje trenutka.

Ne bih da tvrdim da nije ovako kako ti misliš ali tvrditi da sve što piše u knjigama mora da je tačno je za mene neprihvatljivo. Samo bih napomenuo da psihologija i nije baš egzaktna i na dokazima zasnovana nauka.

Pa i nije baš, jel bilo homića ovde dok nije postalo moderno?
Dok nije Pink furao onu dvojicu u emisiji Boško i onaj drugi derpe svaki dan po 5x. Kao lekovi - na svakih par sati.
Ne verujem da je Ž. Mitrović to baš smišljeno radio, kao za grand zaglupljivanje masa, ali je rezultat isti.

Da, bilo ih je. Zar misliš da ih nije bilo u Grka i Rimljana. Prvi u tom nizu je Leonardo.

Bolest nije, barem na kakvu svi prvo pomisle, jer nije uzrokovana bakterijama ili virusima, ali jeste devijacija u mozgu.
Ne može biti normalno i ono što se radi kod nas i njih. Ili mi ili oni. Samo jedna strana je u pravu.

Ovdje bih naveo samo neke definicije bolesti koje sam našao na netu:
"impairment of normal physiological function affecting part or all of an organism "
"Illness (sometimes referred to as ill-health) can be defined as a state of poor health"
"A problem in which some part or parts of the body do not function normally, in a way that interferes with a person’s life. For the purpose of this module, other terms considered to be synonyms for illness include disease, disorder, condition, and syndrome."

Samo jedna strana je u pravu??? Da li je tako. Da li sve u medicini može da bude crno i bijelo? Opet pitam da li svako odstupanje od normalnog predstavlja bolest?

A ako mi nismo u pravu, ok. Ajde onda svi da budemo homoseksualci, pa nek izumre rasa. Ili možemo da se prisiljavamo da radimo ono sa gađenjem, sa onim gadnim jedinkama suprotnog pola, ali samo radi produžetka vrste koja će biti supergay... Ludost.

clapping.gif

CITAT (Ponosan @ 2:03, 31. July 2008)
Mislim da paralela izmedju Tesle i homoseksualaca ne postoji i da se to zaista ne moze porediti. Naime, mislim da ljudima generalno nedostaje razumevanje prema drugima. Zasto bi eto Tesla zasluzivao da bude cudak? Zato sto se razlikuje od vecine? Zato sto se ispostavilo da je pametniji od vecine?
Sto se tice homoseksualaca, iako mi je to licno potpuno neprihvatljivo, meni ne smetaju, ali samo dok to ne reklamiraju i ne promovisu.

Slažem se da nema nikakve paralele između Tesle i homoseksualaca. Moja čitava ideja u mojim replikama jeste da ne treba upirati prstom u sve što se razlikuje i drati se: Babaroga, banaroga!!!! Obilježavanjem ljudi zbog njihovih razlika samo se vraćamo u prošlost i sve više ličimo na naciste koji su obilježavali Jevreje.

dr. Miloš Radulović
doktor stomatologije
www.MojStomatolog.Net

Slučajni prolaznik

Homoseksualizam

11:26, 31. July 2008     |    post #20

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

Da je to normalno onda bi priroda našla način da i istopolne osobe mogu da se razmnožavaju.

I naravno da ću da uperm prstom u ono što smatram da ne valja.

Nemam želju baš da ih progonim kao Jevreje ili zaražene kugom, ali da nisu normalni - nisu.

Ajde malo i da budem tolerantan prema nastranima: radite šta hoćete, ali u svojoj privatnosti. Mene lično uznemirava : ) p****ski par na ulici. Kao i gay parade. Fuj.
Ako se već ne lečite, ne možete da veličate svoju nenormalnost ili da pokušavate da proturite to kao normalnost.

Pa i da je 99% populacije gay i dalje je nenormalno nenormalno, a knjige ili tv mogu da kažu šta hoće.

Da li je sve na ovom svetu slučajno? Ili...

Vrh strane Slučajni prolaznik odmara

1 2 3 4     
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet