Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

2 boys, 2 girls... 3boys, 3girls

Grga Pitić

0:11, 20. June 2008     |    post #21

Pol:

II - Milites Gregarii
Reg: 13.September 07

Vidi profesore, neću reći da Vam je priča glupa, al to mora brzo, brzo... rolllaugh.gif

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Lidija Vuksanović

9:20, 20. June 2008     |    post #22

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 4.April 08

Profesore, postavljam Vam isto pitanje kao u temi o psima u soliterima, a ono glasi: Šta je pesnik hteo da kaže?
Postavljate nejasne teme koje niko osim Vas ne razume! Evo svi Vam želimo dobrodošlicu, ali zaista na glup način skrećete pažnju na sebe!
S poštovanjem,

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

Vladica

9:26, 20. June 2008     |    post #23

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 8.May 08

pa nece covek da se izjasnjava, mozda treba da resavamo neke rebuse... .

Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......

Vrh strane

sanjac

11:40, 20. June 2008     |    post #24

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

nije poenta koliko ih ima u kolima, kapiram da je hteo da kaze da cure izlaze same i nadaju se dobrom provodu (bas kao i momci) i opet se ne vracaju kao parovi... sta je poenta tog provoda, nekad je bilo drugacije, lude letnje noci..

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.

Vrh strane sanjac dobro jutro, svete!

andjeo007

13:06, 20. June 2008     |    post #25

Pol:

III - Discentes
Reg: 17.September 07

Bas tako svako sa svojim drustvom izadje i vrati se... tuzno ali istinito da danasnja omladina sem drzanja mob. u rukama i gledanja u istog ne zna sta su simpatije, flertovanje i sto rece sanjac lude letnje noci... izadji da budes vidjen i da vidis a onda razlaz pa sutra ponovo isto

I believe i can fly...

Vrh strane

prof. Cobra

16:20, 20. June 2008     |    post #26

Pol:

III - Discentes
Reg: 15.June 08

I po setalistu pored Save u bloku 45, setaju 2boys &2 girls odvojeno. Ljudi, da li je to normalno da moji susedi (jedan 40 god, drugi 28g itd... )
nemaju devojke.? U zgradi, usedelica od 35 g koliko hoces. Svaka vaska obaska.

Nekad su bile muske i zenske skole i bilo je I vanbracne dece koliko hoces. Nije neko pored srednje medicinske skole u Zemunu
postavio slucajno srednju masinsku. Ili mozda jeste.(Usput, jedno "onakvo pitanje":Da li se nekad osecate manipulisani?)

Pa kad i vrapci na grani vide da u grad ide sve manje musko-zenskih parova, i da se iz grada isto vracaju nespareni, onda nije cudo da to vidi i jedan semafor(tj ko god ceka na semaforu da predje ulicu).

Zasto je to tako, imate li odgovor?(Razmazenost, sebicnost, lenjost... redjajte dalje)Samo ne recite daje posle 2 sv rata bilo bolje jer je i tada
bilo mnogo novorodjenih. Pravilo"u siromastvu-puno dece" jos vazi.

Je li "bolelo" objasnjenje? Ili je moda da se ovde vodi jednorecenicna konverzacija? Ako je moda, vratite se na kracu verziju "2 boys&2girls".

Mozda neko obozava " "Rat i mir" konverzaciju".

Pozdrav svima koje sam nehotice povredio ovim "objasnjenjem" ili onim konciznim stilom. Ko kako voli, nek izvoli!

Pozdrav i onima kojima je i ovo suvisno. Pa kad sam krenuo, pozdrav i zajedljivima i nezlonamernima

Cao

Vrh strane

prof. Cobra

0:19, 21. June 2008     |    post #27

Pol:

III - Discentes

Evo prevoda sta je pesnik hteo da kaze:Vidi se da u grad idu devojke i momci odvojeno i tako se vracaju, kao da smo, ne daj boze, na bliskom istoku.

Pa se cudim sto je u mom soliteru devojaka, neudatih, od 35 g i vise toliko mnogo. I momaka, isto.

Ko ce, bre, da pravi decu?

Pa nam posle djavo kriv, sto je onoliko Siptara. Je l jasno sad!

E, ajde sad komentar!

P. S.

Pitam momka ispred solitera, prodavca, sto se ne zeni. On kaze:Dajte mi jedan razlog za to! Ja da mu dam razlog, Boze cujes li?

Usput i izvinjenje sagovornicima:ne mogu toliko da budem on line, koliko bih zeleo, nazalost.
Usput, izvinjenje za stil pisanja. Ako je koncizan -nije jasan, ako je kontra-dosadan. Eh, gde je mera?

Poz.

Vrh strane

prof. Cobra

1:30, 21. June 2008     |    post #28

Pol:

III - Discentes

Bravo, SANJAC ! ! !

Jel da da nije bilo tesko procitati pazljivo samo dve tri recenice.

Uvek sam se divio srpskom pesniku Njegosu. Ume li se lepse reci npr:"Spustava se ja na vase uze, al se
uze za mal ne pretrze", kad se nekom ne veruje. Moram da prikocim, inace ce biti Overreacting.

I Vas sam pseudonim zapamtio, prelistavajuci Forum, po lucidnosti.(Od reci lux-svetlost)

Jos jednom, hvala.

Poz

Vrh strane

Vladica

23:48, 23. June 2008     |    post #29

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 8.May 08

zasto mislite da ostali clanovi nisu to znali? nekog nije zanimalo, neko vas je ignorisao itd.. pa nema ovde maloumnih koliko sam ja uspeo da procenim... .

Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......

Vrh strane

Lidija Vuksanović

10:26, 2. July 2008     |    post #30

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 4.April 08

CITAT (Vladica @ 0:48, 24. June 2008)
zasto mislite da ostali clanovi nisu to znali? nekog nije zanimalo, neko vas je ignorisao itd.. pa nema ovde maloumnih koliko sam ja uspeo da procenim... .

Vladice ne nerviraj se zbog gluposti. Jednostavno se čovek trudi da ovakvim temama skrene pažnju na sebe, mada je počeo da postavlja i normalne teme.

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

1 2 3 4   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet