|
jeste, nije, bas me ne interesuje da li je namestaljka. Inace, samo da nisu oni sto se kunu u patriotizam, voze tudja kola, tetoviraju na misicima Svetog savu, a rade za miliciju, mafiju, i samoga djavola. Ja sam tada imao 22 godine i nikada vise, a nisam mogao da idem na more. I kada negde odem sa ekipom, zateknem Majmune u Uniformama, ko zna koje vojske, paravojske, mafije, paramafije, patriota, oslobodilaca, garde, vraga, satane... kako se bahate, kunu u Srpstvo, kako trose verovatno zaradjene marke, pucaju u plafone, i maltete otimaju curu koja im se dopadne. A na drugoj strani redovi, beda, nestasice, mobilizacija... tada sam rekao a i sada: nema te sile i nema tog generala kretena i stoke koja ce me mobilisati. I nisu uspeli, jer totalno mi je svejedno ako ce tu da sedi mafijas sa cetiri "C" na beretki ili SS ovac, ili pak neki turski beglerbeg. Isti su!!! A ja sam tada i nikada vise imao 22 godine i dok je moja generacija u EU radila i putovala ja sam se skrivao od patriotske mafije tj narodne milicije da me ne pokupi da branim njihovu shizmaticko-komunomafijasku dzamahiriju, koju je, hvala Bogu, odneo djavo zajedno sa njima! Ja sam imao 22, i 23, i 24... a neki su stali na te 22. Hrvati, Bosnjaci, Srbi, Albanci, Madjari, Slovaci... zbog dzepova komuno, ustasko-cetnicko-mafijasko-narkodilerske bagre, koja se obogatila na krvi moje generacije. I nemojte da ih velicate!!! I ne dirajte Borisa!! Bravo i za Lajcaka!!
...to je nasa ledina, nasa Vojvodina, jedna i jedina...
|