Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Aleksandar Vučić gradonačelnik Beograda?

sanjac

13:18, 16. June 2008     |    post #31

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

"Guraju me u stroj, i na glavu mi se penju,
nisam covek ja sam stroj i postupam po naredjenju.

Ja bih da pevam jos malo, jer je zivot samo jedan
i do njega mi je stalo, meni je vredan"

Ne ponovilo se... plase me radikali..

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Riziko

23:21, 16. June 2008     |    post #32

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

CITAT (Master Yoda @ 9:18, 27. May 2008)
O kvalitetu politicara raspravljati trebalo ne bi.
Jednako svi losi su.

Ali dati sansu svima trebalo bi, pa kvalitete svoje neka pokazu sada.

Potpuno se slažem.

Dosta teorije ovi ili oni su bolji ili gori. Izvol'te pa se pokažite.
Jedino mi se čini da neće zavidni DS sedeti skrštenih ruku i pustiti SRS i kompaniji da se pokažu, već će im stavljati klipove u točkove na svakom koraku.

A to će onda da se obije o glavu nama koji živimo u gradu, a ne Đilasu i Tadiću.

Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.

Vrh strane Riziko priziva novu revoluciju...

Vladica

23:53, 16. June 2008     |    post #33

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 8.May 08

nemam nista protiv vucica, neka covek dobije sansu. ne treba mi onaj tajkun... .

Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......

Vrh strane

sanjac

9:18, 17. June 2008     |    post #34

Pol:

V - Legionarii

CITAT (Riziko @ 0:21, 17. June 2008)
Potpuno se slažem.

Dosta teorije ovi ili oni su bolji ili gori. Izvol'te pa se pokažite.
Jedino mi se čini da neće zavidni DS sedeti skrštenih ruku i pustiti SRS i kompaniji da se pokažu, već će im stavljati klipove u točkove na svakom koraku.

A to će onda da se obije o glavu nama koji živimo u gradu, a ne Đilasu i Tadiću.

Uvek je tako, ko izgubi ima pravo da se ljuti. Jedino politicari smatraju da su "visa vrsta" i da ce svet da propadne kad oni odu sa vlasti. Iz besa (ko ostavljena ruzna cura) naravno da ce da poturaju klipove, koji god se nadju u tom polozaju. Nije njima do naroda, zao im je sto ostaju bez povlastica i para koje su ovako ili onako trpali na svoje racune. I uvek ide preko nas, obicnih gradjana, koji bi da mirno zivimo.

Pokazite mi postenog politicara, poljubicu ga/je u doope. Da postoji ne bi se bavio politikom.

Vrh strane

Vladica

9:23, 17. June 2008     |    post #35

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 8.May 08

CITAT (sanjac @ 10:18, 17. June 2008)
Uvek je tako, ko izgubi ima pravo da se ljuti. Jedino politicari smatraju da su "visa vrsta" i da ce svet da propadne kad oni odu sa vlasti. Iz besa (ko ostavljena ruzna cura) naravno da ce da poturaju klipove, koji god se nadju u tom polozaju. Nije njima do naroda, zao im je sto ostaju bez povlastica i para koje su ovako ili onako trpali na svoje racune. I uvek ide preko nas, obicnih gradjana, koji bi da mirno zivimo.

Pokazite mi postenog politicara, poljubicu ga/je u doope. Sreca pa ne postoji.

ma bas tako, nego nam je ostalo da komentarisemo, tesko da narod moze nesto da promeni.. nekada pomislim da se oni medjusobno dogovaraju... aj malo vi kraduckajte pa cemo malo mi i tako dalje...

Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......

Vrh strane

S T

12:25, 17. June 2008     |    post #36

Pol:

I - Tirones
Reg: 12.February 08

Mislim da se slažemo da je aksiom da svi političari lažu i samo gledaju da uzmu što više para.

Ukratko, ne želim dotičnog gospodina za gradonačelnika. Živeo sam u Zemunu u vreme njihove vladavine istim, i ne želim da viđam "kioske" na svakom drvetu itd. Generalno, sve su ove teme idealne za sukobljavanje među ljudima, i svi imaju svoje argumente za i protiv jednog, odnosno drugog. Ja ne želim da ulazim u priče o tome da li Srbi jesu nebeski narod i da li je ceo svet protiv nas samo zato što smo najbolji, najpametniji i u pravu. Ja samo ne mogu da kažem ijednu lepu reč za čoveka koji nosi bedž sa likom lidera stranke i kune se u tog istog koji je svojevremeno, dok sam bio student, mahao pištoljem na studente i koji se pri tom ne kaje ni zbog jednog svog postupka. Naprotiv.

S druge strane, oni koji hoće Vučića za gradonačelnika će sigurno pronaći zašto oni ne mogu da smisle DS.

Kad sve sabereš i oduzmeš, gradonačelnik će biti onaj ko napravi najbolji dogovor sa drugima, a mi svi možemo samo da se nerviramo i prepucavamo na forumima.

A Vi ne znate koga ste dobili?!

Vrh strane

Lidija Vuksanović

12:29, 17. June 2008     |    post #37

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 4.April 08

CITAT (S T @ 13:25, 17. June 2008)
Mislim da se slažemo da je aksiom da svi političari lažu i samo gledaju da uzmu što više para.

Ukratko, ne želim dotičnog gospodina za gradonačelnika. Živeo sam u Zemunu u vreme njihove vladavine istim, i ne želim da viđam "kioske" na svakom drvetu itd. Generalno, sve su ove teme idealne za sukobljavanje među ljudima, i svi imaju svoje argumente za i protiv jednog, odnosno drugog. Ja ne želim da ulazim u priče o tome da li Srbi jesu nebeski narod i da li je ceo svet protiv nas samo zato što smo najbolji, najpametniji i u pravu. Ja samo ne mogu da kažem ijednu lepu reč za čoveka koji nosi bedž sa likom lidera stranke i kune se u tog istog koji je svojevremeno, dok sam bio student, mahao pištoljem na studente i koji se pri tom ne kaje ni zbog jednog svog postupka. Naprotiv.

S druge strane, oni koji hoće Vučića za gradonačelnika će sigurno pronaći zašto oni ne mogu da smisle DS.

Kad sve sabereš i oduzmeš, gradonačelnik će biti onaj ko napravi najbolji dogovor sa drugima, a mi svi možemo samo da se nerviramo i prepucavamo na forumima.

Bravo, tako je! clapping.gif
Ne treba gubiti živce i vreme na te političke budale!

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

sanjac

12:35, 17. June 2008     |    post #38

Pol:

V - Legionarii

Zaista, nisam htela a pominjem ali istina je, u vreme radikala Zemun je izgledao kao palanka na Divljem zapadu. Ni Dunav vise nije mirisao, od smradova przenih girica, palacinki i ostalog iz kioska na keju miris reke se nije osecao. Izbegavala sam Zemun, nekako mi je bio kao fina devojka udata iz inata, pa kako bude... Ako se to desi i Beogradu, ne mogu da ga izbegavam, ni to da odobravam. Svoju izbornu volju sam pokazala na izborima, i nikad se necu sloziti da gradonacelnik ovog grada bude radikal, onaj ciji je sef na mardelju, bahat, bezobrazan, plase me radikali i od njih mogu da ocekujem sve najgore. Da, pamtim i Vukovar, i Hrtkovce, i Nikolu Barovica, i Zemun i stosta sto obicni ljudi ne zaboravljaju.

Vrh strane

S T

12:42, 17. June 2008     |    post #39

Pol:

I - Tirones
Reg: 12.February 08

CITAT (sanjac @ 13:35, 17. June 2008)
Da, pamtim i Vukovar, i Hrtkovce, i Nikolu Barovica, i Zemun i stosta sto obicni ljudi ne zaboravljaju.

Ček, ček, Barović se okliznuo na koru od banane. Taj je slučaj rešen ok.gif

A Vi ne znate koga ste dobili?!

Vrh strane

sanjac

12:45, 17. June 2008     |    post #40

Pol:

V - Legionarii

Ma da... secam se neke TV emisije, pitali Seselja sta je sa necim sto je obecavao... a (ne znam ako bih ga nazvala) kaze: "Pa to je bilo u predizbornoj kampanji - citaj: magarce, pa nisi valjda verovao da cu to zaista da uradim). Eto.

A Barovic se okliznuo na kovu od banane. Nemam nista za ni protiv, ali kako lazi ilazovi ovde dobro upsevaju i prolaze, cudo jedno. Evo kako su komsije Rumuni to resili http://news.yahoo.com/s/nm/20080616/od_nm/village_vote_dc

Vrh strane

2 3 4  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet