Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Aleksandar Vučić gradonačelnik Beograda?

JSrdjan

12:24, 16. May 2008     |    post #11

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 2.December 07

CITAT (Riziko @ 2:07, 16. May 2008)
Nije teško izvesti ljude na ulice i izvikivati parole i zaustaviti saobraćaj... ali to SRS nije radio.

NE PRIČAJ GLUPOSTI. BAŠ ONI SU TO RADILI UZ POVIKE "SLOBO-SADAME i MIRA-CRVENA VEŠTICA"

Ne bi me čudilo da ponovo zamole NATO da nas bombarduju, da bi se skinuli sa vlasti oni koji neće da rade šta im se naredi iz EU i SAD i da bi se uspostavila marionetska vlada sa DSom na čelu kako bi nastavili rasprodaju zemlje.

a ti idi na KiM pa tamo ga brani koliko te volja. Ja mom detetu neću da pružim tu priliku.
I muka mi je od takvih pametnjakovića čije su vodje u zatvoru!!!

jer se ne stidim svog otegnutog govora i slanine i kudeljnih gaća,
od paorske sam krvi, psovki, radosti, snova...

Vrh strane JSrdjan Vojvodino, u srcu te nosim...
+Odgovor na post sa citatom

Mr.Black

12:31, 16. May 2008     |    post #12

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

Vodje su odavno mrtve... .

Mislim da treba pruziti priliku coveku i videti sta ce uraditi za grad, a ne odmah osudjivati, vremena su se promenila.

Vrh strane Mr.Black ...hladnooooo

JSrdjan

12:57, 16. May 2008     |    post #13

Pol:

VIII - Signifer
Reg: 2.December 07

Sigurno da treba pružiti priliku novim ljudima, ali SPOSOBNIM I MLADIM LJUDIMA SA IDEJOM, a ne profesionalnim
političarima koji nikad ništa nisu uradili, osim što su sedeli u fotelji i "solili drugima pamet" kako treba da rade.

jer se ne stidim svog otegnutog govora i slanine i kudeljnih gaća,
od paorske sam krvi, psovki, radosti, snova...

Vrh strane JSrdjan Vojvodino, u srcu te nosim...

sanjac

14:30, 16. May 2008     |    post #14

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Vučić je na konferenciji za novinare potvrdio da su SRS i koalicije okupljene oko DSS i SPS usvojile principe za koalicionu vlast u Beogradu. On je rekao da su ti principi briga o svim Beograđanima, ubrzani ravnomerni razvoj i izgranja saobraćajne infrastrukture, efikasno upravljanje komunalnim sistemima, javnost u radu javno-komunalnih preduzeća, borba protiv korupcije i izgradnja socijalnih i neprofitnih stanova.

Ovo je sa sajta www.24sata.co.yu

Necu da se Vucic brine o meni i mojoj porodici, i iskoristila sam svoje biracko pravo da NE glasam za njega za gradonacelnika. Komunalni sistemi, nemam primedbe kako funkcionisu u Bg. Izgradnja socijalnih stanova - za koga??? Beogradjani ne zive u socijalno neprofitnim stanovima. I da hoce ne mogu da ih dobiju. Btw, nista nije neprofitno, cak i ako se tako zove. To sto je on zamislio da bude politicar kad poraste, nema veze samnom.
Doduse, i Seselj je obecavao hleb za 3 dinara.. kad su ga podsetili bez blama je rekao "pa to je bilo u izbornoj kampanji". Jednostavno, radikali me plase i ne zelim ih u svom okruzenju.

Vrh strane

Riziko

14:52, 16. May 2008     |    post #15

Pol:

III - Discentes
Reg: 14.September 07

CITAT (sanjac @ 15:30, 16. May 2008)
Necu da se Vucic brine o meni i mojoj porodici, i iskoristila sam svoje biracko pravo da NE glasam za njega za gradonacelnika.

1) Pa ja sam rekao NE Tadiću za predsednika, pa nije po mome, nego kako kaže većina. c'est la vie.
Ako imaju većinu u parlamentu neka se pokažu. Na sledećim izborima neće imati većinu i eto promene.
Ili bi Vi sad da uvedete vojnu huntu i nema više demokratije?

CITAT (sanjac @ 15:30, 16. May 2008)
Komunalni sistemi, nemam primedbe kako funkcionisu u Bg.

2) Možda i nemaš. Ali šta bi sa time što su predodređene sva javna preduzeća za privatizaciju? A znamo kako se do sada privatizacija odvijala. Pljačka veka. Zajam za Srbiju je sitnica za to. Zajam je bio dobrovoljan i davali su ljudi svoje ako su hteli, a privatizacija je rasprodaja moje i tvoje imovine.

Biće ti super kada budeš plaćala komunalije strancima ili domaćim kriminalcima (Delti npr.). Jer mi smo, bože nesposobni da vodimo sami komunalna preduzeća, ali strane firme to znaju...

I ko je bre rasprodao Beograd Delti? SRS/DSS/SPS možda? Ne nego DS.

Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.

Vrh strane Riziko priziva novu revoluciju...

sanjac

15:03, 16. May 2008     |    post #16

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

Da, bice mi super kad budem placala iznosenje smeca strancima, bar nece da me budi "Ramize, guraj". I kad se budem vozila stranim gradskim autobusima. Radice kako treba i kostace shodno tome. Nema kvaliteta a da je dzabe.

Mozda Beograd stigne do Karlovca-Karlobaga itd. pa necu ici vise nikud prevozom. Moja firma ce biti ugusena (a mislila sam da od Slobinog vremena nema grdje), necu ici na posao, porodica bez prihoda, strikacu muzu carape da mu u rovu ne bude hladno, a ja cu da gajim kozu ispred zgrade.

Ma necu vise o tome. Po cenu da odemo iz Bgd i napravimo mesta za nove stanare "socijalnih neprofitnih stanova".

Vrh strane

Drbob

15:27, 23. May 2008     |    post #17

Pol:

V - Legionarii
Reg: 26.September 07

Bolje Vučić nego Đilas.
Aleksandar Vučić je diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu kao najbolji student.
Šta je Đilas - najobičniji prevarant-tajkun koji se obogatio kada je postao direktor narodne kancelarije.
ĐS je svoje pokazao, sada drugi neka se dokazuju.
Od 96.godine kada je SPO bio na vlasti u Beogradu, grad je počeo da se uništava, a DS ga je dokusurio, prvo večita zamenica Hrustanovićka a zatim Bogdanović.
Ne može više tako.
A onih desetak "nedam ti Beograd" - ko su oni? Predvodi ih neki degen, plaćen stranim parama, oni takve mogu i da potkupe.
Pogledajte ko predvodi te plaćenike NVO, neki sačuvaj bože, ni orah iz ruke da im ne uzmeš.
Zato Aleksandar Vučić - Gradonačelnik.

ponosni potomak najstarije svetske civilizacije

Vrh strane Drbob pokušavam da spasim Srbiju

Sarah

22:53, 26. May 2008     |    post #18

Pol:

I - Tirones
Reg: 12.April 08

CITAT (Drbob @ 16:27, 23. May 2008)
Bolje Vučić nego Đilas.
Aleksandar Vučić je diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu kao najbolji student.
Šta je Đilas - najobičniji prevarant-tajkun koji se obogatio kada je postao direktor narodne kancelarije.
ĐS je svoje pokazao, sada drugi neka se dokazuju.
Od 96.godine kada je SPO bio na vlasti u Beogradu, grad je počeo da se uništava, a DS ga je dokusurio, prvo večita zamenica Hrustanovićka a zatim Bogdanović.
Ne može više tako.
A onih desetak "nedam ti Beograd" - ko su oni? Predvodi ih neki degen, plaćen stranim parama, oni takve mogu i da potkupe.
Pogledajte ko predvodi te plaćenike NVO, neki sačuvaj bože, ni orah iz ruke da im ne uzmeš.
Zato Aleksandar Vučić - Gradonačelnik.

Treba da bude Vucic!... .
SRS je bio najjaci u Vojvodini - pa su doziveli danasnji dan!! 5 mandata!!!
Ovako ce samo brze da se zavrsi, i treba imati strpljenja.
Beograd je slomio i jace igrace...

Vrh strane

Master Yoda

8:18, 27. May 2008     |    post #19

Pol:

III - Discentes
Reg: 13.September 07

O kvalitetu politicara raspravljati trebalo ne bi.
Jednako svi losi su.

Ali dati sansu svima trebalo bi, pa kvalitete svoje neka pokazu sada.

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Vrh strane Master Yoda is meditating...

Lidija Vuksanović

14:48, 27. May 2008     |    post #20

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 4.April 08

CITAT (Master Yoda @ 9:18, 27. May 2008)
O kvalitetu politicara raspravljati trebalo ne bi.
Jednako svi losi su.

Ali dati sansu svima trebalo bi, pa kvalitete svoje neka pokazu sada.

Slažem se da su svi političari prevaranti i da daju lažna obećanja!Nisam primetila ni do sad da su nešto mnogo uradili za Srbiju pa i za Beograd!

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović ....Laviću moj mili, ozdravi mi...

1 2 3 4   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet