Home    |    Web    Slike    Adresar    Posao    Putovanja   Forum   Mape    Info    |  info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Novi podforum - Zanimljivosti

Offline S T

14:50, 11. June 2008     |    post #11

Pol:

I - Tirones
Reg: 12.February 08

CITAT (Lidija Vuksanuvic @ 15:48, 11. June 2008)
Znam da je tako samo kažem da mi je žao tih žena i da je to u neku ruku okrutno!

Apsolutno se slažem.

A Vi ne znate koga ste dobili?!

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Offline sanjac

14:13, 12. June 2008     |    post #12

Pol:

V - Legionarii
Reg: 5.December 07

«h4 style="margin: 0pt;"»Umesto suvozača, lutke na naduvavanje«/h4» Tanjug - Pre 2 sata i 8 minuta VELINGTON - Vozači u Oklandu, najvećem gradu na Novom Zelandu, pokazali su da imaju bujnu maštu kada je reč pokušaju zaobilaženja restriktivnih pravila u saobraćaju.

Lutke na naduvavanje, ali i lutke iz izloga kao i psi maskirani u decu korišćeni su da bi se opravdala vožnja trakama rezervisanim za automobile sa najmanje tri putnika.

Svi ovi "pametnjakovići" morali su da plate kaznu od 150 novozelandskih dolara (oko 37 evra).

Policija je snimila nesavesne vozače koji su koristili ovu traku, a koji su pokušavali da se opravdaju najneverovatnijim pričama.

"Najčešće bi nam rekli da je njihov saputnik bio tako mali da nije mogao da se vidi", kazao je jedan saobraćajni policajac.

Jedno vreme, neki snalažljivi studenti nudili su za novac da budu saputnici u vožnji brzom trakom.

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.

Vrh strane sanjac je dobila skoljku iz dalekog tropskog mora

Offline Lidija Vuksanović

14:17, 12. June 2008     |    post #13

Pol:

VII - Cornicen
Reg: 4.April 08

CITAT (sanjac @ 15:13, 12. June 2008)
«h4 style="margin: 0pt;"»Umesto suvozača, lutke na naduvavanje«/h4» Tanjug - Pre 2 sata i 8 minuta VELINGTON - Vozači u Oklandu, najvećem gradu na Novom Zelandu, pokazali su da imaju bujnu maštu kada je reč pokušaju zaobilaženja restriktivnih pravila u saobraćaju.

Lutke na naduvavanje, ali i lutke iz izloga kao i psi maskirani u decu korišćeni su da bi se opravdala vožnja trakama rezervisanim za automobile sa najmanje tri putnika.

Svi ovi "pametnjakovići" morali su da plate kaznu od 150 novozelandskih dolara (oko 37 evra).

Policija je snimila nesavesne vozače koji su koristili ovu traku, a koji su pokušavali da se opravdaju najneverovatnijim pričama.

"Najčešće bi nam rekli da je njihov saputnik bio tako mali da nije mogao da se vidi", kazao je jedan saobraćajni policajac.

Jedno vreme, neki snalažljivi studenti nudili su za novac da budu saputnici u vožnji brzom trakom.

Blesavo, nema šta! Pa bar su pokušali da se izvuku!

Lidija

Vrh strane Lidija Vuksanović u svom sam svetu daleko, daleko, ne obraćam pažnju na ono što me provocira i nervira, nije vredno to

1 2  
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    2002-2008 Yu Media Group ::: hosted by eunet