Home    |    Web    Slike    Adresar    Posao    Putovanja   Forum   Mape    Info    |  info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
           Putovanje na poklon!                    Skok padobranom na poklon!                  Letite besplatno u Tursku!

Odgovor na temuPostavljanje nove teme

Novi podforum - Zanimljivosti

Offline Milica

16:11, 13. May 2008     |    poruka #1

Advanced Member

4

Pol:

Reg: 15.September 07

Predlazem da se otvori u okviru foruma Blah blah novi podforum Zanimljivosti gde bi mogli da stavljamo zanimljive slike i tekstove iz zemlje i inostranstva.
Pozdrav!

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

Offline Admin

12:42, 17. May 2008     |    poruka #2

Administrator

5

Pol:

Reg: 22.August 07

Forum je predviđen u Junu za redizajn i promenu brojnih funkcija. Predlog uzet u razmatranje...

: )

Koja je tvoja želja?
www.aladin.info
Admin administrira, za promenu : )

Vrh strane

Offline sanjac

10:09, 19. May 2008     |    poruka #3

Advanced Member

4

Pol:

Reg: 5.December 07

Dok se ne redizajnira, i dobijemo kutak za zanimljivosi, evo jedne. Za islam je mozda uobicajena, za mene kao sa druge planete.:

Jedna žena u Saudijskoj Arabiji zatražila je razvod nakon 30 godina braka jer joj je muž dok je spavala podigao veo i po prvi put video lice, prenosi ShortNews.com.

Za 30 godina braka, ova žena svom mužu nijednom nije htela da pokaže lice. "Posle svih ovih godina, napravio je tako veliku grešku", rekla je ona. Ovaj slučaj nije jedinstven. Saudijski list "Al Arabija" pisao je o Aliju al-Kahtaniju, čija je žena pretila da će ga napustiti kada joj je posle deset godina braka podigao veo. Novine su takođe pisale o slučaju Hasana al-Atibija, koji je pretio svojoj ženi da će oženiti drugu ako mu ne pokaže lice. Njegova žena nije pokazala iznenađenje, čak mu je preporučila svoju prijateljicu.

Mrzi me da odgovaram na glupa pitanja.
Vrh strane

Offline Crazy Baldhead

0:07, 20. May 2008     |    poruka #4

Advanced Member

3

Pol:

Reg: 20.February 08

Ja se divim nekome ko je čekao 30 godina... Kako je izdržao? I šta li ga je navelo da pogleda te večeri?

Sun is shining, the weather is sweet, yeah
Make you wanna move your dancing feet
Vrh strane

Offline sanjac

12:21, 20. May 2008     |    poruka #5

Advanced Member

4

Pol:

I sta ga je navelo da to uradi posle 30 godina, a posebno da li je to vec pre uradio, a ona nije primetila?
Mene muz otkotlja na drugu stranu kreveta, ako zaspim uz knjigu ili sa detetom, ja nemam pojma.

Bokte, zamisli seks sa zenom kojoj nikad nisi video lice, a kao zena ti je... ? Meni je neshvatljivo, mada kad neko raste u takvom okruzenju, to mu je valjda ok.

Vrh strane

Offline sanjac

13:30, 11. June 2008     |    poruka #6

Advanced Member

4

Pol:

Jedan kineski proizvođač zvučnika zahteva od svojih zaposlenih da ne razgovaraju na radnom mestu ili će na lice morati da stavljaju zaštitne maske, prenose danas kineski mediji.

Kompanija je svoju odluku obrazložila željom da očuva "kvalitet proizvodnje", ističe list "Beijing News").

"Ako zaposleni razgovaraju, neizbežno je da pljuckaju, a to će oštetiti komponente", objasnio je zvaničnik kompanije.

Jedan od zaposlenih je ispričao da je u ateljeima za proizvodnju pojačana kontrola i da oni koji prekrše naredbu moraju tri dana da na licu nose zaštitnu masku.

Advokati sa kojima je list stupio u kontakt naveli su da se radi o kršenju kineskog zakona o zaštiti prava zaposlenih i da radnici mogu da tuže kompaniju.

Vrh strane

Offline S T

14:27, 11. June 2008     |    poruka #7

Member

0

Pol:

Reg: 12.February 08

CITAT (sanjac @ 13:21, 20. May 2008)
I sta ga je navelo da to uradi posle 30 godina, a posebno da li je to vec pre uradio, a ona nije primetila?
Mene muz otkotlja na drugu stranu kreveta, ako zaspim uz knjigu ili sa detetom, ja nemam pojma.

Bokte, zamisli seks sa zenom kojoj nikad nisi video lice, a kao zena ti je... ? Meni je neshvatljivo, mada kad neko raste u takvom okruzenju, to mu je valjda ok.

Ko zna, možda mu je bilo bolje dok je nije video. Možda se ispod krije neka bradata spodoba, pa mu je još bilo i drago što ga je ostavila.

A Vi ne znate koga ste dobili?!
Vrh strane

Offline Lidija Vuksanović

14:39, 11. June 2008     |    poruka #8

Advanced Member

4

Pol:

Reg: 4.April 08

CITAT (sanjac @ 13:21, 20. May 2008)

To je glupo (mislim terati ženu da krije lice i sl.)
Jadna ta žena, kroz šta li je sve prošla!

Lidija
Lidija Vuksanović Radim ...itd...

Vrh strane

Offline S T

14:44, 11. June 2008     |    poruka #9

Member

0

Pol:

Reg: 12.February 08

CITAT (Lidija Vuksanuvic @ 15:39, 11. June 2008)
To je glupo (mislim terati ženu da krije lice i sl.)
Jadna ta žena, kroz šta li je sve prošla!

To su stvari koje nama koji ne pripadamo toj kulturi nisu jasne niti mogu biti jasne. Ovih dana mi se koleginica vratila iz Egipta i priča kako je viđala dosta žena iz Saudijske arabije koje sede potpuno zabrađene na plaži, "sunčaju se", šta li. I to je njima potpuno normalno.

A Vi ne znate koga ste dobili?!
Vrh strane

Offline Lidija Vuksanović

14:48, 11. June 2008     |    poruka #10

Advanced Member

4

Pol:

Reg: 4.April 08

CITAT (S T @ 15:44, 11. June 2008)
To su stvari koje nama koji ne pripadamo toj kulturi nisu jasne niti mogu biti jasne. Ovih dana mi se koleginica vratila iz Egipta i priča kako je viđala dosta žena iz Saudijske arabije koje sede potpuno zabrađene na plaži, "sunčaju se", šta li. I to je njima potpuno normalno.

Znam da je tako samo kažem da mi je žao tih žena i da je to u neku ruku okrutno!

Lidija
Lidija Vuksanović Radim ...itd...

Vrh strane

1 2   
Odgovor na temuPostavljanje nove teme

Lo-Fi verzija    2002-2008 Yu Media Group ::: hosted by eunet