Pazi spamere šta su mi ubacili u sanduče.
E pa pošto ste bili dovoljno bezobrazni da trošite moje pare na glupu kampanju + da me maltretirate ubacivanjem ovakvih flajera u sanduče neprekidno odgovoriću Vam šta ja mislim o Vam i predsedniku:
1. O B. T. sve najgore, pa ne vredi više trošiti reči
2. Nisam nikome dao dozvolu da pretura po mojim podacima (koliko imam godina npr.) pa da mi na osnovu toga šaljete ovakvo đubre u sanduče
3. To što smo vršnjaci ne znači da sam sa vama na ti.
4. Ulizivanje sa "mladolikim rečnikom" prolazi kod glupih - a to je izgleda Vaš ciljna grupa - ĆAO, ISPOŠTUJ ME, GAJBA, SMARANJE...
5. Što se tiče viza - i dalje nisu besplatne. B. T. laže kao i obično.
Besplatne nisu za turiste - što je i većina građana koji putuju.
Pa nemam ja rođake u inostranstvu kod kojih ću da spavam i koji će da mi šalju lovu ili da putujem poslom. Takvima treba da se naplaćuje, a ne turistima.
A posebna je priča - uvedem ti vize, bombardujem te, naplaćujem ti, ima bre da bude sve po mome... a zatim kada ti ne naplaćujem vizu treba da me poljubiš u dupe! E pa neka fala.
I šta sprečavaju tim vizama? Radnu snagu da ne dođe u EU? Pa i građani novih članica ne mogu da slobodmo odu u EU i rade. Barem 10 godina nakon ulaska u EU.
A kriminalce. Mislim da Legiju nije baš viza sprečila da ove van zemlje...
6. "Komp" jeste da je jeftiniji, ali zašto je pooštren i na kraju zabranjen uvoz polovnih kompjutera? Da nije mošda zbog ekologije? Nije. Nego zbog Comtrade-a i Veselina koji je član DS-a.
Ali je važno da su kompjuteri jeftiniji...
7. Besplatne akcije. I DSS je bio u vladi kada se to izglasalo. Uostalom nije to Vaše pa da mi date.
mogli ste da uložite u nešto pa da se izgradi - mislim na kapitalne investicije. A to što ste se složili da Koštunica bude premijer i da V. Ilić bude min. za kap. investicije je posebna glupost.
To je Vaša krivica - šta sa time.
E pa neću da glasam za DS pa da je poslednja stranka koja postoji.
p.s.
Nisam ja isti kao Vi. Nikada bio niti ću biti.
Nisu političari krivi. Narod koji ih bira je kriv.