Home    |    Web    Adresar    Putovanja   Poslovi    Forum    Vodič    Mape    |    TV program    Vesti    Vreme    |   info
Forum Album Kalendar Članovi

samo u podforumu   Napredno pretraživanje
Ulazak Registrovanje
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Držanje oružja u kući - da ili ne?

pajja

16:57, 25. June 2008     |    post #11

Pol:

IV - Immunes
Reg: 20.October 07

bomba - pa to je vec previse

samo vas posmatram !!!

Vrh strane
+Odgovor na post sa citatom

* Mirjana *

21:00, 25. June 2008     |    post #12

Pol:

IX - Tesserarius
Reg: 1.November 07

CITAT (prof. Cobra @ 17:53, 25. June 2008)
Poenta:ne plasim se ja oruzja nego naoruzane budale.

Prikačena slika

Umetnost življenja sastoji se u večitom pretvaranju ružnog u lepo.

Vrh strane

Vladica

21:28, 25. June 2008     |    post #13

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 8.May 08

imam i oruzje i dozvolu, i za pistolj i za pusku znaci LEGALAN SAM i samo ljubitelj oruzja.. hunter.gif

Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......

Vrh strane

Vucinic88

22:31, 25. June 2008     |    post #14

Pol:

IV - Immunes
Reg: 22.October 07

Pa ja drzim bombu u kucu pa nikome nista biggrin.gif

Zivot je *urva ali ja sam MAKRO :P

Vrh strane

Blackmagic

9:49, 26. June 2008     |    post #15

Pol:

III - Discentes
Reg: 3.October 07

Ma kakvo oruzje u kuci, to nikako, nikad ni nisam bila za tako nesto... i tome se jako protivim...

Kažu da ništa ne traje večno. Snovi mogu da se promene.
Trendovi dolaze i odlaze. Ali, prijateljstva nikada ne izlaze iz mode...

Vrh strane Blackmagic vratila sam se....

Mr.Black

10:44, 21. October 2008     |    post #16

Pol:

IV - Immunes
Reg: 15.September 07

Posle svega sto sam procitao za ovih nekoliko meseci, postao sam velik protivnik drzanja oruzja u kuci.

Vrh strane Mr.Black ...hladnooooo

Ica1989

18:58, 21. October 2008     |    post #17

Pol:

I - Tirones
Reg: 21.October 08

Sto se tice oruzja, moj cale drzi pusku, i to ni manje ni vise nego u mojoj sobi, i to iza regala girl_devil.gif. Mada, sva ta naorizana sredstva bi trebalo drzati van domasaja dece, narocito zbog njihove sopstvene bezbednosti... ali, dok sam bila manja... znam po sebi da me nikada to nije interesovalo, mada postoje i deca koja su radoznala, koja hoce sve da vide i da znaju... Bas zbog tog slucaja oruzje treba drzati skroz na skroz van domasaja dece...

To bi vam bio moj savet... Hihihihiihih... crazy.gif

`````Ica`````

Vrh strane Ica1989 A sta mislis sta mogu da radim??? Hihihihiihi...

Dušan

19:10, 21. October 2008     |    post #18

Pol:

VI - Imaginifer
Reg: 25.July 08

Ne.

Pravi te prijatelj povredi samo jedanput i to onda kada umre...........

Vrh strane Dušan odmara

oblachar

20:43, 21. October 2008     |    post #19

Pol:

III - Discentes
Reg: 20.October 08

Vatreno oruzije po meni ne treba drzati u kuci, jer nikad se nezna kad choveku moze da kvrcne u glavi zbog nekoga ili nechega, pa da krene na sebe ili drugog.. ph34r.gif..
Jedan moj prijetelj mnogo voli lovachke pushke. Jednom se zamerio sa rodjakom koji je inache sklon alkoholu i koji tako voli da dobaci kad je pijan... .
Otrchao je u kucu, uzeo pushku i krenuo da mu "pokaze svoje", samo zato shto mu je ovaj dobacio da je lenj. Deca pocheshe da vrishte, zena da ga preklinje i nekeko ga savladasmo da ne puca u onu pijanduru sa kojom je ponavljam u rodbinskoj vezi... .

Vrh strane

Ole Gunnar

14:28, 23. October 2008     |    post #20

Pol:

III - Discentes
Reg: 29.July 08

Cale mi je bio vojno lice tako da je u kuci uvek bilo nekog oruzija. Medjutim jos kao klinci smo znali gde smemo, a gde ne smemo da ceprkamo po kuci tako da ni meni ni sestrama ni na kraj pameti nije padalo da zavirimo u caletov orman. Jednostavno nije nam padalo na pamet.
A onda me je matori jednog dana kad sam vec bio negde sedmi - osmi razred pozvao, pokazao pistolj i odrzao podugacku lekciju o tome. Ni posle toga mi nije padalo na pamet da trazim taj pistolj po njegovim stvarima ili slicno. To medjusobno poverenje koje smo izgradili nisam zeleo ni na koji nacin da izneverim.
Danas ja imam svoje oruzije u kuci, naravno sa dozvolom za posedovanje, ali kako cesto menjam adrese, zadnjih godinu dana sam ga odneo kod caleta jer uostalom nije mi neophodno.

Po mom misljenju pitanje drzanja oruzija u kuci je slicno (naravno ne isto) kao pitanje drzanja novcanika na dohvat ruke deci. Ako ste uspostavili poverenje i takav odnos da znate da dete to nece zloupotrebiti onda je sve u redu. Ako ne - provescete 10 godina skrivajuci razne stvari po kuci, a ako je dete jako radoznalo bice to jako tezak posao. U svakom slucaju onima koji poseduju oruzije, a imaju radoznale klince, a opet nece da se odvoje od kratke cevi, savetujem da municiju drze sto dalje od oruzija, a uostalom postoje i drugi nacini da se oruzije privremeno onesposobi tako da deca ne mogu da se povrede.
Kod nas je najveci problem sto pijani ocevi malo - malo, pa zapucaju sa terase nekom prilikom, tako da deca od malih nogu znaju da takva spravica (cesto napunjena i otkocena) postoji u kuci. U svakom slucaju ako postoji dilema drzati ga u kuci ili ne - tu nema dileme, bolje ne.

Vrh strane

1 2 3   
Odgovor na temuPostavljanje nove temePraćenje teme

Lo-Fi verzija    Aladin® i Koja je tvoja želja?® su zaštićeni žigovi Yu Media Group d.o.o.
© 2002-2008 Yu Media Group d.o.o. Sva prava zadržana. ::: hosted by eunet