CITAT (Mr. No @ 23:17, 25. May 2008)

ZES je do sada najiritantnija koalicija. Trebali su jos samo Cedu da ubace (sto i hoce) i apsolutno su najjadnija grupacija.
DS je bljutava stranka koja zivi na surfovanju na smrti jedinog normalnog politicara u Srbiji i plasenju naroda dolaskom radikala. Kada se pogleda kako su vodili stranku nakon atentata do danas to je potpuno rasulo i greska do greske. Najvise me nervira sto su nesposobni i sto je njihov glavni adut - da ne dodju oni drugi koji ce da uniste svet. I sto su lopovi kao onaj zuti kandidat za gradonacelnika pretendenti za vazne funkcije.
Da se razumemo ne smatram da su drugi bolji, ali me nervira da ako se kaze nesto protiv DS-a to znaci da si protiv demokratije, Evrope, bolje buducnosti itd. - jednom recju jeres. (cenim da su takvi kao oni uveli inkviziciju u Spaniji)
Zatim koaliciju cine jos gori G17 - o njima ne zelim da trosim reci...
Zatim Canak - o njemu jos gore mislim, ali najgore mislim o bivsem ministru spoljnih poslova koji ne zna engleski i koji se izrazava u zvucnim frazama dostojnim serdnjovekovnih proroka.
Jadna je koalicija koja izvlaci politickog mrtvog bivseg vodju samo radi sakupljanja par glasova vise.
Ostali su mala deca spram njih...
apsolutno tako. ne bih nista dodavao, mada bih mogao ali necu da kvarim ovo lepo izneto misljenje
Postoje dve vrste ljudi koji ne poznaju zene: ozenjeni i neozenjeni muskarci.......